Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και οι μύθοι του συστήματος


Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και οι μύθοι του συστήματος

Γράφει ο Αντίοχος

Το τελευταίο… σουξέ του συστήματος

Μέσα στην απελπισία του για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, το σύστημα προβαίνει σε συνεχείς δοκιμές τρόπων προσέγγισης των ψηφοφόρων της. Έτσι, αφού δοκίμασε χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους, τώρα τελευταία λανσάρει το καινούργιο… σουξέ: άλλο η ηγετική ομάδα, τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κι άλλο οι ψηφοφόροι της. Οι μεν είναι «νεοναζί» κ.τ.λ., οι δε είναι… απελπισμένοι. Το συγκεκριμένο άσμα το άδουν κυρίως οι νεοδημοκράτες, που έχουν και τις περισσότερες απώλειες προς το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, άρα και το μεγαλύτερο… σφίξιμο.
Ορίστε τι λένε τα «Μουρουτάκια».
Ας παρακολουθήσουμε ένα .....
μέρος από τη σχετική ανάλυση που έκαναν οι «θεωρητικοί» της «Ομάδας Αλήθειας» (τα λεγόμενα «μουρουτάκια», επειδή έχουν προϊστάμενο τον Μουρούτη…), στην ημιεπίσημη ιστοσελίδα τους...
 
Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

6 σχόλια:

  1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ Κο ΜΟΥΡΟΥΤΗ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ , Κε ΜΟΥΡΟΥΤΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέφτει στο κενό η θεωρία αυτή, διότι τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ψήφιζαν τον "λιγότερο χειρότερο" με βάση τις πληροφορίες που διέθεταν. Τα (απο)κόμματα δεν είχαν ποτέ ούτε έχουν ισχυρούς δεσμούς με τους ψηφοφόρους τους σε ιεδολογικό ή πρακτικό επίπεδο.
    Με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής και την εναλλακτική πληροφόρηση που αυτή παρείχε στους ψηφοφόρους, αλλά και τη συνεπή στάση της, οι ψηφοφόροι δοκίμασαν τη ΧΑ στην κάλπη και αισθάνθηκαν ότι επιτέλους έκαναν μια σωστή επιλογή. Το γεγονός αυτό τους έδωσε κάτι πολύτιμο, όταν τα πάντα διαλύονται γύρω τους, δηλαδή την ελπίδα.
    Ας αφήσουν λοιπόν οι πληρωμένοι αρθρογράφοι τις κουτοπόνηρες θεωρίες ανατολίτικης προέλευσης γιατί τα ψέμματα τέλειωσαν. Οι λέξεις, λ.χ., "Αίμα, τιμή" δεν είναι κομματικό και συγκυριακό σύνθημα, αλλά αποτελούν πραγματικότητα αγνή, αρχέγονη και γνήσια. Στους συναγωνιστές της ΧΑ που επανέφεραν στην επιφάνεια αυτές τις έννοιες οφείλονται πολλά μπράβο. Ηγεσία, μέλη, ψηφοφόροι είναι ένα και το αυτό, διότι έχουν τις ίδιες αρχές, την ίδια καταγωγή και το ίδιο όραμα. Μπορούν τα (απο)κόμματα να πουν το ίδιο; Δε νομίζω. Το "ευχαριστούμε τους μετανάστες" του μπούλη τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κλείνει το άρθρο με την κλάψα του αριστερού διευθυντή του «Έθνους», Θ. Τσεκούρα..."Πως ξαφνικά βρέθηκαν στη χώρα μας τόσες χιλιάδες πολίτες της διπλανής πόρτας που μισούν την ελευθερία, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου; Για να αρχίσουμε να το ψάχνουμε, ας κοιτάξουμε πρώτα την αλήθεια κατάματα…»"
    Θα σου πω εγώ κε Τσεκούρα πως "βρέθηκαν"..."βρέθηκαν" γιατί δεν αντέχουν πια ούτε τη σιωνιστική "δημοκρατία" σας, ούτε την αριστερή "ελευθερία" σας και ούτε αντέχουν να βλέπουν να καταπατώνται τα δικαιώματα τους που απέκτησαν με τόσα χρόνια σκληρής εργασίας και κόπου από τα "δικαιώματα" που απέκτησαν οι κάθε λογής ανώμαλοι και λαθρομετανάστες σε αυτόν τον τόπο εύκολα και άκοπα...
    Άμα το καταλάβατε αυτό θα καταλάβετε και ότι αυτοί οι "άνθρωποι της διπλανής πόρτας" δεν "βρέθηκαν" αλλά πάντα υπήρχαν από τότε που υπάρχει ελληνισμός επάνω σε αυτό το κομμάτι γης...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάντως που αδυνατούν να κατανοήσουν το προφανές, οτι οι ψηφοφόροι της ΧΑ την επιλέξανε γιατί ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τα δικαιώματα που θα έπρεπε να έχει ο εθνικός πληθυσμός.
      Το πρόβλημα τους είναι οτι δεν γουστάρουμε την δήθεν δημοκρατία που μας πασάρουν αυτοί.
      Στην κυριολεξία τους ενοχλούν τα σάλια στην μούρη τους απο το μαζικό φτύσιμο των ΕΛΛΗΝΩΝ!

      Διαγραφή
  4. και ελεγα και εγω γιατι με τρωγανε πρωι πρωι ,παω να πιω τη φραπεδια μου στη παραλια να χαζεψω κανα κολο και ασε τους μαλακες να κανουν οτι αγωνιζονται , εγω και αλλοι 3 εκατομυρια ελληνες ειμαστε βολεμενοι και εχουμ εφραγκα να ζησουν και τα παιδια μας , ας ειναι καλα η ΝΔ και το Πασοκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών