Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Εθνικιστικός σεισμός στην Πάτρα...Η Χρυσή Αυγή εγκαινίασε ένα ακόμη εθνικιστικό κάστρο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάντε ΤΩΡΑ εκλογές πριν σας συντρίψουμε ολοκληρωτικά..Θα δώσετε μια μικρή παράταση μηνών στο σάπιο κατεστημένο σας

Ένα ακόμα κάστρο του Ελληνισμού πήρε σάρκα και οστά.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Πάτρας στην οδό Γούναρη.

Η τελετή του αγιασμού έγινε παρουσία των.....
Συναγωνιστών βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Κασιδιάρη Ηλία και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα.

Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν το δυναμικό παρόν, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, πλήθος Ελλήνων δίνει δυναμικό και αγωνιστικό παρόν την ίδια στιγμή που τα δήθεν "πρώτα κόμματα" (ΝΔ και Σύριζα) ούτε σε ταξί δεν κάνουν συγκεντρώσεις. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ... 3ο ΚΟΜΜΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

27 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Οι μαλάκες είναι τρεις κι ο κούκος. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Τί ρεζίλια είναι αυτά ρε ξεφτίλες? Ούτε ταξί δεν γεμίζετε. Γι'αυτό οι αντιφασίστες σας πάνε γαμιώντας και δεν τολμάτε ούτε 20 μέτρα να απομακρυνθείτε.

    Η ταβέρνα στα Ψηλαλώνια πώς πάει? Δεν την έχουν 'ανακαινίσει' την τελευταία εβδομάδα? Επειδή οι αντιφασίστες την σπάνε όποτε τους καβλώσει και εσείς κοιτάτε σαν χάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:03 μ.μ. Στην ταβερνα αυτη γαμουσαμε τον παθιαρη κωλο της μαννας σου, τον παντοτε ανακαινισμενο και Εθνικιστικο!!!

      Διαγραφή
    2. Παιδιά, προσοχή, η Χρυσή Αυγή θα σκίσει τις κυλόττες της! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:32 μ.μ. Ποτε ομως την κυλοττα της μαννας σου, που μας την κατεβαζει μονη της για να της γαμησουμε τον θρυλικο της κωλο !!!

      Διαγραφή
    4. Αφιερωμένο http://lonewolfantifa.wordpress.com/ Περαστικά...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:50 μ.μ. Περαστικα ποτε δεν θα εχουμε, για τον ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    6. - Ποιος τη γαμεί την Χρυσή Αυγή?
      - ΟΛΟΙ.

      Απλό και κατανοητό.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 5:44 μ.μ. Ποιος γαμαει τον ΤΡΥΦΕΡΟ και ΠΑΘΙΑΡΗ κωλο της μαννας σου; Ο καθε Εθνικιστης που αυτη η ΗΡΩΙΔΑ του Εθνικισμου, του προσφερει, παθιαρικα και δωρεαν !!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος 4:03 μ.μ

      Κάποτε τους "ψάχνατε"...τώρα τους κοιτάτε από φωτογραφίες στο διαδίκτυο...

      Ανώνυμος 5:44 μ.μ

      Πάλι copy paste το ίδιο κείμενο όπως προχθες το βράδυ του Σαββάτου; Δεν έχεις καν μυαλό να γράψεις κάτι δικό σου; Ότι σου δίνουν σαν το ζώον πας και το αναρτάς; Πάλι την ίδια απάντηση θες να λάβεις; Κουραστικό καταντάει να λέω τα ίδια και τα ίδια σε άτομα με ΙQ ραπανακιού...εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ευφυίας ραδικιού (ως είθισται να λέγεται η φράση αυτή που θα μπορούσες να κατανοήσεις)...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Προσέξτε πως τα Χρυσά Σκατά δεν τόμησαν ευρυγώνιο πλάνο ώστε να μη φανεί ότι τα ΜΑΤ που τους φύλαγαν (σαν χεσμένα κοτόπουλα που είναι) ήταν περισσότερα από τα 40-50 άτομα που μετέφεραν από Πελοπόννησο-Αττική! Μπράβο μαλάκες νεοχαζοί. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:13 μ.μ. Ειπαμε θα λες Χρυσες Ψωλες ,που τιμανε τον παθιαρη και Εθνικιστη κωλο της μαννας σου, ,και μαζευονται για να τον γαμησουν απο Πελοποννησο-Αττικη !!

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα 'γενναία' λόγια θα τα λες πάντοτε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, ναζιστάκι, επειδή ποτέ δεν θα έχεις τα αρχίδια να τα πεις κατά πρόσωπο. Όπως οι υπόλοιπες αδελφάρες της μπουρδελο-οργάνωσής σας δεν έχουν αρχίδια να πραγματοποιήσουν μια διανομή τροφίμων ή μια κατάθεση στεφάνων και τρέχουν σαν λαγουδάκια μόλις μας αντικρίσουν. Απόδειξη τα καμμένα γραφεία και οχήματά σας, με εσάς τους 'εθνικιστές' να κοιτάτε σαν αποχαυνωμένοι μαλάκες...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:31 μ.μ. Ναι, κυτταμε αποχαυνωμενοι, απο καυλα, γαμωντας τον παθιαρη,εθνικιστικο, και ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!!

      Διαγραφή
    4. Καλά εσείς οι αναρχοάπλυτοι δεν βγαίνατε και πανηγυρίζατε γιατί υποτίθεται ότι έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα στην οδό Γερμανού γιατί τα "αφεντικά" της πόλης ήσασταν εσείς που τα "κλείσατε"; Τώρα ξαφνικά αλλάξατε τροπάριο και λέτε κάτι ασυναρτησίες περί οθόνες υπολογιστών; Παρεπιπτόντως ρώτα κανέναν "σύντροφο" της Πάτρας να σου πει που είναι τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής...αυτός θα ξέρει όταν θα τα αντικρύζει φόρα παρτίδα μπροστά του όταν θα περπατάει τη Γούναρη για να βγει στα Ψηλαλώνια...
      Περαστικά σας...

      Διαγραφή
    5. Θα πάθετε ότι και στο Βόλο ναζιστάκι. Ρώτα να μάθεις. Όπως και να'χει, Πάτρα ούτε που τολμάτε να κυκλοφορήσετε. Ούτε διανομή της κωλοφυλλάδας, ούτε 'ενημερωτικές επισκέψεις', ούτε δημόσιες ομιλίες ούτε τίποτα. Τσάμπα ανοίξατε γραφεία εδώ και τόσους μήνες. Διακοσμητικά...

      Διαγραφή
    6. Περσατικά σου...και καλά μπάνια τώρα το καλοκαίρι που είναι και ευκαιρία να πλυθείς...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 4:49 μ.μ. ΚΑΙ στην Πατρα δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε κουρασμενοι απο το γαμησι στον ΠΑΘΙΑΡΗ, ΘΡΥΛΙΚΟ αλλα και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    8. Σύντομα η νέα μελέτη με τίτλο: 'Η χρησιμότητα των φθηνοπουτάνων μανάδων των Χρυσών Σκατών στην εκσπερμάτωση των Αλβανών πελατών τους.'

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 5:45 μ.μ. Ειπαμε θα λες "Χρυσες Ψωλες" που γαμανε τον απολαυστικο, παθιαρη ΚΑΙ εθνικιστικο ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
  3. Προς ηλίθιο 17 Ιουνίου 2013 - 5:44 μ.μ.

    Η λέξη 'μάνα' γράφεται με ένα 'ν' και οι λέξεις τονίζονται. Ούτε το Δημοτικό δεν τελείωσες ρε αποτυχημένο αμόρφωτο βλήμα της Χρυσής Κλανιάς?

    Όταν σας λέμε ναζιστάκια ότι κατάγεστε από μπουρδελο-οικογένειες... Μεταξύ Αλβανών-Πακιστανών-Αφγανών κλπ που μπαινοβγαίνουν στις πουτάνες μάνες σας και ενίοτε στον κώλο των κουνιστούληδων πατεράδων σας, ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17 Ιουνίου 2013 - 5:50 μ.μ. Πρωτα -πρωτα θα μας λες Χρυσες Ψωλες,γιατι ναι μεν δεν ξερουμε Ελληνικα αλλα ξερουμε να γαμαμε τον ΘΡΥΛΙΚΟ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ, ΠΑΘΙΑΡΗ και Εθνικιστη ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    2. http://hellenicglotta.blogspot.gr/2010/12/h-mummy.html

      http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1

      "Της μαμμάς" σου άπλυτε αναρχοαριστερέ...αγράμματος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου...
      Και πάρε και μία λέξη από εμένα για να μάθεις εσύ ελληνικά...

      http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    3. Τρολλ του Αντωνάκη, σιγά μη σπάσεις κανα νυχάκι μωρή!

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά, μην του απαντάτε... προσοχή θέλει ο πιτσιρικάς, μην του την δίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν του απανταμε, φιλε μου...Πλακα κανουμε...

      Διαγραφή
  5. Θα γράψω ένα σχόλιο τελευταίο και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με τους συμμορίτες που μπαίνουν εδώ μέσα και υβρίζουν γιατί πραγματικά με αυτά που είδα στο Σύνταγμα κατάλαβα ότι τόσο καιρό έχαν τον χρόνο μου με αυτούς σχολιάζοντας τους...
    Καλά πλάκα μας κάνουν; Κάτι λίγα γερόντια μαζεύτηκαν στην κάτω μεριά της πλατείας Συντάγματος που δεν είχαν κουράγιο ούτε να σταθούν όρθιοι και ούτε να φωνάξουν ένα σύνθημα και βγαίνουν εδώ και απειλούν και υβρίζουν; Ρε τρεχάτε πηγαίνετε στα ΚΑΠΗ και πιείτε το χαμομήλι σας που φαντασιώνεστε ότι είστε νέοι αναρχικοί και πολεμάτε και τη Χρυσή Αυγή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε παιδιά! Τέτοιος φόβος για τη Χρυσή Αυγή; 100 μέτρα πιο κάτω σας είναι τα γραφεία μας, Τετάρτες και Κυριακές είμαστε ανοικτά! Σας περιμένουμε, όποτε θέλετε, να έρθετε να κάνουμε "πολιτική γυμναστική" (όπως είπε και ο Παναγιώταρος)... Γιατί όταν μαζευόμαστε εμείς, έχει επιφυλακή η αστυνομία. Όταν μαζεύεστε εσείς, έχουν επιφυλακή τα απορριματοφόρα! Κάντε λοιπόν κανα μπανάκι, γιατί καλοκαίρι που είναι αποτελείτε κίνδυνο για τη δημόσια υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών