Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΑΚΚΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ζδφβδφ
Μ’ ένα πολύ αβανταδόρικο χθεσινό δημοσίευμά του, το σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα» τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αποφυλάκισης του κόκκινου (συριζαίου) τρομοκράτη Σακκά, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του απεργού πείνας Κ. Σακκά. Παραμένει προφυλακισμένος για 2,5 χρόνια χωρίς δίκη.
«Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου Κώστα Σακκά, ο οποίος σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου συμπληρώνει ένα μήνα απεργία πείνας. Ο Κώστας Σακκάς κατηγορείται για.....
συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και είναι προφυλακισμένος ήδη για 30 μήνες χωρίς να έχει γίνει η δίκη του -έχοντας συμπληρώσει το ανώτατο νόμιμο όριο προφυλάκισης.
Οι 30 μήνες προφυλάκισής του συμπληρώθηκαν στις 4 Ιουνίου, ωστόσο το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την χρονική επέκταση της προφυλάκισής του κατά 6 μήνες.
Οι συνήγοροι και οι γιατροί που τον παρακολουθούν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ανησυχούν για την υγεία του, καθώς έχει χάσει 13 κιλά και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από ανακοπή καρδιάς ή ανεπανόρθωτη βλάβη σε ζωτικά του όργανα…».
Κι ας πούμε, καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι νέο ότι αποτελεί το πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας. Αλλά και το καθεστωτικό «Βήμα» (του πιο σκληρού πυρήνα της εξουσίας) υπέρ ενός άκρως αντικαθεστωτικού – όπως παρουσιάζεται; Ή μήπως δεν είναι και τόσο αντικαθεστωτικός ο Σακκάς και οι υπόλοιποι Σακκάδες, εξ’ ου και η κατανόηση και η συμπάθεια που τους δείχνουν τα συστημικά ΜΜΕ;

ΠΗΓΉ

1 σχόλιο:

  1. αφου ειναι μεσα χωρις δικη , τι βλκακειες μας τσαμπουνας , η να κανουν δικη τη δευτερα η να βγει εξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών