Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Επιχειρούν να θέσουν εκτός νόμου την Αλληλεγγύη στους Έλληνες το θλιβερό καθεστώς του Μνημονίου. 
Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευσε κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.
Πραγματικά γελάει ο κόσμος με....
τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση. 
Για το σημείο τελέσεως της διανομής τροφίμων θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου με επίσημη ανακοίνωση. 
Σας παραθέτουμε επίσης, από την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, την κατάπτυστη ανακοίνωση:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

3 σχόλια:

  1. αποφασιζουμε και διαταζουμε κατι μου θυμιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαγορεύσεις συναθροίσεως για την διανομή πατατας και κρέατος σε ΕΛΛΗΝΕΣ, για λογους "δημόσιας τάξης" την ιδια στιγμη που δίνονται πλατείες, σταδια και ολόκληροι οδοί σε χιλιάδες εισβολείς υπανθρωπους για να φωνάζουν ιαχες ιερού πολέμου την ιδια στιγμη που ολη η Ελλαδα εχει γίνει ένα υπαιθριο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ και την ιδια στιγμή που μπορεί να κάνει οτι και όπως το θέλει ο καθε κίναιδος και αναρχοκομμουνιστης.

    Αρχίσανε τις απαγορεύσεις τωρα οι Δημοκράτες, οι πολιτικες που ασκούν θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

    Επειδή είναι βέβαιο οτι ετοιμάζουν προβοκάτσια και επειδή ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι ετοιμάζουν καταιγίδα στα εβραιοκαναλα για να διαστρεβλώσουν ακομα και την κοινώς αποδεκτή μεριά ανατολής του ηλίου η κίνηση να παρουσιάσετε ζωντανά την εκδήλωση είναι πολυ εύστοχη.

    Απαγορεύσεις εκδηλώσεων νεολαίας, διανομής τροφίμων και γενικως οιασδήποτε δραστηριότητος της Χρυσης Αυγης, σε συνδυασμό με τον ολικό αποκλεισμό της ισούται με απαγόρευση του ΙΔΙΟΥ του κινήματος το οποίο ως κίνηση θεωρώ οτι έπεται.
    Πλέον οι εβραιοι και τα εγχώρια υποτακτικά τους το καπιταλομπολσεβικαριο δεν τηρούν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει φωτογραφικό και μαγνητοσκοπημένο υλικό που δείχνει αμέτρητους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ξένους εποίκους να κάνουν πορείες, συναθροίσεις, διαμαρτυρίες, άλλοτε περιφέροντας το φέρετρο ενός νεκρού, άλλοτε φωνάζοντας "Αλλάχ ου Ακμπάρ" και άλλοτε με πανώ και συνθήματα όπως "Η δημοκρατία είναι μελλοθάνατη. Έρχεται το Ισλάμ" ("Democracy on death row. Islam is coming").
    Τα παραπάνω δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και αποτελεί η διανομή τροφίμων και ρούχων σε άπορους Έλληνες; Είσθε κατάπτυστοι όσοι πήρατε τις αποφάσεις απαγόρευσης. Είσθε εχθροί των Ελλήνων και δεν είναι η πρώτη φορά.
    Ανώνυμος Έλλην,
    Καθηγητής Πανεπιστημίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών