Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Δεν μας σταματά το ανθελληνικό κράτος...Η Διανομή ΜΟΝΟ για Έλληνες θα πραγματοποιηθεί στη Δηλιγιάννη 50! Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες...

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).
Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα.......
δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο. 
Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

3 σχόλια:

  1. (σχετικά με τον τίτλο)...παιδιά κάνετε λάθος, ερχόμαστε και πλέον είμαστε εκατομύρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ψυχραιμία που επιδεικνύει η Χρυση Αυγη στις αδιανόητες προκλήσεις των ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ του καθεστώτος είναι παροιμιώδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ΄ αρέσει ρε παιδιά η όρεξή σας για δουλειά. Είστε η μοναδική πολιτική παράταξη που δουλεύει για τον λάο και δεν δουλεύει τον λαό! Αυτό είναι που σας ανεβάζει πιο πολύ στη συνείδηση του κόσμου. Το ότι είστε ακούραστοι και πρόθυμοι να προσφέρετε πάντα στον τόπο σας. Μπράβο σας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια. Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών