Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

Επιστολή ΣΕΒ υπέρ Σύριζα - Οι “προλετάριοι” παίρνουν συγχαρητήρια από το κεφάλαιο



Έχουμε γράψει πολλά κατά καιρούς για τα φλερτ και την κρυφή "παράλληλη" σχέση της αριστεράς με τους κεφαλαιοκράτες. Από την διάσημη εφοπλίστρια με την "Αυγή" στο χέρι δίπλα στην επώνυμη δερμάτινη τσάντα αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ, μέχρι τον υιό Αγγελόπουλο στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια.

Ουδέν κρυφόν υπό τον ήλιο, αυτή την φορά με επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ) Δημήτρης Δασκαλόπουλος στον "πρόεδρο" πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Μr. Tsipra, με την οποία χαιρετίζει την διάλυση των συνιστωσών και την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή αυτή υπάρχει μια....
ολόκληρη πολιτική ανάλυση για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και οδηγίες-προτάσεις του κ. Δασκαλόπουλου για έξοδο από την κρίση. Υπάρχει μία παράγραφος που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάστηκε θετικά. Η επιστολή αυτή δεν έχει δοθεί ωστόσο, ακόμα στη δημοσιότητα από καμία πλευρά, για ευνόητους λόγους.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχει ξαφνιάσει εδώ και καιρό, τόσο τα μέλη του ΣΕΒ, όσο και την κυβέρνηση, με την φιλική αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ (να σημειώσουμε ότι κάλεσε τον Αλέξη και μίλησε στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ). Ο Δασκαλόπουλος, σε όσους τον επικρίνουν, απαντά ότι «δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ». Ο ίδιος πιστεύει ότι για λόγους «συστημικής ευστάθειας» το κενό που άφησε το ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά πρέπει να καλυφτεί άμεσα. Όπως και να το δούμε, ακόμα και με τα μάτια του ΣΕΒ, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ!
Αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως νέο ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές (αν τους ευνοήσουν τα πράγματα γιατί κάπου εκεί έξω υπάρχει και ένας Λαός που αφυπνίζεται με γοργούς ρυθμούς και κανείς δεν είναι σίγουρος αν τελικά προλάβουν) θα συγκυβερνήσουν με την ΝΔ "με αίσθημα ευθύνης για να μην έχουμε ακυβερνησία στην χώρα".
Σε αυτή την περίπτωση τα οικονομικά εγκλήματα και οι εθνικές προδοσίες θα ξεπλυθούν όπως στην περίπτωση της λίστας Λαγκάρντ προς χάρην της "σταθερότητας" και εις βάρος του λαού. Λογαριάζουν όμως όλοι αυτοί χωρίς την Χρυσή Αυγή!

2 σχόλια:

  1. Τι κανει εντυπωση εδω,οι πλουσιοι εχουν κοινα στοιχεια μεταξυ τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις πολλα πλουσια κουμουνια εκτος απο τα κομματοσκυλα ?

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών