Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

Όταν η εταιρεία που διευθύνει η σύζυγος του Στουρνάρα ήταν οφειλέτης του Δημοσίου και ταυτόχρονα έπαιρνε δουλειές με συνέταιρο τον αδερφό του Βαρβιτσώτη!!!!!!!!!!!!!!!


Η κ. Σταρούλα ή Λίνα Νικολοπούλου είναι γενική διευθύντρια της εταιρείας MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS, μιας ιδιωτικής επιχείρησης που αναλαμβάνει δουλειές του ελληνικού δημοσίου, όπως τη διοργάνωση συνεδρίων και διαφημιστικών εκστρατειών. Είναι επίσης σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, "Κνίτη τραπεζίτη, Στουρνάρα.

Η εταιρεία της κυρίας Νικολοπούλου - Στουρνάρα, στις 13/6/2012 συμμετείχε σε διαγωνισμό για τη διοργάνωση ημερίδων του Υπουργείου Παιδείας. Όμως η αρμόδια επιτροπή ελέγχου ανακάλυψε κατόπιν έρευνας ότι η MWBS έχει καταδικαστεί παλαιότερα για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών στο ΤΑΕ, και έτσι αποφασίστηκε να αποκλειστεί!

Η είδηση που προκύπτει την οποία επιμελώς απέκρυψαν τα ΜΜΕ είναι ότι......
η σύζυγος του ΥΠ. ΟΙΚ. δεν είχε πληρώσει εισφορές στο Ελληνικό Δημόσιο! Ήταν δηλαδή μια οφειλέτης του ελληνικού δημοσίου και ο άνδρας της την ίδια περίοδο ήταν Υπουργός Οικονομικών!!!

Όμως το γεγονός της αποτυχίας σε αυτό το διαγωνισμό δε φάνηκε να πτοεί καθόλου την κυρία Στουρνάρα, καθώς τρεις μήνες αργότερα λαμβάνει μέρος σε άλλο διεθνή αυτή τη φορά οργανισμό για την εκστρατεία ενημέρωσης του ΕΟΦ για την πολυφαρμακία.

ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορούσε μια διαφημιστική καμπάνια διάρκειας δύο ετών που τελικά κέρδισε η ένωση εταιρειών WMDS και BIENTO ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ., ένας όμιλος συνεργασίας της συζύγου του Στουρνάρα και ενός εκ των γιών του Βαρβιτσιώτη!!!!!!!!!

Οι δύο συνεταίροι κατέθεσαν την πιο συμφέρουσα προσφορά η οποία ανέρχεται σε 435.666 ευρώ (+ΦΠΑ) σύμφωνα με τα πρακτικά της επιτροπής που έλεγξε τις προσφορές.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΦ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ

Διαβάστε τη συνέχεια στο 4ο φύλλο της νέας Εθνικής εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ" που κυκλοφορεί από το Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της Χώρας.

1 σχόλιο:

  1. ...μην πετάτε Κνίτες, ΝεοΕλλαδίτες
    και σερβιέτες στις τουαλέτες...
    ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών