Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πρέπει να αναβιώσει ο Θωμάς Β’ Κομνηνός ο Αλβανιτοκτόνος...

Ένας ακόμα «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, ετών 21, συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλωρίνης, για...
κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στο  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Αλβανός, βρέθηκαν 30 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, κρυμμένες στο πορτ μπαγκάζ, συνολικού βάρους περίπου 29 κιλών.

Και βέβαια, δεν είναι ο παραπάνω ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει αυτή τη «δουλειά». Σχεδόν κάθε μέρα συλλαμβάνεται κι από ένας, σίγουρα περνάνε και δε συλλαμβάνονται άλλοι δέκα, η ζωή συνεχίζεται, κανένας «αρμόδιος» δεν ασχολείται στα σοβαρά και η Ελλάδα ολόκληρη είναι πνιγμένη στα ναρκωτικά εξ’ Αλβανίας.

(ΥΓ): Κι εδώ ασφαλώς προκύπτει τα εξής ερωτήματα: πως γίνεται και κανένας, μα κανένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών δε συλλαμβάνεται από την αλβανική αστυνομία πριν περάσει τα σύνορα; Μήπως, γιατί και η αλβανική αστυνομία είναι στο κόλπο; Και πως εξηγείται το ότι το αλβανικό κράτος δε ζητά ευθύνες από την αστυνομία για τα στραβά μάτια που κάνει; Μήπως, λοιπόν, η εισαγωγή τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα, γίνεται βάσει οργανωμένου σχεδίου, στο οποίο συμμετέχει και το αλβανικό κράτος;

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ ........!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝΔΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.Ο ΤΑΦΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών