Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2013

Η υβρίστρια της Χρυσής Αυγής, Καραμπέτη, βρήκε τον "έρωτα" στην αγκαλιά ενός ρουμάνου μαφιόζου....Ουδέν μεμπτόν όμως αφού συκοφαντεί τους Εθνικιστές!

Διαβάζουμε λοιπόν για την "κυρία" που έπιασε στο, βρωμερό, στόμα της τη Χρύση Αυγή..

Από τη βουλγαρική μαφία στην αγκαλιά της Καραμπέτη;

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του βουλγάρου αγαπημένου της Κρις Ραντάνοφ και ζουν μαζί στο διαμέρισμα της ηθοποιού στο Πεδίο του Άρεως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, όμως, η ζωή εκείνου δεν υπήρξε εύκολη μέχρι τη στιγμή που γνώρισε και ερωτεύτηκε την Ελληνίδα ηθοποιό. Σύμφωνα πάντα με.....

το δημοσίευμα, ο Κρις ήταν πλεγμένος με τη βουλγαρική μαφία, κάτι που και ο ίδιος έχει παραδεχτεί. Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας, ο ίδιος εργάστηκε ως εισπράκτορας σε λεωφορεία αλλά αργότερα έγινε πορτιέρης σε κλαμπ προκειμένου να βγάζει περισσότερα χρήματα. Τότε ήταν που γνώρισε έναν πλούσιο Βούλγαρο επιχειρηματία, άνθρωπο του υποκόσμου ο οποίος ασχολούταν με την πορνεία και τον τζόγο. Ο Κρις έγινε σωματοφύλακάς του και ύστερα το 'δεξί του χέρι'. Για πέντε ολόκληρα χρόνια έκανε αυτή τη δουλειά συντηρώντας την οικογένειά του, τη μητέρα του και τον 15χρονο αδελφό του. «Θυμάμαι ότι όταν έρχονταν ομάδες άλλων συμμοριών που έμπαιναν σε δική μας περιοχή, κινδυνεύαμε να σκοτωθούμε αλλά τότε αυτό δεν το συνειδητοποιούσα» είχε δηλώσει ο ίδιος και συνέχιζε: «Με ξύλο, πιστόλια, κλομπ, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Αυτή τη δουλειά την έκανα από τα 23 μου μέχρι τα 28 μου χρόνια και σιγά-σιγά άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου». Πώς τελείωσε όλη αυτή η θολή περίοδος για τη ζωή του; Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στάθηκε η αφορμή καθώς λόγω σοβαρού τραυματισμού του, δεν μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά. Έτσι αποκόπηκε από αυτόν τον κόσμο, κάνοντας μία νέα αρχή όταν ήρθε στην Ελλάδα και γνώρισε τη γυναίκα που έμελλε να του αλλάξει πλήρως τη ζωή και την κοσμοθεωρία και δεν είναι άλλη από την Καριοφυλλιά Καραμπέτη.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών