Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του πραξικοπήματος στην Αίγυπτο! Γιατί άραγε;

Μα φυσικά γιατί το πραξικόπημα στην Αίγυπτο έγινε με τις ευλογίες Ισραήλ και ΗΠΑ!
 
Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν είναι υπέρ της Αμερικανικής "Δημοκρατίας" όπως είπε και ο Βαρουφάκης!
 
Έτσι οι ΣΥΡΙΖαίοι στηρίζουν το πραξικόπημα γιατί είναι...
"εκλεκτό"! Είναι kosher!
Θα το καταδίκαζαν αν ήταν εθνικιστικό ή κάτι άλλο!

Αντιδράσεις προκαλεί ο παραλληλισμός των γεγονότων της Αιγύπτου και της κατάστασης στην Ελλάδα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη.

"Η τρόικα ζητάει ανθρωποθυσίες , εσείς είστε έτοιμοι να τις κάνετε, είστε έτοιμοι να πάρετε μέτρα που θα οδηγήσουν σε έναν πραγματικά βαρύ κατοχικό χειμώνα. Αλλα δεν θα προλάβετε διότι ο λαός θα σας ανατρέψει πολύ σύντομα όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία και στην Αίγυπτο", είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής ενώ στη συνέχεια έσπευσε να ανασκευάσει μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου λέγοντας ότι δεν μίλησε για μοντέλα και συμπλήρωσε "εμείς δεν ισχυριζόμαστε ότι ο στρατός πρέπει να αναλαμβάνει..."

πηγή

5 σχόλια:

  1. Οι κομμουνιστές έχουν στενώτατες σχέσεις με τους Εβραίους, αφού η αντεθνική « ιδεολογία» τους έχει ιουδαϊκή καταγωγή , άλλωστε, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ίδρυσαν το « κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος»
    Αρκετοί Ισραηλίτες συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του νεοΚΚΕ δλδ του Συνασπισμού, όπως ο Ζακ Σαμουήλ , Ιλάν Σολομών, ο Χαῒμ Πολίτης αλλά και ο ηγέτης των τροσκιστών Σαμπετάι Μάτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σύριζα είναι πάντα υπέρ με ότι υποδεικνύουν τα υπερατλαντικά αφεντικά του...ήταν υπέρ της "αραβικής άνοιξης" που έφερε τον Μόσρι στην εξουσία και τώρα είναι υπέρ του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έδιωξε τον Μόσρι από την εξουσία...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ . ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομιζω οτι κυνδινευουμε να χασουμε την μπαλλα και εμεις.Ασχετα απο τον προδοτικο συφερτο του συριζα και τι πρεσβευει καθε φορα,που σε τελικη αναλυση δεν μας αγγιζει και ουτε πρεπει να μας ενδιαφερει,εμεις με ποιους ειμαστε;Με τους ισλαμοτραμπουκους δολοφονους που εφερε στην εξουσια η οικογενεια Κλιντον η με τους ανατροπεις του ισλαμοτραμπουκικου καθεστωτος τους οποιους στην παρουσα εγκρινει η συμμορια του συριζα;Προσωπικα προτεινω αδιαφορια.Απο την μια οι ισλαμιστες ειναι πλεον οι γνωστοι βρωμιαρηδες μισανθρωποι δολοφονοι και απο την αλλη εχουμε τους οψιμους επαναστατες εναντι των ισλαμιστων οι οποιοι διαδηλωνωντας εβιασαν 100 γυναικες ετσι για να εχουν το τερπνον μετα του ωφελιμου,και μην πει κανεις οτι οι βιαστες ειναι η μειοψηφια γιατι οπου γινοταν βιασμος στην πλατεια ολογυρα υπηρχαν εκατονταδες η χιλιαδες θεατες,γιατι δεν ακουστηκε οτι καποιοι, εστω ελαχιστοι προσπαθησαν να αποτρεψουν εστω ενα βιασμο;Πολυ απλα γιατι το απολαμβαναν!!!Για τετοια ζωα μιλαμε.Συμπερασμα,αποστασεις απο τα κτηνη γενικα ας βγαλουν τα ματια τους μεταξυ τους μην ασχολεισται ουτε με αυτους ουτε με τους υποστηρικτες των μεν η των δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τσιπρας ειναι ο αντικαταστατης του ανδρεα και γιωργου παπανδρεου και ο νοων νοητω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών