Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Οι τρομοκράτες που μάχονται τον Ασάντ στη Συρία είναι μόλις 5%...σύριοι!!!!! (Φρικιαστικό Βίντεο με αποκεφαλισμό από τους...μεταρρυθμιστές"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "συριακός λαός" λοιπόν μάχεται για τη....δημοκρατία, με τους παρακρατικούς - μισθοφόρους του Σιωνισμού και τους τρομοκράτες...Και ο Ομπάμα (Νόμπελ Ειρήνης το 11') θέλει να τους...εξοπλίσει με επιπλέον όπλα!!!

Σύμφωνα με την γερμανική «Die Welt» μόνο το 5% των ενόπλων που συμμετέχουν στον λεγόμενο Ελεύθερο Στρατό της Συρίας είναι πολίτες της.
Το 95% προέρχεται από διάφορες αφρικανικές χώρες και είναι μέλη εξτρεμιστικών ομάδων.

Ορισμένες απ΄ αυτές, οι περισσότερες λένε κάποιοι, έχουν άμεση σχέση και συνεργασία με την Αλ Κάϊντα. Οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν ότι.....
ο αριθμός αυτών των ένοπλων φανατικών είναι πλέον σχεδόν 15.000. Αυτούς θέλει να οπλίσει ο Ομπάμα, προκαλώντας μεγάλη συζήτηση εντός ΗΠΑ και όχι μόνο. (onalert)

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ N.S.A. ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών