Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

Για ποια Ευρώπη επιτέλους θέλουν να θυσιάσουμε την Ελλάδα; - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Το χέρι όπου προσφέρετε
ως προστασίας σημείον
εις ξένον έθνος έπνιξε
και πνίγει τους λαούς
πάλαι και ακόμα!»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ
 
Εδώ και τέσσερα χρόνια, με την πολιτική του μνημονίου, η Ελλάδα όλο και περισσότερο οδηγείται προς τον γκρεμό, αλλά όλα αυτά γίνονται για το… καλό μας, έτσι μας λένε, για να «σώσουν» την Πατρίδα και γιατί πρέπει να μείνουμε στην Ευρώπη. Γιατί διαφορετικά δηλαδή τι θα συμβεί; Θα γίνει η Ελλάδα χώρα ασιατική ή αφρικανική; Δεν γνωρίζουν επιτέλους ότι δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, αλλά στην πραγματικότητα η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Και λέω ήταν κάποτε, γιατί σήμερα δεν είναι.
Γιατί είναι ολοφάνερο ότι.....
έχει εγκαταλείψει την μεγάλη ιδέα του Ελληνικού πολιτισμού, το πνεύμα της Αναγέννησης, του Ρομαντισμού, του Ιδεαλισμού. Όλα αυτά έχουν βυθιστεί στο βούρκο της κερδοσκοπίας των πουριτανών, που όλα τα μετρούν με χρήμα, που όλα γι’ αυτούς γίνονται για το κέρδος.
Η Ευρώπη των τοκογλύφων
Όμως αυτοί επιμένουν! Πρέπει πάση θυσία ακόμη και θυσιάζοντας το μέλλον των παιδιών μας, να παραμείνουμε σε αυτό το κακέκτυπο της Ευρώπης. Ποιας Ευρώπης; Της Ευρώπης των τοκογλύφων; Της Ευρώπης που σε όλα σχεδόν τα χρόνια του βίου του νεωτέρου ελληνικού κράτους μας εγκατέλειψε;
Μιας Ευρώπης, η οποία δεν μπορεί παρά να θυμίζει σε μας τους σταυροφόρους του 1204, οι οποίοι κατέλαβαν και λεηλάτησαν βάρβαρα την Κωνσταντινούπολη και κατ’ ουσίαν κατέστρεψαν την Αυτοκρατορία μας. Και αυτή Ευρώπη ήταν…
Αυτά όλα όμως είναι γράμματα ψιλά της Ιστορίας γι αυτούς που μας εξουσιάζουν και οι οποίοι προς χάριν της παραμονής της χώρας μας στην περίφημη Ευρωζώνη, παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, παραχωρούν τα πάντα, αρκεί να μείνουν αυτοί στις καρέκλες τους… Το μόνο που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι όπως βαδίζουν σε λίγο δεν θα υπάρχουν καρέκλες, δεν θα υπάρχει το «χάρτινο κοκοράκι» κατά Περικλή Γιαννόπουλο, το νεοελληνικό κράτος για το οποίο τόσο κόπτονται και για το οποίο έγραφε έναν ολόκληρο αιώνα πρίν ο Ίων Δραγούμης:
«Ας λείψη το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνη την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρή το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή. Το κράτος, που εμποδίζει τη φυσιολογία του έθνους, είναι περιττό και βλαβερό.»
Όμως. ήδη, αυτό που ονομάζεται σήμερα κράτος, είναι διαλυμένο και για όποιον είχε την ελάχιστη αμφιβολία η ιστορία με τους 8 δραπέτες αλλοδαπούς εγκληματίες ήταν αρκετή για να το επιβεβαιώσει! Είχαμε στρατιωτική επίθεση σε φυλακή, δραπέτευση και στην συνέχεια μια εγκληματική συμμορία να δολοφονεί και να ληστεύει από Πελοπόννησο μέχρι Βοιωτία και Λάρισα, Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία και τελικά διέφυγαν και το ανίκανο αυτό κράτος δεν μπόρεσε να τους συλλάβει. Και μόνον χάρη σε κάποιους γενναίους που φορούν και τιμούν την στολή, μπόρεσαν να εντοπιστούν οι δύο εξ’ αυτών και μετά από μάχη να χάσουν την ζωή τους. Για όλο αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ας σημειωθεί δεν υπήρξε ούτε μια παραίτηση, παρ’ όλο το γεγονός ότι είχαν δηλώσει οι υψηλά ιστάμενοι ότι είναι ζήτημα… τιμής.
«Συνταγματικός πατριωτισμός» και Έθνος
Είναι δε τραγικό το ότι την ίδια ώρα, που δύο από τους εγκληματίες περνούσαν σαν… τουρίστες από το ηρωικό Σούλι και συναντούσαν μία γερόντισσα, που χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει τους έδωσε ψωμί, ναι την ίδια ημέρα, ο αρμόδιος υπουργός έδινε συνέντευξη στο Λονδίνο, στο BBC, και για τι μιλούσε παρακαλώ; Για τον κίνδυνο της… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Όλα θυσία στον περίφημο «συνταγματικό πατριωτισμό». Όλα, για ένα κράτος, που στην πραγματικότητα υπολειτουργεί, για να μη πούμε πως δεν υπάρχει καν, και για το περίφημο ευρώ, το οποίο επίσης σε λίγο κυριολεκτικά δεν θα υπάρχει και αυτό! Όλοι αυτοί που μας εξουσιάζουν εν ονόματι του «συνταγματικού πατριωτισμού», εν ονόματι της διεθνούς τάξεως και της περίφημης ευρωζώνης, δεν γνωρίζουν ότι το κράτος πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί το Έθνος και όταν αντίθετα είναι ταγμένο για να πλήττει το Έθνος καλύτερα να λείψει για πάντα;
Κράτος είχαμε και επί τουρκοκρατίας… Ζούσαμε στην οθωμανική επικράτεια. Τι θα έπρεπε να γίνει τότε; Να επιδείξουν νομιμοφροσύνη προς τους θεσμούς και οι αγωνιστές το 1821; Γιατί ανάλογη νομιμοφροσύνη προς τους διεθνείς επικυρίαρχους της Πατρίδας μας δείχνουν οι σημερινοί τουρκοκοτζαμπάσηδες και μάλιστα για να είμαστε ειλικρινείς μικρότερη ήταν τότε η φορολογία των Ελλήνων από τους Τούρκους απ’ ό,τι είναι σήμερα από την Τρόικα…
Απλή λογική είναι τα ερωτήματα που θέτω και απάντηση δεν θα λάβω, αφού το κατεστημένο απ’ άκρη σε άκρη του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» αδυνατεί να απαντήσει.
Ολέθριος ο ρόλος των «λογιστάδων»
Όλα είναι οικονομία σου λένε… Ολέθριος ο ρόλος των «λογιστάδων» στην Ιστορία, όταν παριστάνουν τους κυβερνήτες. «Λογιστάδων» ωσάν αυτούς που υπόγραψαν τα δάνεια του αγώνα κι έκαναν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο. Υπάρχει όμως και ο αντίλογος κάποιων «ρεαλιστών», (εγώ θα τους έλεγα προσκυνημένους), οι οποίοι λένε: Γιατί φωνάζετε για εθνική κυριαρχία; Μήπως είχαμε ποτέ; Ίσως να έχουν δίκιο, αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι επειδή δεν είχαμε ποτέ εθνική κυριαρχία δεν πρέπει να αγωνιστούμε με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας για να την αποκτήσει κάποτε επιτέλους το Έθνος μας;
Αυτή μας η θέση είναι που κυρίως τους ενοχλεί! Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προέκυψε από τους προθαλάμους των πρεσβειών, αλλά μέσα από την ίδια την ψυχή του λαού και την Ιστορία! Ολόκληρο το μπλοκ της εξουσίας και μέσα σε αυτό βάζω και τους ψευτοεπαναστάτες αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη έκαναν την πρώτη τους υπόκλιση στο μνημόνιο, όλοι τους εναντίον μας με πόλεμο βρώμικο και με ατέλειωτη λάσπη.
Αλήθεια, δεν κουράστηκαν εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια να μας συκοφαντούν και να εξαπολύουν εναντίον μας κάθε μορφής χυδαία ύβρι από τα πιστά φερέφωνα της εξουσίας τους, τις δήθεν ανεξάρτητες φυλλάδες και τα πολύχρωμα κανάλια του σάπιου καθεστώτος τους; Είπαν τα πάντα. Δεν βλέπουν ότι ο λαός δεν τους ακούει και όλο και περισσότεροι Έλληνες πυκνώνουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος; Πιστεύουν ότι με αυτόν τον ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο, με αυτήν την ατέλειωτη αδικία εις βάρος μας, θα μας λυγίσουν; Εάν πιστεύουν όλα αυτά, είναι πράγματι αφελείς ή το πλέον πιθανόν ευρίσκονται σε πλήρη αδιέξοδο, είναι κυριευμένοι με τρόμο για τον εθνικισμό που έρχεται, για την αλήθεια που πρόκειται να λάμψει μέσα στο βασίλειο του σκότους τους.
Αυτοί μας λένε «νεοναζί» και εγκληματίες, εμείς δηλώνουμε Έλληνες πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα και Εθνικιστές, δηλώνουμε ασυμβίβαστοι και αποφασισμένοι να μη κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό στις ιδέες μας. Ας το πάρουν απόφαση γιατί καθώς λέγει και ο ποιητής
 «Οι Δον Κιχώτες πάνε ομπρός και βλέπουνε ως την άκρη
του κονταριού που εκρέμασαν σημαία τους την Ιδέα.
Κοντόφθαλμοι οραματιστές, ένα δεν έχουν δάκρυ
για να δεχτούν ανθρώπινα κάθε βρισιά χυδαία.»

Ναι, δεν μας περισσεύει ούτε ένα δάκρυ ενάντια στην χυδαιότητά τους και βαδίζουμε εμπρός με Σημαία μας την Ιδέα, μέχρι την στιγμή της τελικής Νίκης. Μέχρι την στιγμή όπου θα λείψει μια για πάντα από τον αγιασμένο αυτόν τόπο, αγιασμένο από το αίμα των γενναίων, μέχρι την στιγμή όπου θα εξαφανιστεί από την γη των Ελλήνων το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών