Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

Παιδομάζωμα στα Νότια Προάστια από αναρχικούς-δολοφόνους-εμπρηστές: Ετοιμάζουν πανό στα αλβανικά και βάζουν τα παιδάκια που παίζουν στην πλατεία να φωτογραφηθούν!!!

Οι παρακρατικοί δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι γνωστοί αναρχικοί-δολοφόνοι-εμπρηστές, στην πλατεία των Σουρμένων, ετοιμάζουν «κίνηση αλληλεγγύης» για την απελευθέρωση του Κ. Σακκά που ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για.... σωρεία κακουργημάτων. 
Η πλατεία λοιπόν ήταν γεμάτη από μικρά ανήλικα παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα απουσία φυσικά των γονέων τους. Οι αναρχικοί δεν έχασαν την ευκαιρία, προσέλκυσαν τα παιδιά, τα έβαλαν στην σειρά για να βλέπουν το πανό που ετοίμαζαν το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα αλβανικά!  Άλλωστε είναι γνωστό ότι στις τάξεις των αναρχικών έχουν ενταχθεί πολλοί αλβανοί δεύτερης γενιάς, μάλιστα υπάρχουν και προφυλακισμένοι αλβανοί μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Σημειώνουμε ότι προφυλακισμένοι αναρχικοί τάχθηκαν ανοιχτά με επιστολές τους ακόμα και υπέρ των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων. 
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σύγχρονο παιδομάζωμα όπου ανθέλληνες αναρχικοί και αλβανοί προσελκύουν ανυποψίαστα ελληνόπουλα σε πλατείες και παιδικές χαρές χωρίς να γνωρίζουν οι γονείς των παιδιών απολύτως τίποτα. Σκοπός του είναι να μετατρέψουν τα παιδιά σε σύγχρονους γενίτσαρους γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές τους για οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει. 

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πού είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές και τι κάνουν; Mε την σκανδαλώδη ασυλία που προσφέρουν σε όλους αυτούς τους ανθελληνικούς κύκλους τα ελληνόπουλα είναι έρμαια στα χέρια τους για να χρησιμοποιηθούν στα σκοτεινά σχέδια που προετοιμάζουν εις βάρος της Ελλάδας. 


www.xryshaygh.com

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ14 Ιουλίου 2013 στις 1:06 μ.μ.

    Καλά, οι γονείς των παιδιών πού ήταν ??

    Κοιμούνται όλοι σε αυτή τη χώρα ??

    Κατά τα άλλα όλοι λύσσαξαν για την Διάπλαση των Παίδων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια εδω τα πραγματα γινονται σοβαρα......δηλαδη αν καταλαβα καλα ο αναρχικος που γραφει στα αλβανικα ειναι αλβανος και δεν βρεθηκε καποιος να του φυτεψει μια στο κεφαλι?συντομα θα βρεθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ,ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΕ....
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΣΟΡΤΣΙΛ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζω μόνο για την Ελληνική νύχτα των κρυστάλλων. Μόνο για αυτήν την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών