Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

Η Χρυσή Αυγή φτύνει στα μούτρα τη..."μεταπολίτευση" και δίνει αγώνα υπέρ των Ελλήνων...Η πλατεία Αττικής θα βαφτεί αύριο στα γαλανόλευκα...


Ενάντια στην αισχρή επίδειξη μίσους του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ προς τον Ελληνικό Λαό, με μέτρα άδικα τα οποία τον εξαθλιώνουν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με υψηλό το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, συνεχίζει παρά την πολεμική των εχθρών του Λαού μας, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια αυτά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα οργανώσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00, μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα......
διανείμουν σε ελληνικές οικογένειες τρόφιμα και ρούχα για να ικανοποιήσουν στο μέτρο του δυνατού, τις τεράστιες ανάγκες  του Λαού μας. Σε αντίθεση με τα κόμματα της ρεμούλας, της μίζας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, η Χρυσή Αυγή, παραμένει απαρέγκλιτα στην πάγια θέση της πως ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελεί πειθήνια της καταστροφικές εντολές των ξένων, όταν η Αριστερά σφυρίζει αδιάφορα συμπαραστεκόμενη μόνο σε λαθροεισβολείς, η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!


2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟ αυριο, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και πιο ΓΕΛΟΙΕΣ απο τα "χτυπημένα δωδεκάχρονα" αυτήν την φορά.
    Το καθεστώς και τα αναρχοκομμονιστικα του ενεργούμενα βρίσκονται σε πλήρη παροξυσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ-ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών