Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...!!! ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ...

Ένα πρωτοφανές συμβάν συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας των νέων ανθυπολοχαγών του Στρατού Ξηράς στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με την λεκτική επίθεση που έκανε ένας εκ των πολιτών παρευρισκομένων στην τελετή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ώρα που αυτός προσήρχετο στο χώρο της τελετής.

«Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου» ήταν η «λεκτική επίθεση» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, και το συμβάν αυτό έγινε .....παρουσία των υπουργών Αμύνης Ελλάδος και Κύπρου Δημήτρη Αβραμόπουλου και Φώτη Φωτίου αντίστοιχα, των Αρχηγών των Κλάδων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, του Αρχηγού των Λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων, των νέων Αξιωματικών και των μαθητών της Σχολής καθώς και των συγγενών τους. Ο διαμαρτυρηθείς απομακρύνθηκε αμέσως από τους υπεύθυνους ασφαλείας και η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικώς.

Ανεξαρτήτως του τι ελέχθη και πως, αν είχε δίκιο ο διαμαρτυρηθείς ή όχι, πιστεύουμε ότι ειδικώς τέτοιες διαμαρτυρίες, σε αυτούς τους χώρους, και σε τέτοια συμβολική τελετή, δεν συνάδει με τις παραδόσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των παραγωγικών σχολών.

 Λ.Σ.Μ. - parapolitika.gr

3 σχόλια:

  1. Τον στεναχώρησαν τον προδότη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πορνογερο που παρέδωσε γη και ύδωρ στα αφεντηκα του Σιωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαι αυτός που δημιούργησε το επεισόδιο. μόνο θέλω να διορθώσω λίγο τα γεγονότα. αυτά που γράφετε έγιναν κατά την είσοδο του προέδρου και δεν απομακρύνθηκα. Όσο για το άν ήταν κατάλληλη η στιγμή μήπως μπορείτε να μου προτείνεται που να τον έβρισκα; στο μέγαρο ή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών