Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αγωνιά: «Την πατήσαμε... 15% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 70 βουλευτές»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοσιογραφικοί λακέδες του καθεστώτος συνειδητοποιούν ότι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει απομυθοποίηση και διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο αφού είναι αναπόφευκτο για τα σιωνιστικά αφεντικά, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει!

Στο «Θέμα» της Κυριακής κάτω από τον τίτλο «Ένα φάντασμα πάνω από τον Αλέξη» ο Δημήτρης Δανίκας, κριτικός κινηματογράφου και πρώην σύζυγος της Μαρίας Δαμανάκη, γράφει σχετικά με το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο του όλου κειμένου βρίσκεται στο σημείο όπου ο Δανίκας γράφει τα εξής: «Μετά την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η Βουλή καταλήγει με τέσσερα κόμματα. Χωρίς τον κυρ-Φώτη της ΔΗΜ.ΑΡ. Και ίσως χωρίς τον Βαγγέλη. Με την εξής σύνθεση. Πρώτος ο...
Αντώνης, δεύτερος ο Αλέξης, τρίτος ο Μιχαλολιάκος και τέταρτος ίσως ο Κουτσούμπας. Πάμε παρακάτω. Σ' αυτό το σενάριο, η Χρυσή Αυγή με 15% (τόσο το πραγματικό ποσοστό) συγκεντρώνει καμιά εβδομηνταριά ωρυόμενους Κασιδιάρηδες. Και τότε ο Τσίπρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με το εξής εφιαλτικό δίλημμα. Αν αρνηθεί συνεργασία με την «προδοτικά Δεξιά» και ζητήσει δεύτερη αναμέτρηση, θα κατηγορηθεί ότι στρώνει red carpet στη Χρυσή Αυγή. Και ότι ταυτόχρονα ξεχαρβαλώνει το κράτος και διευκολύνει το γκρέμισμα της ελληνικής οικονομίας. Αν όμως νυμφευθεί εν ανάγκη τη Νου Δου, ε, τότε θα απομυθοποιηθεί και θα αυτοχειριασθεί. Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα».

Πρώτη παρατήρηση: Εκτός Βουλής ο μπολσεβίκος με την γραβάτα Κουβέλης. Πολύ πιθανόν το ίδιο να συμβεί και με τον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ.

Δεύτερη παρατήρηση: 15% παραδέχεται ο Δανίκας πως είναι το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αν και οι «καμιά εβδομηνταριά ωρυόμενοι Κασιδιάρηδες» αντιστοιχούν σ' ένα ποσοστό άνω του 25%. Μήπως, λοιπόν, η δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μεγαλύτερη (δεν θα ψάξουμε το πόσο) από το 15% που παραδέχεται ο αντιφασίστας (και παραμένων σταλινικός) Δανίκας;

Τρίτη παρατήρηση: Μετά τον Βαρβιτσιώτη και τον Τατσόπουλο έρχεται κι άλλος να μιλήσει εμμέσως, πλην σαφώς, για την ανάγκη συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, προκειμένου να μην στρωθεί κόκκινο χαλί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το αν αυτό, φυσικά, απομυθοποιήσει πλήρως και εξευτελίσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας αφορά. Απλώς, θα αποδειχτεί ότι το συνονθύλευμα αυτό, το οποίο κατόρθωσε να τα κάνει μαντάρα ακόμη και στο συνέδριο του, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας για την διατήρηση του συστήματος. Όσο περνά ο καιρός θα πληθαίνουν εκείνες οι φωνές που θα συνεχίζουν στον δρόμο της «αναγκαστικής» σύμπραξης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αναχαιτιστεί ο κίνδυνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έτσι, θα αποδειχθεί ποιοι λειτουργούν ως «αποσμητικό» του συστήματος και ποιοι είναι οι ξεκάθαρα πολέμιοι του.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών