Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

Συνεχής καλπασμός της Χρυσής Αυγής και σε δημοσκόπηση της Metron Analysis.... "ΝΑΙ" των πολιτών στη Δημοτική Αστυνομία


  Εντύπωση προκαλούν τα πέτσινα ποσοστά της ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε. (ούτε οι Βενιζέλος και Σαμαράς δεν τα πιστεύουν...) και η προκλητική απόκρυψη των πραγματικών ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου, που στην πραγματικότητα ξεπερνούν το 18%. Παρ' όλα αυτά η εταιρεία παραδέχεται ότι έχουμε διπλασιάσει τη δύναμή μας από τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, την ώρα που όλοι οι άλλοι πέφτουν. 
Βροντερό ΟΧΙ των πολιτών στην κατάργηση στης Δημοτικής Αστυνομίας έδωσαν οι πολίτες στην σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στον "Επενδυτή". Το 62% τάχθηκε στο πλευρό των δημοτικών αστυνομικών, ενώ....
το 72% θεωρεί πως η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Επίσης το 57% τον πολιτών θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσουμε από την ευρωζώνη, κάτι που πραγματικά δυσκολεύει τα διλήμματα που συνηθίζει να βάζει το καθεστώς πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση (ευρώ ή δραχμή).
Μεγάλο χαστούκι τρώει το σύστημα και στην ερώτηση "Ποίος είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός;" όπου νικητής είναι ο "Κανένας" με 43%, πολύ πιο πίσω έρχεται ο Σαμαράς με 30% και ακολουθεί ιδρωμένος ο Mr. Alexis με 12%.
Στα ποσοστά των κομμάτων έχουμε σχεδόν μια από τα ίδια: ΝΔ 29,1%, ΣΥΡΙΖΑ 28,7%, ΠΑΣΟΚ 7,3%, ΚΚΕ 5,5%, ΑΝΕΛ, 5,4% και ΔΗΜΑΡ 3,2%. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση στο 13,1% και με την υψηλότερη συσπείρωση και ανοδικές τάσεις.
Στην συγκεκριμένη έρευνα πρόθεσης ψήφου (σε αντίθεση με αυτή του ΣΚΑΪ) καταγράφονται και τα ποσοστά της "μη καθορισμένης" ψήφου το οποίο είναι 32,2% και είναι αυτό που θα ορίσει το παιχνίδι στις επόμενες εκλογές! Αυτοί λοιπόν που έχουν κατακλέψει τον λαό, αυτοί που δίνουν ασυλία στους οικονομικούς και ποινικούς εγκληματίες έχουν κάθε λόγο να "ιδρώνουν" και να λένε την μισή της μισής αλήθειας στις δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία.
Η Χρυσή Αυγή έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του Ελληνικού λαού και δεν θα προδώσει τις προσδοκίες κανενός Έλληνα.
Μέχρι την τελική Νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός!

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών