Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Ψύχωση του έχει γίνει του Μπένι η Χρυσή Αυγή...Συνέντευξη στον Πρετεντέρη και πάλι με θέμα το Εθνικιστικό Κινημα...

Απολαύστε το διάλογο ενός αρχηγού κόμματος του 5% (μπορεί και λιγότερο) και ενός καθεστωτικού δημοσιογράφου που αντί να ρωτά....εύχεται!!!


Τώρα μια και είπατε εσείς, ένα σημαντικό θέμα: Είπαμε για το ΣΥΡΙΖΑ, τον αφήνουμε στην άκρη, πάμε στη Χρυσή Αυγή. Έχετε πάρει μια θέση, θα έλεγα την πιο καθαρή θέση στο θέμα της Χρυσής Αυγής.
Ότι είναι εντός συνταγματικού τόξου.
Τι ακριβώς θέλετε; Θέλετε να τεθεί εκτός νόμου;
Όχι, όχι..
Αν σας έλεγε τώρα κάποιος ότι έχετε απόλυτη αρμοδιότητα να νομοθετήσετε όπως νομίζετε για τη Χρυσή Αυγή, τι θα κάνατε;
Έχουμε πει. Πρώτον, θα πρέπει το συνταγματικό τόξο να μη συμπράττει με τη Χρυσή Αυγή.
Αυτό δεν είναι θέμα νομοθέτη, είναι η ψυχή του καθενός..
Δε μιλώ για νομοθετικές πρωτοβουλίες, μιλάω για πολιτικές αποφάσεις και πρακτικές. Άρα χρειάζεται πολιτική διαφοροποίηση, πολιτική απομόνωση. Να μη συγκροτούμε με τη Χρυσή Αυγή πλειοψηφίες στη Βουλή.
Ψηφίζουν κι αυτοί, πώς μπορείς να τους αποκόψεις;
Με συγχωρείτε, να μη στηρίζεσαι στις ψήφους αυτές.
Δε στηρίζεσαι, αφού συνήθως απορρίπτονται αυτά.
Να μη στηρίζεσαι, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Επίσης να τροποποιηθεί ο κανονισμός της Βουλής για ν’ αποτραπούν οι κοινοβουλευτικές ασχημίες. Το φαινόμενο του αντικοινοβουλευτικού Κοινοβουλίου. Τρίτον, να μην είναι η Βουλή των Ελλήνων λιγότερο ευαίσθητη σε σχέση με την κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία έθεσε ζήτημα με τη συμμετοχή μιας Βουλευτού της Χρυσής Αυγής στην κοινοβουλευτική συνέλευση η οποία ασχολείται με την υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Συνεπώς επανερχόμαστε στο θέμα. Πρέπει να τεθεί εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή; Τί πρέπει να γίνει;
Πρέπει να φανεί ότι δεν είναι ένα κανονικό κόμμα, όπως τα άλλα, ότι δεν είναι μια επιλογή εξ ίσου θεμιτή δημοκρατικά όπως οι άλλες επιλογές.
Αυτό όπως το καταλαβαίνει ο καθένας..
Ναι, αλλά πρέπει να τον βοηθήσουμε να το καταλάβει. Δεν είναι δυνατόν η Χρυσή Αυγή να λέει «θα κάνω Παιδικούς Σταθμούς για Ελληνόπουλα όπου θα κάνω διαπαιδαγώγηση μικρών παιδιών σε μια κομματική ιδεολογία». Κατ' αρχήν αυτό προσβάλλει το σύνταγμα, το νόμο, τα πάντα.
Κατ' αρχήν για να κάνεις Παιδικό Σταθμό πρέπει να πάρεις άδεια, θέλω να ελπίζω ότι δε θα τους δώσουν άδεια.
Μπορεί να είναι και χωρίς άδεια. Όταν λες ότι «εγώ έχω ιατρεία μόνο για τους Έλληνες», υπάρχει γιατρός ο οποίος θεραπεύει μόνο Έλληνες και είναι γιατρός; Τι είναι αυτά; Το να κάνω το Ρομπέν των Δασών, ότι δεν έχετε Αστυνομία εγώ θα υποκαταστήσω την Αστυνομία, δεν έχετε Κοινωνική Πρόνοια, θα υποκαταστήσω την πρόνοια, αυτή η υποκατάσταση του κράτους είναι μια παρακρατική δραστηριότητα.
Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη λύση γι’ αυτό είναι να δουλέψει το κράτος.
Η καλύτερη λύση γι’ αυτό είναι να μην είχαμε την κρίση, να μην είχαμε την ανεργία, να μην είχαμε την ύφεση και βεβαίως πρέπει να δουλέψει το κράτος. Αλλά για να δουλέψει το κράτος πρέπει να δουλέψει πρώτα πολιτικά και μετά διοικητικά. Πρέπει να έχει συνείδηση στα πολιτικά του όργανα τι συμβαίνει. Η δημοκρατία ή αμύνεται ή πεθαίνει.
Σύμφωνοι, εγώ δεν κατάλαβα ακόμα η γραμμή άμυνας ποια είναι, μου είπατε να δείχνουμε ότι δεν είναι κανονικό κόμμα η Χρυσή Αυγή και να μην τους επιτρέπονται αυτές οι δραστηριότητες.
Πρέπει ν’ αυστηροποιηθεί η ποινική νομοθεσία σε σχέση με το ρατσιστικό λόγο και τη ρατσιστική βία, πρέπει να υπάρχουν τα ιδιώνυμα εγκλήματα των πολιτικών προσώπων όταν πράττουν σε σχέση με το λόγο και τη βία ρατσιστικού περιεχομένου, αυτά που έχουμε πει

10 σχόλια:

  1. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν ακομα κοπρομαζανθρωποι που δεν κατανοούν την ΟΜΟΝΟΙΑ, τον πανικό και την αγωνία ΟΛΩΝ των καθεστωτικων εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστικων απολήξεων απο τα ΜΜΕ μεχρι τον Συριζα το ΚΚΕ το Πασοκ την ΝΝ τους ΑΝΕΛΛηνιστους και την Δημαρ.
    Δεν βλέπουν οτι ολα αυτα τα ΚΟΠΡΑΝΑ ηταν και ειναι μια πολυ καλη κλειστή και ομονοούσα κλίκα δεν βλέπουν πόσο ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ εχουν πέσει πλεον οι μάσκες τους?
    Τοσο ηλίθιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι όλοι ηλίθιοι συναγωνιστή είναι φοβισμένοι με αυτά που ακούνε απο τα μέσα γιατί μόνο απο κει ενημερώνονται και δεν έχουν πραγματική πρόσβαση στο ιντερνετ για να κρίνουν.
      Μαθαίνουν το 20% απο τις καθημερινές ειδήσεις, όπως θέλει να τις παρουσιάσει το σύστημα και φυσικά νομίζουν οτι έτσι ειναι.

      Η ΧΑ πρέπει με κάποιο ασφαλή τρόπο να μπορεί να ενημερώνει καλύτερα τον κόσμο που δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο, γιατί στο δίκτυο κουτσά στραβά, πες απο δώ πες απο κεί κάτι καταλαβαίνεις.
      Τουλάχιστον να προσπαθούμε όλοι μέσω εκτυπώσεων να τους ενημερώνουμε για ενδιαφέροντα άρθρα τα οποία πολλές φορές ανεβάζει και ο πασπαρτού.
      Εγώ έτσι κάνω... επίσης θέλει διαλακτικό τρόπο στον διάλογο γιατί είναι προκατειλημένοι πολλοί, μόλις ακούσουν χρυσαυγίτης νομίζουν οτι είσαι κάποιο τρομερό τέρας μαλλιαρό (αυτό με το μαλλιαρό το άκουσα σε συζήτηση πριν τοποθετηθώ και μείνει κάγκελο ο άλλος) που απλά βγάζει άναρθρες κραυγές.
      Έχουν καταφέρει οι αριστεροί να λένε την εξής μαλακία στον κόσμο.. εε μα αυτοί ειναι με χαμηλό ΙQ είναι χαζοί, είναι κακοί δεν ξέρουν να μιλήσουν δεν εχουν θέσεις και άλλες παπαριές.
      Έ λοιπόν δεν μπορούν να φανταστούν οι αριστεροί πόσο γαμάτη πάσα μας κάνουν με αυτό, γιατί ο συνομιλητής σου ξεκινά την συζήτηση περιμένοντας να μιλήσει με τον άνθρωπο των σπηλαίων.

      Όταν αντιλαμβάνεται οτι του λές δέκα πράγματα αληθινά και απολύτως σωστά μένει.. μαλάκας που λέμε.
      Και εκεί τον κερδίζεις.
      Θέλει πολύ συζήτηση και ηρεμία για να βλέπουν οτι δεν ισχύουν οι βλακείες των αριστερών.
      Είπαμε απο δω και πέρα το κομμάτι που πρέπει να έρθει είναι πιο δύσπιστο και πολύ πιο αποκομμένο απο τον λόγο της ΧΑ.

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ!!! ναι κε βενιζελε καλα τα λετε να μην ειχαμε την κριση να μην ειχαμε την ανεργεια να μην ειχαμε την υφεση να μην ΕΙΧΑΜΕ Κ ΣΑΣ κ ολα θα ηταν μια χαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Να μη συγκροτούμε με τη Χρυσή Αυγή πλειοψηφίες στη Βουλή."
    Αυτό είναι το τσούξιμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλα τα Εθνικά Ελληνόπουλα!
    Τώρα βεβαια ο λόγος του μπουχέσα ερεθιστικός,
    αλλα εγώ όπως πάντα όλα τα βλέπω και τα μετρώ ανάποδα!
    Το ότι ασχολούνται μαζί μας είναι γιατί χέζονται από φόβο!
    Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην καρδια του κινήματος υπάρχουν
    και αόρατοι στρατηγοί που έχουν σχέδιο για το μέλλον της Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά ο κοπρολάγνος αρχηγός του θνησιγενές κλεπτοκρατικού απο-κόμματος ξύπνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ6 Μαρτίου 2013 στις 1:20 π.μ.

    Ρε αρχιμπουχέσα Βενιζέλε-Τούρκογλου, πάρτο απόφαση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε για να ΜΕΙΝΕΙ και σταμάτα να λες τα ίδια και τα ίδια, γιατί μας ζάλισες τ'αρ@@δια !

    Το φυλετικό ένστικτο του Έλληνα αφυπνίζεται, κι εσύ θα βρεθείς στα σκουπίδια της Ιστορίας, ξεφτιλισμένε προδότη !

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάσου ρέ Μπένι , τσίφτη καραμπουζουκλή . Πάρε φόρα απ τά Καλύβια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα λεγόμενά του ένα πράγμα φανερώνουν,ότι έχουν κάνη μεγάλο κακό στο έθνος και Τρέμουν την Αλήθεια.Ξέρουν και δεν έχουν τον φόβο των επεισοδίων, παρά μόνο το φόβο της αληθείας, τίποτε άλλο.Πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσετε και θα Πληρώσετε Λαμογια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΚΟΙ ΠΟΘΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΕΣ ,ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών