Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Σοφός της Σιών: Τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα (για τον Διεθνή Σιωνισμο θέλει να πει...) η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Συνέντευξη στα καθεστωτικά «Νέα» έδωσε ο διευθυντής του διαβόητου «Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ» στο Ισραήλ, Ευφραίμ Ζούροφ, «ο μεγαλύτερος κυνηγός Ναζί στην ιστορία» (όπως τον χαρακτηρίζουν τα «Νέα»). Ο μανιώδης αυτός σιωνιστής, ο οποίος δηλώνει πως «θα κυνηγήσει μέχρις εσχάτων και τον τελευταίο υπαλληλίσκο που απλά εξέτιε τη θητεία του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης», δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή. Μόνο που δε φαίνεται καθόλου αισιόδοξος για την αντιμετώπιση του φαινομένου από το σύστημα:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία...
τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα. Και είναι πολύ επικίνδυνη τάση, ιδίως σε καιρό οικονομικής κρίσης. Αν πρόκειται για μόνιμο ή παροδικό φαινόμενο, εξαρτάται από τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας. Όσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση τόσο μεγαλύτερη στήριξη θα απολαμβάνουν οι νεοναζί στην Ελλάδα».

Πως προδικάζει ο σιωνιστής την χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων; Προφανώς γνωρίζει από πρώτο χέρι, ότι οι ομόφυλοί του διεθνείς τοκογλύφοι είναι ανελέητοι με τα θύματά τους!

4 σχόλια:

  1. Ο Σιμόν Βήζενταλ ήταν ένα σιωνιστικό κάθαρμα από την Γαλικία, περιοχή μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας,εγκατασταθείς μεταπολεμικώς στην κατακτημένη Βιένη, χρηματοδοτούμενος δε με κεφάλαια Εβραίων απατεώνων επεδίωξε να εξοντώσει τους μαχητές κάθε ευρωπαϊκού λαού, που αντιστάθηκαν στους εβραιομπολσεβίκους της Μόσχας.
    Ο Ζούρωφ και κάθε σιωνιστικό σκύβαλο πρέπει να σταλλεί πακέτο στον πατέρα τους τον Διάβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανησυχεί το περιούσιο παράσιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ...?? ΣΤΑ ΝΕΑ , ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχως που μας ενημερώνει το εβραικο παράσιτο για το τι ακριβώς θεωρεί "τραγωδία " για να ξέρουμε και εμεις τι πολιτική να ακολουθήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών