Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην ελληνική νεολαία

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Μαύρα μαντάτα" για τη "Δημοκρατία", ελπιδοφόρο μήνυμα για τον Ελληνισμό!

Η ραγδαία άνοδος και η εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία είναι πια ένα γεγονός που παραδέχονται όλοι, εχθροί και φίλοι. Είναι σημαντικό επίσης πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τυγχάνει μεγάλης απήχησης και ευρείας αποδοχής στην νεολαία, το πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Μετά την δημοσκόπηση στους χρήστες νέων τεχνολογιών, ήρθε σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία" να το επιβεβαιώσει με σχόλιο, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο:...


"Μαύρα μαντάτα στην Κουμουνδούρου. Δεν είναι μόνο ότι η φιλική τους εταιρία δημοσκοπήσεων έδωσε 1,5 μονάδα άνοδο στον Σαμαρά μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Αυτά είναι τα γνωστά και διαχειρίσιμα. Το μυστικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας νιώθουν καυτή την ανάσα της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιάκου στην πρόθεση ψήφου στη νεολαία και αυτό κάνει τους επιτελείς του Τσίπρα να προβληματίζονται. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 μονάδες κάτω στους νέους σε σύγκριση με το εθνικό ποσοστό. Αν αυτό λέει κάτι..."

Να σημειωθεί πως ο Σύριζα χάνει συνεχώς σε νεολαία και κερδίζει σε δημόσιους υπαλλήλους σε ποσοστό 45%, παίρνοντας την θέση του... ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο. Θα το επαναλάβουμε με στεντόρεια φωνή: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες!

πηγή

2 σχόλια:

  1. Έχει επιτελείς ο Tsipras; Ποιοι είναι, ο Ζίζεκ των γκούλαγκ και ο Τοξοβόλος αναρχικός; Αυτοί είναι άπλυτοι από την τελευταία φορά που πλημμύρισε το σπίτι τους, πώς αντέχει τη μπόχα χωρίς μανταλάκι στη μύτη; Θα έχει συνηθίσει φαίνεται την οσμή της απλυσιάς ο αρχηγός των ανάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μιλας ετσι για τον Αλεξη το παιδι ειναι ολοκληρος πρακτορας οπως ηταν καποτε και ο Ανδρεας....λιγο σεβασμο....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών