Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Συμφωνία Σαμαρά-Ομπάμα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε δεν ανησυχούν οι Αμερικανοί με τον ΣΥΡΙΖΑ που θα "ανατρέψει" το σύστημα και τον καπιταλισμό; Διότι ο μόνος κίνδυνος του Σιωνιστικού κατεστημένου είναι ο Εθνικισμός, που στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς υπό τις σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Αμερικανικά ένοπλα τμήματα θα αναπτυχθούν εντός των ελληνικών συνόρων!

Η ανησυχία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας έφτασε και στον Λευκό Οίκο. Θέμα συζητήσεως μεταξύ του «πλανητάρχη» Ομπάμα και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, υπήρξε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η απειλή που δημιουργείται για το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής που οι αμερικανοί, παρέα με το ίνδαλμα του Τσίπρα, τον...
Ανδρέα Παπανδρέου, δημιούργησαν. Ας εστιάσουμε, όμως, σε μερικά σημεία της συζητήσεως του Ομπάμα με τον Σαμαρά, προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς συνέβη στην εν λόγω συνάντηση.

Καταρχάς οφείλουμε να σταθούμε στο σημείο των συνομιλιών κατά το οποίο ο Σαμαράς πληροφόρησε τον Ομπάμα για την ποσότητα των υδρογονανθράκων που βρίσκεται στην Πατρίδα μας. Σύμφωνα με αυτά που είπε ο Σαμαράς, η ποσότητα των υδρογονανθράκων που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερη από την ποσότητα της Κύπρου και του Ισραήλ μαζί. Μιλάμε, φυσικά, για τους υδρογονάνθρακες που πριν λίγα χρόνια «δεν υπήρχαν» και όποιος μίλαγε για αυτούς βαπτιζόταν «γραφικός» και «φασίστας».  Για αυτούς τους υδρογονάνθρακες μίλησε και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος πρότεινε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους τούρκους, ώστε «να μην δημιουργηθούν εντάσεις».

Ακολούθως η συζήτηση πέρασε στην Χρυσή Αυγή με αμφότερους τον Σαμαρά και τον Ομπάμα να εκφράζουν την ανησυχία τους και να συνδέουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής με την αθρόα λαθρομετανάστευση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο Ομπάμα προσέφερε την βοήθεια της Αμερικής στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας, ώστε να σταματήσει η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Αυτά λένε τα ρεπορτάζ, πάμε όμως να δούμε τι πραγματικά έγινε, αφού στον χώρο της διπλωματίας τίποτε δεν γίνεται χωρίς ανταλλάγματα. Ο πρωθυπουργός έθεσε στον Ομπάμα τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει το καθεστώς από την Χρυσή Αυγή και αφότου του εξέθεσε την ποσότητα των Ελληνικών κοιτασμάτων, δέχτηκε την παρουσία αμερικανικών δυνάμεων, που θα εξασφαλίσουν την υψηλή επιστασία των ΗΠΑ στη νομή των κερδών από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Πατρίδας μας. Κοινώς ο Σαμαράς έδωσε «δώρο» τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Πατρίδας μας, στους Αμερικανούς, με αντάλλαγμα την βοήθεια τους, στην ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια των αντίστοιχων εκκλήσεων Τσίπρα για αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, που έγιναν στα γραφεία του ΔΝΤ, στην συνάντηση του με τον Νο.2 του ΔΝΤ, Έρικ Ρούμπιν.


 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών