Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2013

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο Δελτίο Ειδήσεων του Kontra "Εμείς τα λεφτά των Ελλήνων δεν τα κάνουμε βίλες αλλά τρόφιμα για τους ίδιους..."

Δείτε το βίντεο....

12 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΛΑΚΗΣ ΠΙΑΤΑΚΗΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ.
    ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ 2000 ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

    ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΕΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΜΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΦΟΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΑΛΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΗΘΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΙ ΤΣΙΜΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλοι, δεν ειναι μονο η λουγκρα που μπαινει στο σαιτ για να την πηδαμε, που ζοριστηκε...Ολο το μεταπολιτευτικο κλεφτοτεχνειο, ταρακουνηθηκε εχτες...Μετα την διαφημηση σε ολα τα χαλκεια τους, η συμμετοχη του κοσμου τους πονεσε ασχημα... Στον κλεφτοΔΟΛ εχτες, τσακωνοντουσαν για τους χειρισμους της κυβερνησης, που εδωσαν αλλη μια αβαντα στην Χ.Α... Δεν ξερουν πώς να μας αντιμετωπισουν!! Ξανασκεφτειτε το κωμικο σλογκαν "συσσιτια μισους" !!! Το απολυτο μπερδεμα...Αλλα και μπραβο και στην ηγεσια της Χ.Α. για τους δικους της χειρισμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ Ο ΑΜΠΤΟΥΡΑΧΜΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΤΡΑΣΤΙΚΗ ΔΩΣΗ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΑ! ΤΡΕΞΕ ΑΜΠΤΟΥΡΑΧΜΑΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ''ΚΟΠΕΛΑ''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως για να μπαίνουν στο μπλογκ εδώ εβραιομπολσεβίκοι και να γράφουνε αυτό σημαίνει πως πρέπει να τσούζει ΠΟΛΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΑΚΕς ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ . ΜΥΑΛΟ 12 ΧΡΟΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 10:11 π.μ.

      Ρε καραγκιοζμπερντέ...έτσι γίνεται το trolling;...Το trolling περιέχει στοιχεία χιούμορ, πλάκας και σάτυρας που εσείς οι αναρχοσυμμορίτες δεν διεθέτετε...ανθρώπων που έχουν την ευστροφία να γράψουν και μια ατάκα παραπάνω...Τα δικά σας σχόλια τι διαθέτουν απ' όλα αυτά τα στοιχεία; Εσείς μπαίνετε απλά εδώ και βρίζετε γιατί πραγματικά σας ενοχλούν αυτά που γράφονται εδώ μέσα...
      Αποτυχημένα υβριστικά σχόλια αποτυχημένων συμπλεγματικών ανθρώπων είναι τα σχόλια σας εντελώς χαμηλού επιπέδου...όχι 12χρονου αλλά νηπιακού επιπέδου γιατί τέτοιο μυαλό κουβαλάτε...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ . ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΑ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25 Ιουλίου 2013 - 11:30 π.μ. Αναρχομαλακας , εισαι, με Φοινικα στον κωλο !! Και ξερεις πολυ καλα τι θα πει αυτο !!!

      Διαγραφή
  6. Η Χρυσή Αυγή δουλεύει για τους Έλληνες και τα κανάλια δουλεύουν για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!!!
    Τρελαίνομαι!!! Και να φανταστείτε πως νομίζουν πως είναι και έξυπνοι... Νομίζουν πως πολεμούν τη Χρυσή Αυγή ενώ στην ουσία δίνουν γροθιά στην κοιμισμένη φιλοπατρία των ελλήνων, ξυπνώντας την επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Κύπρο η νέα κυβέρνηση έκοψε τα χρυσά επιδόματα των πολιτικών προσφύγων και των αιτητών πολιτικού ασύλου, τα μείωσε στο ελάχιστο και τα έδωσε σε κουπόνια για να υποστηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , να μη βγαίνει και το συνάλλαγμα από τη χώρα.
    Δεν το είδαμε σε κανένα Ελληνικό μπλοκ, να παίρνουν παραδείγματα και κάποιοι άλλοι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ25 Ιουλίου 2013 στις 5:13 μ.μ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστές !!

    Νίκη σε επικοινωνιακό, σε τακτικό και σε πρακτικό επίπεδο !!

    Τα τρόφιμα δόθηκαν, η κοσμοσυρροή ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ - πάνω από 10.000 άνθρωποι - και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έτριψε στα μούτρα των ανθελλήνων τις αισχρές "απαγορεύσεις" !!

    Και ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΜΑ λέμε οι "δημοκράτες" κωλοδημοσιογράφοι και τα πάσης φύσεως αναρχοκουμμούνια !!

    Πάμε γερά και ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών