Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βασίλειος Βουλγαροκτόνος που τους χρειάζεται...

Εκτός από τους «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» που μας έχουνε κατσικωθεί στο σβέρκο και λεηλατούν τη χώρα, έχουμε και αυτούς που μπαινοβγαίνουν από τις γειτονικές χώρες. Μπαινοβγαίνουν, εννοούμε, πως έρχονται, κλέβουν ότι μπορούν και μετά επιστρέφουν στις πατρίδες τους για να φάνε τα κλεμμένα, κι όποτε τους τελειώνουν ξανάρχονται και κάνουν τα ίδια!

Μια τέτοια περίπτωση είναι και των τεσσάρων «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Βουλγαρία, ηλικίας 22, 23, 24 και 25 ετών, που συνελήφθησαν στο μεθοριακό σταθμό διέλευσης Ορμενίου, ενώ επιχειρούσαν να...
επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια, μεταλλική ράβδος (η γνωστή «σκύλα» που χρησιμοποιείται σε διαρρήξεις) κ.α. αντικείμενα που έδειχναν ότι δεν επρόκειτο για… τουρίστες. Έτσι, μετά από την ανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τέσσερις (4) Βούλγαροι, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις νυχτερινές ώρες, διέρρηξαν 4 καταστήματα, 2 πρατήρια υγρών καυσίμων και 1 Ιερό Ναό, σε χωριά της Ορεστιάδας, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά 9 ηλεκτρονικές συσκευές, 49 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ περίπου.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν τους πηδάνε πρώτα κι ύστερα να τους αφήσουνε;;; Άμα τους "μείνει", ίσως ...σταματήσουνε να κλεβουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών