Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στον τάφο του ο Κολοκοτρώνης θάφτηκε πατώντας την Τούρκικη σημαία. Σήμερα το σημαία του εχθρού ορθώνεται και πάλι στην πρώτη πόλη που απελευθέρωσε.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Στην Τρίπολη, την πόλη που απελευθέρωσε με το αίμα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του, στην πλατεία Άρεως, λίγες δεκάδες μέτρα από τον ανδριάντα και τα οστά του Ήρωα, λίγα μέτρα από το ιστορικό μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων βρίσκεται το ξενοδοχείο που “φιλοξενεί” τουρκικό ορειβατικό σύλλογο, όπου χωρίς κανένα σεβασμό στη φιλοξενία, ξεδίπλωσαν την τουρκική σημαία εκεί που δεν έπρεπε να εμφανισθεί!!!

Έλληνες που είδαν την σημαία και αντέδρασαν...
, στην αρχή απευθυνόμενοι στην διεύθυνση του ξενοδοχείου και στην συνέχεια στους “ορειβάτες” βρέθηκαν αντιμέτωποι με την άρνηση να κατέβει η σημαία, αλλά και αντιμέτωποι με άνδρες της  κρατικής ασφάλειας, και πάμπολλους αστυνομικούς, οι οποίοι αντί να συλλάβουν αυτούς που προκάλεσαν υψώνοντας την σημαία του μίσους, απείλησαν με συλλήψεις του Έλληνες!!! ΜΑΛΙΣΤΑ! Αστυνομικοί που αντί να κυνηγούν τον Κόλλα και τους υπόλοιπους ουτσεκάδες δολοφόνους, φυλάνε τους τούρκους ορειβάτες και την σημαία τους.
 Τέτοια περιστατικά προωθεί η προπαγάνδα της “Ελληνοτουρκικής φιλίας”.

Προκαλούμε όμως τους θιασώτες αυτής της φιλίας, να προσπαθήσουν να υψώσουν την Ελληνική σημαία, όχι στην Άγκυρα ή την Κωνσταντινούπολη, αλλά στα Ίμια που είναι και Ελληνικό έδαφος!!! Εκεί θα χορτάσετε “ελληνοτουρκική φιλία”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών