Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Σε νευρική κρίση η Νέα Δημοκρατία από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Βλέπει «γαλάζιους» να σφάζονται στην ποδιά της
 
Πολιτική αναταραχή, εσωκομματική αναστάτωση και έντονες επικρίσεις έφερε η πρόταση - βόμβα του Βύρωνα Πολύδωρα για συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού...
Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στο MEGA, προσπάθησε να κλείσει το θέμα, λέγοντας πως «η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Όπως βλέπετε, δεν λέω Χρυσή Αυγή. Λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία, δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Όχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο ίδιος ο κ. Πολύδωρας. Αυτό επειδή ήταν παρεξηγήσιμο, όπως το είπε, το διευκρίνισε ο άνθρωπος». Είχε προηγηθεί ανάλογη τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε για «περίεργη δήλωση» και τόνισε για τα όσα είπε στον Real fm ο πρώην υπουργός πως «είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί».

Στη Χρυσή Αυγή θεωρούν ότι οι αντιδράσεις στη δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα μαρτυρούν ανησυχία που έχει καταλάβει το Μαξίμου λόγω της δημοσκοπικής ανόδου του κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Η Μεσογείων αντέδρασε και αυτή με ανακοίνωση - απάντηση στον Βύρωνα Πολύδωρα, τονίζοντας πως «η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Από το ''η Κύπρος κείται μακράν'' του γέρου Καραμανλή μέχρι το Μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της Μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους.». Επίσης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή του κόμματός του, υπογράμμισε πως ο Βύρων Πολύδωρας πρέπει να γνωρίζει πως η ΝΔ απαρτίζεται από κοσμοπολίτες που ανήκουν στον κόσμο της παγκόσμιας τοκογλυφίας και δεν θα τους επιτραπεί να συνεργαστούν με τη Χρυσή Αυγή. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι Χρυσαυγίτες «θα ήταν πολιτικοί απατεώνες αν συνεργάζονταν με ένα κόμμα που ξεπουλά την πατρίδα».

 «Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών που μας ανεβάζουν, είναι και η δημοσκόπηση της καθημερινότητας», λένε στελέχη της Χρυσής Αυγής, μετά από μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποίησαν. Στον Άλιμο έγιναν δύο εκδηλώσεις με διαφορά τριών ημερών η μία από την άλλη, τη Δευτέρα 24 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Η πρώτη στα γραφεία και η δεύτερη ανοιχτή, με ομιλητές τους βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Ηλία Παναγιώταρο. Επίσης πραγματοποιήθηκε και «ενημερωτική εξόρμηση» της Τ.Ο. Καλαμάτας σε χωριά του νομού Μεσσηνίας, όπως και συνεστίαση της Τ.Ο. Σπάρτης σε ταβέρνα της πόλης.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ...ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ν.Δ. ΩΣ ΟΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών