Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε τι σημείο ξεφτίλας έχουν φτάσει οι αστυνομικοί! Σε ένα εθνικιστικό κράτος οι αστυνομικοί θα έχουν κύρος, δύναμη και αποδοχές αντίστοιχες της σημασίας και της επικινδυνότητας του ρόλου τους.

Σοβαρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο παραλαβής κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, όταν μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» (του ΣΥΡΙΖΑ…) επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Η επίθεση έγινε την ώρα που οι… χαριτωμένοι ληστοτρομοκράτες Βορείων Προαστίων (και μιλάμε γι’ αυτούς που συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στον Βελβενδό Κοζάνης) γύριζαν στη φυλακή από την...
ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών, όπου διεξάγεται η δίκη τους. Οι ληστοτρομοκράτες (Β.Π.) επιτέθηκαν αιφνιδίως στους αστυνομικούς, πετώντας τους καρέκλες, πυροσβεστήρες και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους. Η επίθεση έληξε με παρέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, όταν οι ληστοτρομοκράτες (Β.Π.) δεν είχαν τι άλλο να… πετάξουν στους αστυνομικούς! Στην αρχή, το υπουργείο Παραφροσύνης του Ρουπακιώτη, διέψευσε το συμβάν! Προφανώς, για να μη φορτώσει με επιπλέον κατηγορίες τους προστατευόμενους παρακρατικούς!

Ερώτηση: θα αποτολμούσαν οι βουτυρομπεμπέδες συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν κάτι τέτοιο αν ήξεραν ότι μετά οι αστυνομικοί θα τους πατάγανε στα λαρύγγια; Αλλά, βλέπετε εδώ έχουμε Δένδια και «ευνομία παντού», οπότε όλα επιτρέπονται…

(ΥΓ): Αφού τα «παιδιά» είχαν… παράπονα, γιατί δεν έπαιρναν τις… μαμάδες τους, εκεί στα Βόρεια Προάστια;

Ή έστω τον Ρουπακιώτη;

9 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάρχες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες. Θα ακολουθήσουν και οι προδότες πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΣΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2013 - 6.41 μ.μ. Μουνακι, εμεις αφιερωνομαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον παθιαρη κωλο της μαννας σου !!! Που τον δινει και δωρεαν στον Εθνικισμο !!!

      Διαγραφή
  4. Μην απαντάτε στον υπάνθρωπο που βρίζει και προκαλεί. Θέλει απλώς προσοχή και επιβεβαίωση. Αφήστε τον στην δυστυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2013 - 6:41 μ.μ.

    ---------------------------------------------

    ΡΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΦΥΓΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΜΗΣΑ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμω την αλβανια σου και γαμω το μουνι της μπολσεβικας μανας σου, 13χρονο σκατο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16 Ιουνίου 2013 - 3:37 π.μ. Της Χρυσης Ψωλης να λες, για τον θρυλικο ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΑΚΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ?
    ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
    ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών