Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Κλαίγεται και στο BBC ο Δένδιας για τη Χρυσή Αυγή

Αφού πρώτα πήρε σβάρνα τα δημοσιογραφικά χαλκεία των ΗΠΑ, όπου και ξεσπάθωσε για την αναγκαιότητα περιορισμού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να δώσει συνέντευξη και στο βρετανικό BBC, επιχειρώντας να καθησυχάσει τους σιωνιστές της Γηραιάς Αλβιόνος.

Κι ενώ άπαντες διερωτώνται με αγανάκτηση -την οποία εντείνει η αποτυχία σύλληψης των αλβανών δραπετών και δολοφόνων δύο Ελλήνων- πού βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εκείνος αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του, ασχολούμενος με το μοναδικό στόχο του ανθελληνικού του μίσους:...
τη Χρυσή Αυγή. Μιλώντας λοιπόν στο βρετανικό δίκτυο, το οποίο συγκλόνισε την βρετανική κοινή γνώμη, διότι δημοσιογράφοι του κατηγορήθηκαν πρόσφατα για υποθέσεις παιδεραστίας, ο κύριος Δένδιας εξέφρασε δίχως περιστροφές τη βαθιά του ανησυχία για τη συνεχή άνοδο της επιρροής των Ελλήνων Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως η δημοφιλία της Χρυσής Αυγής είναι ιδιαίτερα αυξημένη και πρέπει να αντιμετωπιστεί.

«Μου είναι αδύνατον να συμφωνήσω ότι το 10% των Ελλήνων έχουν γίνει ναζιστές», δήλωσε ο υπουργός των φιάσκων συμπληρώνοντας πως «ο πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι νεοναζιστικός και επικίνδυνος για τη δημοκρατία και τους θεσμούς». Φαίνεται πως ο κύριος Δένδιας έχει δεχτεί ρητή εντολή από τα αφεντικά του, να αποφεύγει τη χρήση του όρου «εθνικιστικός» αλλά αντίθετα να μιλά συνεχώς περί «νεοναζιστικού» κινδύνου, μήπως και τσιμπήσει κάποιος αφελής. Μόλις προχτές βέβαια, η Τοπική Οργάνωση της Κορίνθου δέχθηκε μια ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση παρακρατικών πραιτόρων οπλισμένων με λοστούς, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 70χρονος Έλληνας, όμως αυτό μικρή σημασία έχει για την άθλια ρητορική κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από τον κύριο Δένδια.

Κατά παρόμοιο τρόπο, ο εξαιρετικά επικίνδυνος για την ασφάλεια και προστασία των Ελλήνων πολιτών υπουργός, αρέσκεται στο να ψεύδεται και στο ζήτημα των «ρατσιστικών» επιθέσεων, για τις οποίες μάλιστα σύστησε και ειδική «αντιρατσιστική» υπηρεσία, τη στιγμή που τα θύματα των δολοφονικών ενεργειών είναι Έλληνες και οι θύτες λαθροεισβολείς. Εις ότι αφορά τα αίτια της δημοφιλίας της Χρυσής Αυγής, ο αρλεκίνος της Κατεχάκη απαντά με σιγουριά: η παρουσία των λαθρομεταναστών και η οικονομική κρίση. Επιχειρώντας δε, να παραστήσει τον ήρωα της αντιχρυσαυγίτικης εκστρατείας, αναφέρει πως «σύμφωνα με όσα γράφονται στις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής, είμαι ο κύριος στόχος της ενώ οι αστυνομικοί αποκαλούνται εχθροί της».

Οι αστυνομικοί οι οποίοι επιχειρούν καθημερινά με πενιχρά μέσα και εγκαταλειμμένοι από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου τους, η οποία σφυρίζει αδιάφορα κάθε φορά που καλούνται  να έρθουν αντιμέτωποι με την εγκληματική δράση των αλλοδαπών κακοποιών και την τρομοκρατική δραστηριότητα των αριστερίστικων συμμοριών, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, το μέγεθος των ψευδών του Δένδια. Από την άλλη πλευρά, η προσπάθεια του φίλου των μασόνων να επιχειρεί να παραστήσει το θύμα (στόχο) της Χρυσής Αυγής, όταν είναι εκείνος που καθυβρίζει και συκοφαντεί, απειλεί και στοχοποιεί τη Χρυσή Αυγή σε κάθε του βήμα, είναι τουλάχιστον ανήθικη.

Αλλά φυσικά δεν θα ήταν από μέρους μας φρόνιμο, να γυρεύουμε ήθος από έναν υπουργό, ο οποίος δίνει συνέντευξη σε ξένο δίκτυο κατά της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που οι αλβανοί δραπέτες αλωνίζουν στη μισή ελληνική επικράτεια, ξεφτιλίζοντας ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό και τον ίδιο τον υπουργό, έχοντας μάλιστα αφήσει πίσω τους δύο αθώα θύματα του αλβανικού μίσους κατά των Ελλήνων. Κύριε Δένδια, σας παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού και των υφισταμένων σας!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ 24 ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών