Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Σκάλα Λακωνίας


Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στη Σκάλα Λακωνίας. Τα πρόσφατα κρούσματα ληστειών και επιθέσεων από ρομά και λαθρομετανάστες έβγαλαν στον δρόμο τους Έλληνες πολίτες. Με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή οι Λάκωνες απαίτησαν να επιστρέψει η ασφάλεια στον τόπο τους. Παρόντες από τη Χρυσή Αυγή οι Κασιδιάρης, Λαγός, Κουκούτσης, Μίχος, Κούζηλος. Ακολούθησε πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών σε παράταξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...



Ανάλογα περιστατικά στην Τραπεζοντή της Σπάρτης έλαβαν τέλος μετά την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων.


Εκτός από τους εξοργισμένους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων, στην εκδήλωση της Σκάλας έδωσαν το παρόν πολλοί συναγωνιστές και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος (Κουκούτσης, Μίχος, Λαγός, Κασιδιάρης, Κούζηλος). Ακολούθησε δυναμική πορεία με εθνικιστικά συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης. Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης ακούγεται πλέον σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.




1 σχόλιο:

  1. Προχωρειστε αδελφια θα μας την παρουν την πατριδα μας αν σταματησουμε εμεις.Σε λιγο οι προδοτες του εθνους θα τρεχουν να κρυφτουν!ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών