Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Διθυραμβικά σχόλια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για μια δήλωση (!) του Ομπάμα χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα, ενώ ο λαός πεινάει

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα δημοσιογραφικά τσιράκια του ξενόδουλου συστήματος θεωρούν αλλαζονικά αυτονόητο ότι πρέπει να παραμείνουμε δέσμιοι στα τοκογλυφικά δεσμά και ότι ο λαός αρκεί να χορτάσει μόνο με λόγια.

Με θριαμβευτικούς τίτλους βγήκαν χθες οι εξωνημένες καθεστωτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια κ.λπ. ΜΜΕ, για την επίσκεψη του (φον) Αντωνάκη στον «πλανητάρχη». Πάρτε μια γεύση:

«Ομπάμα: Δεν μπορούμε να βλέπουμε ως λύση στην Ελλάδα τη λιτότητα», «Μήνυμα προς την Μέρκελ να...
χαλαρώσει την πολιτική λιτότητας», «Μήνυμα Ομπάμα κατά της ευρω-λιτότητας», «Ο Ομπάμα στηρίζει τον Σαμαρά και λέει όχι στη λιτότητα», «Αλληλεγγύη Κέρι προς τον ελληνικό λαό», «Μήνυμα στήριξης από ΗΠΑ ελήφθη», «Σαφές πολιτικό μήνυμα στήριξης της Ελλάδας εξέπεμψε ο πρόεδρος Ομπάμα», «Έπαινοι στον ελληνικό λαό για τις θυσίες που έχει υποστεί», «Με άλλον αέρα οι συναντήσεις του Σαμαρά στις ΗΠΑ!», «Σειρά σημαντικών επαφών για τον πρωθυπουργό», «Υποσχέσεις για βοήθεια από τις ΗΠΑ δίνει σε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»…

Ποιο είναι το πρακτικό αποτέλεσμα της επίσκεψης-επίκυψης για τον ελληνικό λαό, πέρα από τις διατεταγμένες θριαμβολογίες; Μηδέν εις το πηλίκο! Συμπαράσταση στα λόγια και από ουσία μηδέν!

Αυτό βέβαια το κατάλαβε κι ο κόσμος –που από την εποχή που ενέσκηψε η κρίση ξύπνησε για τα καλά- κι άρχισε να ειρωνεύεται το… επίτευγμα του (φον) Αντωνάκη. Ιδού και η απάντηση των παπαγαλακίων στους… απαιτητικούς:

«Τι περιμέναμε από τον Ομπάμα, να ….αναλάβει το χρέος μας;

Δηλαδή, τι περισσότερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε; Μια… δέσμευση του Αμερικανού Προέδρου ότι θ’ αναλάβει την… εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους; ‘Η να το… διαγράψει δημοσίως, όπως κάποτε ο Σαλιαρέλης… διέγραφε τα  χρέη του Ολυμπιακού από την τηλεόραση; Έλεος πια μ’ αυτή την μικροψυχία».

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΗΣΕ ...ΚΑΤΑΜΕΡΩΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ...ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ...........
    ΟΙ ΔΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ .....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΣΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών