Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Μυστική συμφωνία με ΜΙΤ προ των πυλών! Τούρκοι πράκτορες στην Αθήνα


Μυστική συμφωνία με ΜΙΤ προ των πυλών! Τούρκοι πράκτορες στην Αθήνα

Τουρκικό Πρακτορείο: Ο Δένδιας αναθέτει καθήκοντα σε τούρκους ειδικούς στην Ελλάδα!

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu φιλοξενεί μια είδηση η οποία εάν δεν διαψευστεί από την ελληνική κυβέρνηση αποτελεί όχι μόνον αδιανόητο εθνικό όνειδος αλλά κυρίως την ατράνταχτη απόδειξη πως η κυβέρνηση των υποτακτικών έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε παρία της τουρκικής ηγεμονίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με....
το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μουανμέρ Γκιουλέρ, με αφορμή τις πρόσφατες συλλήψεις των Κούρδων από τις ελληνικές αρχές, κατόπιν του εντοπισμού του γεμάτου οπλισμού σκάφους στη Χίο, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Έλληνα υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια. Το δημοσίευμα του πρακτορείου, έχει τίτλο «σημαντικές οι σχέσεις με την Ελλάδα στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας» και προϊδεάζει για όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο υπουργών. Κατά το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Τούρκος υπουργός των Εσωτερικών, εξέφρασε στον κύριο Δένδια την επιθυμία της Τουρκίας για έκδοση των μελών της κουρδικής οργάνωσης, δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα της ανάπτυξης σχέσεων βασιζόμενων στο διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός, συνέστησε στην ελληνική πλευρά να επιδεικνύει προσοχή στην παροχή πολιτικού ασύλου σε άτομα κουρδικής καταγωγής, τα οποία ενδέχεται να είναι μέλη τρομοκρατικών - κατά την Τουρκία- οργανώσεων.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, διαβεβαίωσε τον Τούρκο συνομιλητή του πως «από την ελληνική πλευρά θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαφυλαχθεί η ηρεμία και η ασφάλεια του τουρκικού λαού»! Επιπρόσθετα ακόμη περισσότερο σοκαριστική είναι η είδηση πως κατά την τηλεφωνική συνομιλία, αποφασίστηκε να ανατεθούν καθήκοντα σε ειδικούς τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας, για να σταλούν στην Ελλάδα με σκοπό να εξεταστούν λεπτομερώς οι επιχειρήσεις κατά της κουρδικής τρομοκρατικής οργάνωσης!

Εάν η συγκεκριμένη είδηση, δεν διαψευστεί επίσημα από ελληνικής πλευράς και από τα πλέον επίσημα χείλη, τότε βρισκόμαστε εμπρός σε ένα πρωτοφανές σκηνικό εθνικής ταπείνωσης και υποτέλειας, καθ’ ότι, οι ελληνικές διωκτικές αρχές και οι υπηρεσίες ασφαλείας, θα τεθούν υπό την υψηλή εποπτεία των Τούρκων, αναλαμβάνοντας το έργο της διαφύλαξης της ασφάλειας του τουρκικού λαού! Οι τούρκοι πράκτορες δε, θα αλωνίζουν επισήμως στην ελληνική επικράτεια και μάλιστα με την ενθάρρυνση της ελληνικής κυβέρνησης, υπό το πρόσχημα της συνεργασίας «κατά της τρομοκρατίας»! Καθένας δύναται να αντιληφθεί το βαθύ ρήγμα το οποίο θα προκληθεί στην εθνική ασφάλεια της χώρας, από ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο… Επί της ουσίας, παραδίδουν την Πατρίδα μας στον εχθρό!

1 σχόλιο:

  1. Ελληνες ο χρονος ειναι λιγοστος.Οσο η Ελλαδα ειναι στα βρωμοχερα τους τοσο ο κινδυνος για ανηκεστο βλαβη μεγαλωνει.Ο καλος Θεος να δωσει ωστε να μπορεσουμε να επανακαταλαβουμε την πατριδα μας οσο πιο συντομα γινετε.Ειθε συντομα να δουμε την Ελλαδα μας να ανθιζει εκ νεου.Μην τους φοβασθαι οτι μπορει ο καθενας μας να προσφερει στον αγωνα,τωρα ειναι η ωρα,μην αργειτε εχουμε ιερο χρεος να παραδωσουμε την Ελλαδα στα παιδια μας τουλαχιστον οση την παραλαβαμε, κατι λιγοτερο και αιωνια ντροπη θα σκεπαση την γεννια μας,κατι περισσοτερο και δαφνινα στεφανια θα μας συντροφευουν παντοτινα!Ελληνες ξυπνηστε,μας περνουν την Ελλαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών