Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

ΕΘΝΟΣ, ΒΗΜΑ, Ευαγγελάτος σε νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας: “Βγήκαν πιστόλια στην Χρυσή Αυγή”..


Γελοία σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τον καθεστωτικό τύπο

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Χρυσή Αυγή γίνεται στόχος γελοίων συκοφαντικών δημοσιευμάτων που στόχο τους έχουν να εξυπηρετήσουν το καθεστώς του Μνημονίου χτυπώντας την μόνη πραγματικά αντικαθεστωτική δύναμη, την Χρυσή Αυγή.
Το καινούργιο παραμύθι που......
σκαρφίστηκαν σήμερα είναι ότι στην Πάτρα… βγήκαν πιστόλια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής. Έτσι τουλάχιστον γράφουν και λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Βέβαια κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη, όμως αυτό δεν έχει καμμία σημασία για τους μανδαρίνους της καθεστωτικής παραπληροφόρησης.
Αυτό που έχει σημασία για αυτούς είναι το να σημειωθεί πλήγμα εναντίον της Χρυσής Αυγής και κυρίως στο πνεύμα συναγωνιστικής ομόνοιας που υπάρχει ανάμεσα στους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Βλέπετε τους έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι σαν… του λόγου τους και δρουν πειθαρχημένα, συντονισμένα και με συναγωνιστική άμιλλα.
Το παρόν δημοσίευμα κινείται στο ίδιο πνεύμα με τα ανυπόστατα δημοσιεύματα για δήθεν «φράξιες» εντός της Χρυσής Αυγής, τα οποία ήταν ο απόηχος της απελπισίας του καθεστώτος για την πλήρη απουσία εσωκομματικών προβλημάτων εντός της Χρυσής Αυγής.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην αναπαραγωγή του συγκεκριμένου αποκυήματος φαντασίας, το οποίο θέλει να λέγεται «ρεπορτάζ», έσπευσαν όλα τα καθεστωτικά μέσα όπως το newsit του Ευαγγελάτου, το tvxs του Κούλογλου, ο ΒΗΜΑ FM του Ψυχάρη και άλλα πολλά. Όλο το καθεστώς ενωμένο στην ψευδολογία προκειμένου να πληγεί η Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε το "αντικειμενικό και... αληθοφανές" ρεπορτάζ του Έθνους και θα γελάτε για μία εβδομάδα:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»
Πάτρα: Βγήκαν πιστόλια σε καβγά μελών της Χρυσής Αυγής
Ακόμη και πιστόλια λέγεται ότι βγήκαν ανάμεσα σε δύο μέλη της Χρυσής Αυγής μέσα στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, τα οποία ήρθαν στα χέρια προκαλώντας μέχρι και την «πυροσβεστική» κάθοδο στην πόλη των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Το πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας όταν στη διάρκεια της συνεδρίασης της πενταμελούς νομαρχιακής επιτροπής δύο μέλη της οργάνωσης διαπληκτίστηκαν τόσο έντονα που έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr να βγάλουν μέχρι και... πιστόλια. Τότε επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, με αποτέλεσμα το επεισόδιο να λήξει εκεί, αφήνοντας όμως «ανοιχτούς λογαριασμούς». Στελέχη της τοπικής Χρυσής Αυγής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του τοπικού site, αποδίδουν το επεισόδιο σε προσωπική αντιπαράθεση αλλά και εσωκομματικές έριδες.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ως αποτέλεσμα της έκρηξης, κλήθηκαν άμεσα οι Παναγιώταρος και Λαγός να σπεύσουν στην Αχαία, προκειμένου να αποφορτίσουν το κλίμα.

7 σχόλια:

  1. Πού να δείτε στην Κρήτη τί γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ...
    ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΘΝΟΣ , ΒΗΜΑ . ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ = Η .....ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή θά προσθέσω καί ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ MEGA STAR ANT1 ALFA SKAI .

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδια μια στιγμη !!! Τι θελετε δηλαδη να κανουνε ολα τα γραναζια της διαπλοκης; Να μας κυτταζουνε να ανεβαινουμε συνεχεια ;; Ειναι δυνατον;;; Θα κανουνε τις προβοκατσιες τους ΜΗΠΩΣ και πτοηθουμε η εστω μπερδευτουμε λιγακι !.. Δειξτε λιγη συμπονοια στους κακομοιρους τους απατεωνες !! Αλλωστε την "ειδηση" την αναμετεδιδαν σχεδον ολοι οι "δημοκρατες" ( Βημα, Πρωτο Θεμα κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ .......ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ) .....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών