Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Η ΟΝΝΕΔ, η μπουρζουαζία και ο εκκολαπτόμενος πολιτικός με προϋπηρεσία στα...μπουζούκια!

Πρόσφατα διεξήχθησαν οι προεδρικές εκλογές της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας (της ποιάς..;!), ΟΝΝΕΔ, που με "δημοκρατικό" τρόπο εξέλεξε τον...μοναδικό υποψήφιο Σάκη Ιωαννίδη.

Δεν έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε στον συγκεκριμένο "κύριο" καθώς μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει για το..."ποιόν" του.

Αξίζει όμως να δούμε ποιος είναι ο "εκλεκτός" του - "δεξί του χέρι" και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Σπύρος Μιχελής.
Ο βλαστάρι αυτό λοιπόν μετά την αποφοίτησή του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, λίγο αργότερα από την 4ετία, ξεκίνησε την "καριέρα" του στις.....πίστες!
Και που δεν έχει δουλέψει...Από τα Β' κατηγορίας μπουζούκια, μέχρι σε clubs της Μυκόνου και της Αθήνας, ακόμη και σε εστιατόρια ως "μετρ".

Είδατε τα"πρότυπα" της ελληνικής "δεξιάς";!
Μπύρες - Κοκτέιλ - Μπουζούκια - Clubs και Μύκονος..

Αυτή είναι η...
ελληνική αστικοδεξιά μπουρζουαζία - "ανθός" της ελληνικής νεολαίας που στο μέλλον θα διαφεντεύει;;;; το μέλλον της χώρας..
Και μετά τους ενοχλούν οι...αριστεροί - αναρχικοί!

Υ.Γ.
Μαθαίνουμε ότι ο "κύριος" αυτός έχει επιλέξει ως νέο σταθμό της "καριέρας" του μια...."Μπανάνα". Με προσοχή όμως γιατί...παχαίνουν!

Υ.Γ.2
Ευχαριστούμε τον Θ.Μ. για τις πληροφορίες-φωτογραφίες

Πρόεδρος και "εκλεκτός" σε στιγμές "εθνικής έξαρσης"
Υ.Γ.3
Η ελληνική νεολαία μέσω στης συστηματικής απορρόφησής της από τη Χρυσή Αυγή και το Μέτωπο Νεολαίας θα αποβάλλει όλο αυτό το καρκινωματικό - lifestyle τρόπο ζωής και θα στείλει στον καιάδα της Ιστορίας τις παρασιτικές "αξίες" που μετουσιώνει σε τρόπο ζωής η...."αστική δεξιά" του αλκοόλ και του facebook

5 σχόλια:

  1. Τους εγνώρισα καλά και στα πανεπιστήμια τους "νέους" αυτούς στις φοιτητικές παρατάξεις και μιλώ γενικώς και όχι για τους συγκεκριμένους. Κ@λόπαιδα του κερ@τά, πρόστυχοι και διεφθαρμένοι όσο δεν παίρνει, προαλειφόμενοι για τα μεγαλεία της Βουλής, μετά τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στα Λονδίνα (κωλονδίνα) και την Οξφόρδη. Την Οξφόρδη, το φυτώριο της μασονίας, βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσάτσος καί ο Κανελλόπουλος θα έχουν πάθει εγκεφαλικό εκ νέου εκεί πού βρίσκονται βλέποντας τέτοια καγκουροειδή να είναι οι......άχρηστοι 'συνεχιστές' τους.Σημεία των καιρών.........μπουζουκοτραφή υβρίδια με μεταπτυχιακά στην Μύκονο καί στα gay πουτανάδικα..................
    Ας κλείσει κάποιος τα σύνορα καί ας στείλει όλους αυτούς στα νταμάρια......να σπάνε πέτρες γιά να φτιάχνουν πλατείες,δρόμους καί γέφυρες..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ (ΕΚΛΕΚΤΟΣ) ΤΗΣ (Π)Ο(Ρ)NΝΕΔ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΦΑΓΟ ΦΑ(Η)ΛΟ "Κ(P)ΛΑΝΙΔΙΟΤΗ" (ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ) & ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ANTONY ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ...ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ17 Ιουνίου 2013 στις 3:12 μ.μ.

    Ο κλασικός φλούφλης "φιλελεύθερος" νεοδημοκράτης.

    Μπαράκια, clubbing, life-style, πολιτικάντικες διασυνδέσεις και εξασφαλισμένο μέλλον εις υγείαν των κορόιδων.

    Θλιβερή η σύγκριση με τους πειθαρχημένους και στρατιωτικά οργανωμένους Εθνικιστές νέους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Όξω πούστηδες απ'την παράγκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H αστική φλωροδεξιά νεολαία της νουδούλας είναι ακόμα πιο ξεφτιλισμένη και από τους αναρχοκομμουνιστές μπολσεβίκους κνίτες-αριστεριστές και δεν συμμαζεύεται... Πιο παρτάλια από δαπίτες-οννεδίτες δεν θα βρεις. Έτσι για να μην απορούμε για ποιο λόγο την μεταπολίτευση την κηδεμόνευσε ιδεολογικά η αριστερά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών