Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

Νέο σοκ για το “συνταγματικό τόξο”: Έως 15,5% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του αριστεριστή Κούλογλου!

Το πήραν λοιπόν απόφαση και οι αριστεριστές πως η Χρυσή Αυγή αυξάνει την δύναμή της και οι υπόλοιποι καταρρέουν όσο και να προσπαθούν να τους φουσκώσουν δημοσκοπικά τα ποσοστά με τεχνητούς τρόπους. Στην νέα δημοσκόπηση της VPRC βλέπουμε νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή που το ποσοστό της στην εκτίμηση ψήφου να φτάνει στο 14,5% συμπεριλαμβάνοντας και το στατιστικό λάθος της έρευνας να πηγαίνει στο 15,5%.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του κρατικοδίαιτου και μόνιμου υβριστή της Χρυσής Αυγής Κούλογλου η ΝΔ είναι οριακά ανεβασμένη, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταφέρνει να......
συγκρατήσει την -μέχρι πρότινος ελεύθερη- πτώση του, η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός βουλής και ο Σύριζα βγαίνει φυσικά πρώτος, αφού στην ουσία η δημοσκόπηση είναι δικιά του παραγγελιά, παρουσιάζοντας εμφανή πτώση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν να δηλώνουν παρών με ένα ικανοποιητικό ποσοστό, ενώ άνοδο έχει και το ΚΚΕ(!).

Είναι πια κοινή παραδοχή πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ξεφύγει με ανοδικές τάσεις από την τρίτη θέση και τα διψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και 9 μήνες ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση του Λαού και διεκδικούν την δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών