Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Ο κομμουνιστομπολσεβίκος Χριστόφιας αγόραζε ψήφους κόβοντας επιταγές!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δικοί μας "σοσιαλΗστές όπως ο Τσοχατζόπουλος είχαν εξελίξει την...δωροδοκία..Μέχρι και εισητήρια διαρκείας αγοάραζαν στους...ψηφοφόρους τους!

Σάλος επικρατεί στο νησί της Κύπρου από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις τοπικής εφημερίδας οι οποίες εμπλέκουν τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια σε επιχείρηση εξαγοράς ψήφων, ενώ γίνεται λόγος για χρηματικές επιταγές με τη... συνοδεία επιστολής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλήθεια» μερικές ημέρες πριν τις εκλογές το ΑΚΕΛ μοίραζε τσεκ σε πρόσωπα που είχαν οικονομικά προβλήματα, ενώ, φαίνεται πως η επιλογή γινόταν από στελέχη του κόμματος τα οποία βολιδοσκοπούσαν και εφόσον έβλεπαν ότι..... τα πρόσωπα ήταν «θετικά» ενημέρωναν το κόμμα που, με τη σειρά του έστελνε επιταγές.

Μάλιστα οι επιταγές αυτές συνοδεύονται και από μία επιστολή με... θερμές ευχές και άλλα πολλά.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ φίλε/φίλη, μαζί με τις θερμές μας ευχές για το νέο έτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παραδώσουμε σήμερα αυτή την οικονομική στήριξη που γνωρίζουμε πόσο πολύ έχετε ανάγκη.

Η στήριξη αυτή προέρχεται από το Ταμείο Αλληλεγγύης το οποίο έχει ιδρύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ακριβώς για να στηρίζονται συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, η στήριξη αυτή αποκτά πρόσθετη σημασία».

Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου και το κόμμα αρνούνται, φυσικά, όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι με την αποστολή του τσεκ δεν στόχευαν στην εξαγορά ψήφων, ωστόσο, η υπόθεση είναι υπό έρευνα από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Το περίφημο Ταμείο Αλληλεγγύης είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Δημήτρης Χριστόφιας μόλις ανέλαβε την Προεδρία της χώρας ακριβώς για να παρέχει ενίσχυση σε συμπατριώτες του που έχουν οικονομικά προβλήματα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος» στο Ταμείο δεν έχουν βρεθεί άλλα παραστατικά εκτός των επιταγών και στοιχείων για δωρεές από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που κλήθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο να συνεισφέρουν.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου» της Κύπρου όλα τα ποσά του Ταμείου συμπτωματικά μοιράστηκαν στην προεκλογική περίοδο και συγκεκριμένα από τις 18/12/2012 μέχρι τις 15/2/2013 με αποτέλεσμα ο λογαριασμός του Ταμείου Αλληλεγγύης να παρουσιάζει μηδενικό υπόλοιπο στις 28 Φεβρουαρίου, όταν και τυπικά ο κ. Χριστόφιας αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο.

Τα «τσιεκκούθκια», όπως λέγονται τα τσεκ στα κυπριακά, ήταν 515 όσοι και οι παραλήπτες τους, ενώ, χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί αναλυτικά και επίσημα στοιχεία για τη διαχείριση του Ταμείου, παρά το γεγονός ότι μόνο ο κ. Χριστόφιας και οι στενοί του συνεργάτες Στέφανος Στεφάνου και Τίτος Χριστοφορίδης γνώριζαν τον τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν οι επιταγές.



Πηγή: iefimerida.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών