Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Αυτός είναι ο.....πολιτισμός των κατατρεγμένων που κάποιοι θέλουν να τους δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια!!!

Κείμενο στα αγγλικά που στάλθηκε από τον φίλο και συναγωνιστή Πάϊπερ για τον κανιβαλισμό των....."ευπαθών", "προσφύγων κτλ που προστατεύουν οι "αντιρατσιστές" και οι θολοκουλτουριάρηδες, τύπου Παύλου Τσίμα...(δείτε την εκπομπή της Κυριακής και θα καταλάβετε)
 
Κανίβαλοι βάσει....πολιτισμού, θεωρώντας το ανθρώπινο κρέας ως..θεραπευτική ουσία!!

In 2003, Sinafasi Makelo, a representative of Mbuti pygmies, told the UN's Indigenous People's Forum that during the Congo Civil War, his people were hunted down and eaten as though they were game animals. In....
neighbouring North Kivu province there has been cannibalism by a group known as Les Effaceurs ("the erasers") who wanted to clear the land of people to open it up for mineral exploitation.[21] Both sides of the war regarded them as "subhuman" and some say their flesh can confer magical powers.[22] Makelo asked the UN Security Council to recognise cannibalism as a crime against humanity and an act of genocide.[23] According to Minority Rights Group International there is extensive evidence of mass killings, cannibalism and rape of Pygmies and they have urged the International Criminal Court to investigate a campaign of extermination against pygmies. Although they have been targeted by virtually all the armed groups, much of the violence against Pygmies is attributed to the rebel group, the Movement for the Liberation of Congo, which is part of the transitional government and still controls much of the north, and their allies.[24]

The Pygmy population was also a target of the Interahamwe during the 1994 Rwandan Genocide. Of the 30,000 Pygmies in Rwanda, an estimated 10,000 were killed and another 10,000 were displaced. They have been described as "forgotten victims" of the genocide.[25] The current Rwandan Pygmy population is about 33,000, and is reportedly declining.[26]


Αυτοί είναι λοιπόν οι.....κατατρεγμένοι που μας έρχονται από την Αφρική και έχουν κατακλείσει όλη την Ευρώπη, ενώ με θράσος "χιλίων πιθήκων" (κυριολεκτικά και μεταφορικά για ορισμένου) μας ζητούν να τους παραχωρήσουμε δωρεάν σπίτι και λεφτά

6 σχόλια:

  1. Χαχαχα!
    Μπράβο συναγωνιστή Πασπαρτου εξαιρετική η ιδεα να το κάνεις θέμα.
    Θα πρεπει να καταλάβουν οι όψιμοι "αντιρατσιστές" οτι συγκεκριμένες φυλες δεν εχουν ξεφύγει απο την ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ5 Μαρτίου 2013 στις 12:36 μ.μ.

    Οι πρώτοι Ευρωπαίοι εξερευνητές που διείσδυσαν στην Αφρικανική ενδοχώρα, είδαν από κοντά τον Νέγρο στην φυσική του κατάσταση.

    Οι περιγραφές τους δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την πραγματική εικόνα των Νέγρων.

    Ζωώδεις, πρωτόγονοι, και τελείως ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

    Το σημερινό σύστημα της παγκοσμιοποίησης προβάλλει εντέχνως τα πρότυπα των "πετυχημένων" και "μορφωμένων" νέγρων, που δήθεν δεν διαφέρουν σε τίποτε από εμάς.

    Αυτά όμως τα πρότυπα, κατά 99,9%, είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Νέγροι-υβρίδια, δηλ. μιγάδες με σημαντικό ποσοστό λευκών γονιδίων.

    Απλά παρατηρήστε τους "πετυχημένους" Αμερικανούς νέγρους, και θα δείτε αμέσως ότι φυλετικώς διαφέρουν από τους γνήσιους νέγρους της Αφρικής.

    Πρόκειται σαφώς για μιγάδες, διότι έχει υπολογιστεί ότι το 30% των γονιδίων του μέσου Αμερικανού "νέγρου" είναι λευκής προελεύσεως.

    Αυτό συμβαίνει διότι - την εποχή της δουλείας - οι λευκοί γαιοκτήμονες έκαναν εκατοντάδες εξώγαμα με τις μαύρες δούλες τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι μαύροι της Αμερικής σήμερα να έχουν κάποιο ποσοστό λευκών γονιδίων.

    Αυτά τα πρότυπα λοιπόν προβάλλει το σύστημα - τραγουδιστές όπως η RIHANNA, η Μπιγιονσέ, ηθοποιοί όπως η Χάλι Μπέρυ κλπ - που είναι σαφώς μιγάδες.

    Περνάνε το υποσυνείδητο μήνυμα ότι αυτή είναι η εικόνα του Νέγρου, ενώ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα του γνησίου Νέγρου είναι η εικόνα του ζωώδους πρωτόγονου ανθρωπίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σημερινό σύστημα παγκοσμιοποίησης προβάλλει εντέχνως νέγρους και ασιάτες οι οποίοι προβάλλονται ως "ανώτεροι" των λευκών...και όχι ως ισάξιοι...
      Στις ΗΠΑ η προπαγάνδα κατά των λευκών (απογόνων των λευκών Ευρωπαίων) και υπέρ της "ανωτερότητας" των μιγάδων ισπανόφωνων, μιγάδων νέγρων και ασιατών είναι απίστευτη...
      Προωθούν σε όλους τους χώρους άτομα από αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων για να αποδείξουν την "ανωτερότητα" τους...στην πολιτική, στις επιστήμες, στον καλλιτεχνικό χώρο...παντού θα δεις και θα διαβάσεις για τα "κατορθώματα" ασιατών, ισπανόφωνων και μιγάδων νέγρων...
      Και μάλιστα επιχειρούν και κάτι ακόμα πιο ύπουλο...Επιχειρούν τη σταδιακή αντικατάσταση του λευκού πληθυσμού με αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες (όπως δηλαδή γίνεται και στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες)...
      Ήδη στην Καλιφόρνια οι λευκοί είναι πλέον μειοψηφία και κάτι ανάλογο επιχειρείται και στις πλούσιες βορειοανατολικές πολιτείες...
      Μόνο οι κάτοικοι των νοτίων πολιτειών αρχίζουν και αντιδρούν αλλά η προπαγάνδα κατά αυτών βρίσκεται ήδη σε δράση...δεν είναι τυχαίο τώρα τελευταία η συκοφάντηση της ιστορίας των νοτίων πολιτειών με ταινίες τύπου "Diango" και "Lincoln"...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. To 70 % των νέγρων στις ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα μιγάδες. Δεν προήλθαν από τυπικές ή άτυπες ενώσεις, δλδ γάμους ή μακροχρόνιες συμβιώσεις ,αλλά από κτηνοβατική δραστηριότητα λόγω ελλείψεως φυσιολογικού αντικειμένου για την έκφραση του γενετησίου ενστίκτου.
      Οι έγχρωμες καλλιτέχνιδες, που αναφέρεις, ἐχουν φαινοτυπικά χαρακτηριστικά που εγγίζουν τη λευκή μορφολογία
      λόγω του πλεονάζοντος ευρωπαίκού DNA, από αλλεπάλληλες ενώσεις μεταξύ μιγάδων.

      Διαγραφή
  3. Στην Αμερική ιδίως μιας και το έφερε η συζήτηση έχουν ειδικά προγράμματα στα οποία πλέον καταφανώς επιβάλλονται διακρίσεις με κρατική επιχορήγηση εννοείται, αλλά αυτήν την φορά κατά των ΛΕΥΚΩΝ κατοίκων της.
    Η λεγόμενη "affirmative action" που έχουν και το θράσος να την βαφτίζουν "θετική" ειναι η ποσόστωση σε συγκεκριμένες προνομιακές θέσεις δημοσίου και σε συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλα ΥΠΕΡ των ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ, εναντίον δηλαδή των λευκών, πως γινεται εδω με τους Μουσουλμάνους που ακομα και με 3 γενικό περνούσαν στην νομική, κατι παρόμοιο γινεται και στην Αμερική.
    Π.χ. Στην αμερικη οι τρεις στους δέκα αράπηδες είναι η έχουν κάνει φυλακή και οι επτά στους δέκα έχουν επίδειξη κάποιου είδους παραβατικης συμπεριφοράς,ετσι λοιπόν το κράτος αναλαμβάνει υπο την επιτήρηση του αυτες τις μαϊμούδες για να τις βοηθήσει να επιδεικνύουν συμπεριφορά τέτοια ετσι ώστε να μην ειναι καταφανώς και εξοφθάλμως κατώτερη των λευκων, το συντριπτικό ποσοστό θέσεων εξαιρετικά ευνοϊκών του αμερικανικου δημοσίου, οπως ειναι οι ταχυδρόμοι για παράδειγμα, ειναι κατειλημμένες απο αράπηδες.
    Και αυτο που ανέφερε ο Ελλην εθνικιστής ειναι μια μεγαλη αλήθεια, ακόμα και ο πλέον αράπης των ΗΠΑ κατά πασα πιθανότητα εχει κάποιον λευκό Ευρωπαίο πρόγονο καθότι οι λεγόμενοι "Μουλατος" οι μιγάδες υπήρχαν βασει περιγραφών σχεδον σε κάθε σπίτι που ειχε σκλάβους νέγρους.
    Ενα ειναι βέβαιον, οπου ο αράπης διαμορφώνει την πλειοψηφία του πληθυσμού κατά τρόπον τέτοιο ετσι ώστε η διαμόρφωση του κοινωνικοπολιτικού περιβάλλοντος του να βρίσκεται στα χερια του και οχι απλα να ενυπάρχει εντος αλλόφυλων ανώτερων πολιτισμών ,συνήθως λευκών, και να απολαμβάνει την απο αυτους διαμορφωθείσα κοινωνία, οπου δηλαδή επιμεριαζει ο αράπης οπου αποτελεί την πλειοψηφία και συγχρόνως ειναι ο υπεύθυνος της διαμορφώσεως του περιβάλλοντος του, βρίσκεται πάντοτε στο ιδιο ζωώδες, χαμερπές, τρωγλοδυτικό, ημι πιθηκισιο, ενδεές και κτηνώδες επίπεδο, ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους, ηπείρου η κλίματος, είτε είναι στην νοτια ΑΜΕΡΙΚΗ, ειτε στην καραϊβική, ειτε στην Αϊτή ειτε στην Αφρική η την πολυνησια, πάντοτε θα βρίσκεται στην ιδια κατάσταση.
    Οταν αρχίζουμε να κατανοούμε τους εγγενείς βιολογικούς λόγους για αυτήν τους την κατάσταση τοτε θα έχουμε κάνει το πρώτο βημα προς την φυλετική κοσμοθεαση, οπου ΔΕΝ είναι ολοι ιδιοι μόνον και μονον επειδή περπατούν στα δυο και ομιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αντιπροσωπος μιας φυλης πυγμαιων κατηγορει τους νεγρους οτι τους βλεπουν σαν ξεχωριστο ειδος και οτι τους τρωνε! Ας υπενθυμισουμε οτι η φυλη των πυγμαιων διαφερει στα χαρακτηριστικα προσωπου και στο σωμα απο τους νεγρους! οι νεγροι προερχονται απο την κεντρικη Αφρικη και στο εξαπλωμα τους ανα την ηπειρο εχουν αναγκασει αλλες αφρικανικες φυλες-νουβιοι νιλωτες κχοησαν πυγμαιοι-να συρρικνωθουν!

    θελουν οι διαφυλετικοι προπαγανδιστες να καταντησουμε και εμεις σαν τους πυγμαιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών