Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Νέος νεκρός αστυνομικός από τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων.....Θα παραιτηθεί ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης;

Οι δραπέτες από την στρατιωτική επιχείρηση του UCK στις φυλακές Τρικάλων συνεχίζουν και διαφεύγουν και σπέρνουν τον τρόμο στο διάβα τους. Στις 31 Μαρτίου μία Ελληνίδα έχασε την ζωή της απλώς επειδή περνούσε τον ίδιο δρόμο με τους κακοποιούς και βρέθηκε στην μέση διασταυρωμένων πυρών.

Σήμερα τα ξημερώματα ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του από τα πυρά που άνοιξαν εναντίον τους οι δραπέτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δραπέτες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι ελέω Ρουπακιώτη και Δένδια, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων ένα όχημα της ασφάλειας και επιβιβάστηκαν στο όχημα. Ένας από αυτούς άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να......
τραυματιστεί θανάσιμα αστυνομικός πατέρας δύο παιδιών που περίμενε το τρίτο του παιδί.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες έχουν καταστεί έρμαιο στα χέρια των αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών, οι οποίου σπέρνουν τον τρόμο και τον θάνατο στο διάβα τους. Από την άλλη μεριά οι υπουργοί, Δένδιας και Ρουπακιώτης, δείχνουν πρωτοφανή αδιαφορία για τέτοια περιστατικά, αλλά αντιθέτως είναι λαλίστατοι και εξαιρετικά αγχωμένοι για να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή με κάθε τρόπο και μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.
Αν έχουν ελάχιστο ίχνος τσίπας μέσα τους, οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα!

4 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΘΡΥΝΕΙ ΘΥΜΑΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι να παραιτηθούν; Έλληνας δολοφονήθηκε όχι αλλοδαπός...
    Άμα σκοτωνόταν κανένας Αλβανός στη συμπλοκή θα έβγαναν τα πορνοκάναλα και θα κραύγαζαν για τον "φουκαρά" τον μετανάστη και ίσως οι υπουργοί "Πάμε Στοίχημα" και "Προπο" να σκέφτονταν την παραίτηση...
    Εδώ που δολοφονήθηκε Έλληνας δεν τρέχει και τίποτα...δεύτερη και τρίτη είδηση πίσω από τις "δραματικές" εξελίξεις στην ΕΡΤ είναι...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙ,ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΦΥΛΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΝ 30 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΥΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ίδια μέρα που οι Αλβανοί κακοποιοί δολοφόνησαν τον Αστυνομικό πατέρα 3 παιδιών το Μέγκα έδειξε ΑΥΤΟ το διαφημιστικό!!

    http://www.youtube.com/watch?v=-8KdWxZIAA4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών