Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη


Αναφορά Χρυσής Αυγής κατά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατέθεσε σήμερα διά του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, συναγωνιστή Χρήστου Παππά έγγραφη αναφορά κατά του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη.
Προς κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
24 Ιουλίου 2013
Θέμα: Αναφορά κατά Αντιπροέδρου Ι. Δραγασάκη
Κύριε Πρόεδρε της Βουλής,
Τον Μάιο ε.ε. σας απευθύναμε έγγραφη καταγγελία κατά του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Δραγασάκη για την συμπεριφορά του εν λόγω προσώπου την Παρασκευή 17 Μαΐου ε.ε. κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου.
Επειδή, δεν μας έχει......
κοινοποιηθεί κάποια σχετική ενέργειά σας, πιθανολογούμε ότι θέσατε στο αρχείο την υπόθεση χωρίς να ασκήσετε πειθαρχική δίωξη, αλλά και χωρίς καν να διατάξετε διερεύνηση των καταγγελιών μας.
Εχθές, Τρίτη 23 Ιουλίου, η συναγωνίστρια και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, ενώ ομιλούσε από του βήματος της Βουλής διεκόπη από παρέμβαση τού ως άνω προσώπου που εκτελούσε χρέη Προέδρου της Βουλής. Ο εν λόγω, παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής, δηλαδή με παράνομο τρόπο, διέκοψε την αγόρευση της βουλευτού μας (χωρίς τη συναίνεση αυτής) για να παρουσιάσει, εμβόλιμα, τις απόψεις του. Την εν λόγω παράνομη διακοπή του λόγου της βουλευτού, ο προεδρεύων Δραγασάκης δεν δικαιολόγησε, με βάση κάποιο άρθρο του Κανονισμού.
Στα πλαίσια της παράνομης διακοπής αυτής, ο προεδρεύων Δραγασάκης άρχισε να αγορεύει περί τού τι αυτός θεωρεί ότι εννοεί το Σύνταγμα.
Στη συνέχεια εξύβρισε, αναίτια και προκλητικά τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι είναι «αυθάδης». Πάλι δεν ανέφερε ο προεδρεύων σε ποιά άρθρα του Κανονισμού αναφέρεται για να επικρίνει προσβλητικά μία δημοκρατικά εκλεγμένη βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Στην συνέχεια ο προεδρεύων Δραγασάκης συνεχίζει να διακόπτει την ομιλία της βουλευτού και αρχίζει να αγορεύει αυτός κατά της βουλευτού, διαστρεβλώνοντας τα όσα είχε πει η βουλευτής.
Με βάση όλα τα ανωτέρω
Καλείσθε να προβείτε άμεσα σε πειθαρχική διερεύνηση και τυχόν επιβολή των προβλεπομένων ποινών στον Αντιπρόεδρο Δραγασάκη και να ζητήσετε από το Σώμα να διαγραφούν από τα Πρακτικά όλες οι παράνομες παρεμβάσεις του Δραγασάκη.
Να εφαρμόσετε το άρθρο 81 του Κανονισμού και να καλέσετε εγγράφως σε απολογία τον ανωτέρω Αντιπρόεδρο για να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα (ουδεμία ποινή επιβάλλεται άνευ προτεραίας ακροάσεως). Αν οι εξηγήσεις δεν κριθούν επαρκείς, πρέπει να εφαρμόσετε τον Κανονισμό και να επιβάλλετε την απομάκρυνσή του καθώς και να καλέσετε τη Βουλή, κατά την αμέσως επομένη συνεδρίαση, να επεκτείνει, ενδεχομένως, τον αποκλεισμό του Αντιπροέδρου Δραγασάκη έως 15 ημέρες.
Με βάση το άρθρο 81, παρ. 1 του Κανονισμού, ο καταγγελλόμενος Αντιπρόεδρος Ι. Δραγασάκης επέδειξε ανεπίτρεπτη και ανάρμοστη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, με σκοπό και αποτέλεσμα να επιβάλει με βία σε μέλος της Βουλής την παράλειψη πράξης (ανάπτυξη λόγου από του βήματος της Βουλής) πoυ ανάγεται στην αποστολή του.
Επίσης, με βάση το άρθρο 81, παρ. 1 του Κανονισμού, ο καταγγελλόμενος Αντιπρόεδρος Δραγασάκης επέδειξε ανεπίτρεπτη, ανάρμοστη και εξυβριστική αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά κατά της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, λέγοντας:
· «Η αυθάδειά σας …»
·  «Ακούστε μισό λεπτό. Το προεδρείο της Βουλής σας επισημαίνει ότι αυτά τα οποία λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα.»
Ο καταγγελλόμενος προεδρεύων Δραγασάκης:
1. Προσέβαλε τη κοινοβουλευτική διαδικασία και το Σύνταγμα (άρθρο 60-1, 61-1) με διακοπές της αγόρευσης και προσβάλλοντας την βουλευτή της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει «..απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση».
«..O βουλευτής δεν καταδιώκεται ούτε εξετάζεται με οποιονδήποτε τρόπο για γνώμη ή ψήφο που έδωσε κατά την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων.»
2. Παραβίασε το άρθρο 11, παρ. 3 του ΚτΒ, το οποίο αναφέρει: «3. O Πρόεδρος της Boυλής έχει όλες τις εξουσίες για τη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Boυλής και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής των εργασιών της. Ιδίως: α) διασφαλίζει την πιστή τήρηση τού Κανονισμού της Boυλής και την ελεύθερη έκφραση της γνώμης των Βουλευτών·… δ) διευθύνει και διατηρεί τις συζητήσεις μέσα στα όρια τού Κανονισμού»
3. Εξύβρισε την βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατηγορώντας της, σαν Εισαγγελέας και ταυτόχρονα Δικαστής, για δήθεν αντισυνταγματική, άρα –κατ’ αυτόν- και παράνομη συμπεριφορά. Το γεγονός αυτό, λόγω της προφανούς πεποίθησης του προεδρεύοντος Δραγασάκη, ότι γνωρίζει και ερμηνεύει ορθά το Σύνταγμα, συνιστά «συκοφαντική δυσφήμηση» κατά της βουλευτού της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Δραγασάκης, ξέχασε το άρθρο 7 του Συντάγματος, που ορίζει ότι: «1. Έγκλημα δεν υπάρχει ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης και να ορίζει τα στοιχεία της.».Ο κ. Δραγασάκης ξέχασε επίσης το άρθρο 8 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «Kανένας δεν στερείται χωρίς τη θέλησή του το δικαστή που του έχει ορίσει ο νόμος. Δικαστικές επιτροπές και έκτακτα δικαστήρια, με οποιοδήποτε όνομα, δεν επιτρέπεται να συσταθούν.»
4. Προσέβαλε τη τιμή και την αξιοπρέπεια της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, υποβάλλοντάς την σε βασανιστήρια ακουστικής και νοητικής παρενόχλησης και άσκηση ψυχολογικής βίας, για να απαρνηθεί αυτή τα πιστεύω της και να μην εκφράσει δημόσια τη γνώμη της, ενώπιον της Βουλής, παραβιάζοντας το άρθρο 7, παρ.2 του Συντάγματος.
5. Προσέβαλε τη τιμή και την αξιοπρέπεια της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, παρεμποδίζοντάς την να ασκήσει το δικαίωμα λόγου, όπως ορίζει το Σύνταγμα άρθρο 5, παρ. 1:  «1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.»
Επειδή τα ανωτέρω τεκμηριώνονται πλήρως από τα Πρακτικά και την καταγεγραμμένη εικόνα της τηλεόρασης της Βουλής, η τυχόν μη Κλήση σε Απολογία του Αντιπροέδρου Δραγασάκη, θα συνιστούσε ενδεχομένως μη σύννομη πράξη και κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους σας.
Επισημαίνουμε την προσωπική σας ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν με τον εν λόγω Αντιπρόεδρο, γιατί αφού γνωρίζετε το ειδικό πρόβλημα συμπεριφοράς του εν λόγω προσώπου, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μόνο με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα έπρεπε να είχατε μεριμνήσει ώστε να μην προεδρεύει αυτός των συνεδριάσεων όταν ομιλούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Λόγω αυτών των παραλείψεών σας και λόγω της συνεχιζομένης τακτικής «προβοκάτσιας» του εν λόγω Δραγασάκη  κατά της Χρυσής Αυγής, εάν εξακολουθήσετε να αδιαφορείτε για την συμπεριφορά του εν λόγω, πιθανολογούμε ότι ενδεχομένως, συμμετέχετε σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της δημοκρατίας προσπαθώντας να εξωθήσετε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε αντιδράσεις κατά της παράνομης και αντισυνταγματικής συμπεριφοράς των διαφόρων επίδοξων Δραγασάκηδων της Βουλής.
Αν δεν ισχύει αυτό και είστε αμέτοχος, σας καλούμε να καταδικάσετε δημόσια τον προβοκατόρικο τρόπο αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς του Αντιπροέδρου Δραγασάκη.
Στα πλαίσια διερεύνησης της καταγγελλομένης παραβατικής συμπεριφοράς του Αντιπροέδρου Δραγασάκη, παρακαλούμε και την αναζήτηση γνωμοδότησης της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής, για τυχόν εφαρμογή του άρθρου 152 για διαπίστωση πνευματικό-ψυχολογικής αδυναμίας του Αντιπροέδρου Δραγασάκη να ασκήσει τα καθήκοντά του, λόγω παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Με τιμή,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

7 σχόλια:

  1. Αυτή τη φορά δεν φώναξε το φρούραρχο ο μπολσεβίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι και μποσελβίκος ο δραγασάκης, κατσαπλιάς κουκουλοφόρος διεθνιστής κουνσερβοσκοτώστρας και οικονομοκός απατεώνας του 1989.Ο εν λόγω κύριος ειναι λαμπρό βδέλυγμα του δημοκρατικού τόξου εκεί εγώ όντως θα συμφωνήσω.Δι αυτό λίγη ευπρέπεια στο κατακάθι της αριστερής ηλιθιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΤΩΡΑ , ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΚΑΛΙΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ Κ...;
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ....... ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ σοβαρό παράπτωμα και εύγε στη ΧΑ που το καταγγέλλει, για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ότι στη Βουλή το σύνταγμα και οι νόμοι έχουν αντικατασταθεί από την αυθαιρεσία και την παρανομία.
    Δεν τους φτάνει που έχουν διαλύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες που είναι στα πρόθυρα της εξόντωσης, θέλουν και να τους φιμώσουν και από πάνω.
    Αηδιασμένος Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δραγασακη δεν θα σε βρισω αυτη την φορα,θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμος και πολιτισμενος .Γιατι ρε μεγαλε τα κανεις αυτα?τι επιδιωκεις?Γιατι τοσο μισος κατα του κομματος μου της ΧΑ?Τωρα μονο που τα σκεφτομαι αυτα αρχιζω και νευριαζω,μακουσες ρε μαλακα εχω νευριασει,καθηκι γαμω το μουνι της γυναικας σου ρε πουστη,αναρχοαλητη,συριζαιε ξεφτιλα,αναρχοκουμουνο,αλητη φτου σου ρε πουτανας γυιε,γαμημενε εσυ και ολο το συριζα και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σου που τους κανεις συνεχεια πιπες δωρα.Ε δεν εφταιγα εγω με τσατισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τετοια βρισιδια δεν πιστευω οτι εισαι χρυσαυγητης και δεν συμφωνω και με τη ζαρουλια με αυτα που ειπε στην βουλη πολυ προσωπικο το θεμα ειχε τοσα πολλα θεματα να θιξει οχι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών