Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Οι ομιλίες από τα εγκαίνια στην Πάτρα. Ο Κασιδιάρης μοιράζει πόνο! - BINTEO

Χθες Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής Τ.Ο. Πάτρας στην οδό Γούναρη σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Η τελετή του αγιασμού έγινε παρουσία εκατοντάδων Συναγωνιστών και των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Κασιδιάρη Ηλία και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...



Για το κλείσιμο της ΕΡΤ ο συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε τα εξής: ''Από τη μία να έχουμε το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ που έχουνε σηκώσει την σημαία της επανάστασης, παρότι έχουν ψηφίσει όλα αυτά τα μέτρα και όχι εμείς για να ξέρουμε τι λέμε, υπάρχουν υπογραφές τους φαρδιές πλατιές για το κλείσιμο της ΕΡΤ, και όχι μόνο αλλά για την ΕΛΒΟ-ΕΒΟ-ΕΑΣ όπου μιλάμε για εταιρείες που παράγουν πολεμικό υλικό για την Ελλάδα''.

Η απόλυτα αοπτυχημένη αντισυγκέντρωση των αναρχικών έγινε αντικείμενο χλεύης από τους συναγωνιστές. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε: «Τόσα χρόνια όταν γίνονταν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, έρχονταν για διαμαρτυρία, εισέπρατταν μερικές κλωτσιές και έτσι μάθαιναν οι Έλληνες ότι υπάρχουν και οι εθνικιστές, αφού αυτό έπαιζαν τα πουλημένα κανάλια. Αυτή την προβολή τη χρωστάμε στους αναρχικούς και οφείλω να τους ευχαριστήσω». Παράλληλα αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται κατά καιρούς, κάνοντας λόγο πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 20%, παρά τα όσα λένε οι «πουλημένοι» δημοσκόποι. Επιπλέον μίλησε για τις εισαγγελικές εντολές που υπάρχουν για τις παράνομες καταλήψεις δημόσιων κτιρίων λέγοντας πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, αναφέρθηκε στις άρσεις ασυλίας που του έχουν γίνει.



Ενώ όσον αφορά τυχόν επερχόμενες εκλογές τόνισε ο κ. Κασιδιάρης: «Σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θέλουν οι αμερικανοί. Δεν το έχετε καταλάβει πως ο Α. Τσίπρας είναι πλέον το αγαπημένο παιδί των αμερικανών; Και αυτό θα γίνει αν γίνουν εκλογές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός το πρώτο και το τελευταίο που κάνει είναι να βρίζει τη Χρυσή Αυγή. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Βγήκε στη Θεσσαλονίκη και είπε πως θα πατάξει τον δήθεν νεοναζισμό. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως η θέση μας θα είναι απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο Σαμαράς είναι ένας απόλυτα υποταγμένος, ένα πιόνι των διεθνών τοκογλύφων και σύντομα θα ρίξουμε την κυβέρνησή του. Και τρέμουν πως η εθνική ηγεσία θα αναλάβει και πάλι τη χώρα, το τρέμουν αυτό γιατί βλέπουν πως η Ελλάδα θα είναι και πάλι ελεύθερη, θα εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο θα γίνει κυρίαρχη στην ανατολική μεσόγειο. Η Χρυσή Αυγή θα επιβάλλει την πολιτική κάθαρση, και οι κλέφτες θα πάνε στην φυλακή» κατέληξε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών