Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

Ο Δήμος Κορίνθου ενέκρινε 2.000 ευρώ σε σύλλογο Αλβανών..Το κατήγγειλε ο βουλευτής της Χ.Α. Μπούκουρας, αλλά δεν του επέτρεψαν οι "δημοκράτες" να μιλήσει στο ΔΣ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου στο Δήμο Κορίνθου θα δούμε ποιός θα μιλά και ποιός όχι...

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα απόδειξης , ότι η σαπίλα και η διαφθορά έχει εισχωρήσει πλέον σε όλα τα γρανάζια του συστήματος . Και δυστυχώς η κάθε είδους εξουσία , δεν διακατέχεται επ’ ουδενί λόγω από εθνικά και ανιδιοτελή πρότυπα , αλλά από πολιτικά ανδρείκελα και ανθρώπους δίχως ίχνος εθνικής συνείδησης .

Πιο συγκεκριμένα .........
την Τρίτη το απόγευμα παρευρέθηκα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων ως βουλευτής του νομού, για να προσκομίσω στοιχεία που αφορούν κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από πλευράς του δήμου . Τότε όπως όλοι θα διαπιστώσετε και από το βίντεο που υπάρχει (http://www.youtube.com/watch?v=9NJnedl_EI0) ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μου αφαίρεσε τον λόγο , αποδεικνύοντας στην πράξη ποιοι είναι οι φασίστες και ότι φιμώθηκε ο εκπρόσωπος ενός πολιτικού κόμματος που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος των Κορίνθιων πολιτών . Επανερχόμενος λοιπόν στο εν λόγω γεγονός , είναι εξοργιστικό και απορίας άξιον με ποιο δικαίωμα ο κύριος δήμαρχος πίστωσε έναν ανύπαρκτο και παράνομο σύλλογο αλβανών με περίπου 2.500 ευρώ . Οι ευθύνες που αναλογούν σε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο είναι μεγάλες και απαιτούμε να μάθουμε σύμφωνα με ποιόν νόμο προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση . Πώς ο υπεύθυνος διαχείρισης οικονομικών του δήμου έδωσε άδεια να μπεί χέρι σε δημόσιο ταμείο που περιέχει χρήματα των Κορινθίων πολιτών ; Θα ήθελα να καταγγείλω την στάση αυτή των εκπροσώπων του δήμου απέναντί μου και απέναντι στον κορινθιακό λαό . Και θα ήταν σκόπιμο να ξεκαθαρίσουμε πως ο λόγος δεν γίνεται τόσο για το ποσό που κατασπαταλήθηκε , όσο για αυτήν την παράνομη ενέργεια . Άραγε αν στην θέση των αλβανών ήταν κάποιος Έλληνας που ζει μέσα στην εξαθλίωση θα γινόταν κάτι αντίστοιχο με τα χρήματα του δήμου ; Το ερώτημα βεβαίως είναι ρητορικό .

Τέλος καταλογίζουμε ευθύνες , ως πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα μεγάλο ποσοστό των Κορινθίων πολιτών , σε άπαντα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ενώ γνώριζαν το περιστατικό , το απέκρυψαν γενόμενοι ηθικοί αυτουργοί .

Ας το πάρουν απόφαση οι κύριοι που εκπροσωπούν αυτό το σαθρό σύστημα εξουσίας ότι η ώρα των Εθνικιστών έφτασε και θα φέρει το φώς και την αλήθεια στην δημόσια ζωή του τόπου . Όσο υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , θα ξεσκεπάζει κάθε τι που γίνεται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών . Και να είναι σίγουροι ορισμένοι πως ήρθαμε για να παραμείνουμε .

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3 σχόλια:

  1. δεν εισαι υπερ της δημοκρατιας κυριε μπουκουρα και σου φερονται αναλογα , οταν παρεις τη καρεκλα που τοσο θες για να βολευτεις κανε τους τα ιδια , μεχρι τοτε μοκο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαρθει η ωρα που η δημοκρατια θα σου πεσει στο κεφαλι λιμοκοντορε.

      Διαγραφή
    2. Αναρμόδιε, κοίτα προς το παρόν να περιθάλψεις τις ματωμένες φλώρικες μάπες των συναγωνιστών σου και έλα μετά να πουλήσεις πνεύμα! Κατάλαβες μαλακομπούκωμα της Χρυσής Πορδής? Όλοι στο κλάσιμο σας έχουν. Πάρτε το απόφαση...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών