Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ “ΤΣΙΜΑ” ΚΑΙ “ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ”

ScreenHunter_05 Jul. 08 10.35
Ο αδέκαστος Π. Τσίμας  ζήτησε να παραδοθούν στην  δημόσια χλεύη  οι δυστυχισμένοι που στην πείνα τους και την απελπισία τους επάνω, αποδοκίμασαν τον Καμίνη.
Τραμπούκους τους χαρακτήρισε η Τρέμη. Τραμπούκους και μαφία… Ο Τσίμας,  μάλιστα ζήτησε να ταυτοποιηθούν από τις κάμερες τα πρόσωπα τους και να έχουν…
την τιμωρία που τους αξίζει. Τα ίδια πάνω κάτω είπε και ο άλλος υπερασπιστής του μνημονίου. Ο Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ. Ο “σοβαρός” Τσίμας και ο “λαϊκιστής” Πορτοσάλτε στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος.
Δεν άντεξαν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι του MEGA και του ΣΚΑΪ, το θέαμα.
Ενώ αντέχουν την πείνα και την εξαθλίωση των πολιτών, την ανεργία τους, την διάλυση της ζωής τους, τους είναι αδιανόητες αυτές οι αντιδράσεις.

Αυτά που προκάλεσαν οι πολιτικοί και υπερασπίστηκαν ορισμένοι δημοσιογράφοι, μετά το σοκ της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης που ήδη βρίσκεται εδώ όμως θα έχουν τελικά αυτή την κατάληξη. Η οργή και η αγανάκτηση χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων απελπισμένων ανέργων ακολουθεί και πολλές φορές δικαιολογεί την ρήση πως: “Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες”.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Η Τρίμη γνωστή κνίτισα (όχι τώρα στα 62της) είχε γκόμενο τον επίσης κνίτη Νίκο Μπίστη.
    Όλοι, μιά ωραία ατμόσφαιρα... Μαζί και ο πρώην σύζυγος της Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής της στο δελτίο ειδήσεων των γνωστών νταβατζήδων Ψυχάρη,Μπόμολα, Βαρδινιγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ . ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ , ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΠΟΙΟΥ ...??? ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ .... ΑΙΣΧΟΣ .....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών