Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Καθημερινή προς "Αριστερομπολσεβίκους" για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας στις καταλήψεις: "Βουλώστε το για λίγο ειδάλλως θα μας ισοπεδώσει η Χρυσή Αυγή"

 Έκκληση προς τους αριστερούς κάνει η "Καθημερινή" με άρθρο της που φέρει τον τίτλο: "Το καθήκον της Πολιτείας", και ζητά τη...σιωπή τους για ένα χρονικό διάστημα που θα προσπαθεί η Αστυνομία να εκδιώξει από τα κέντρα ανομίας - εγκληματικότητας λαθρομετανάστες και αναρχοάπλυτους, με σκοπό, τι άλλο;!, να κοπεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Τώρα το γεγονός ότι η "αστική" τάξη παρακαλά τους...προλετάριους φαντάζει...οξύμωρο! Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η Ελλάδα είναι ακόμη ένα πνευματικό κομμουνιστικό προτεκτοράτο.
Διαβάστε το άρθρο:

«Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες για την ποιότητα των αντιδράσεων που προκαλούν στο Διαδίκτυο τα δημοσιεύματα και κυρίως οι απόψεις περί Χρυσής Αυγής και της απειλής που συνιστά για το δημοκρατικό πολίτευμα. Γενικά, τα σχόλια – αντιδράσεις χωρίζονται σε.....
δύο γενικές κατηγορίες· στα κακόπιστα που επιτίθενται κατά της Δημοκρατίας και αποπνέουν φασιστική λογική και τα άλλα, τα οποία εκφράζουν ανησυχία και αγανάκτηση για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, αν και πολλά από αυτά κρύβουν ή εμπνέονται από ρατσισμό και δεν παίρνουν αποστάσεις από την απαράδεκτη ρατσιστική βία.
Η αναγκαιότητα της καταδίκης του ρατσισμού και της ρατσιστικής βίας δεν συζητείται. Καμία συγκροτημένη πολιτεία με ρίζες και δομές δυτικού πολιτισμού δεν μπορεί να ανεχθεί τον ρατσισμό και την άσκηση ρατσιστικής βίας ως πολιτική φιλοσοφία ή ως πολιτική πρακτική.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο θέμα λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας, είτε εισαγόμενης είτε προερχόμενης από συγκεκριμένες μειοψηφίες. Δεν μπορεί να παραγνωριστεί, αλλά ούτε και είναι ανεκτή, η πραγματικότητα του μεγέθους της λαθρομετανάστευσης, που αφενός δεν μπορεί να τη «σηκώσει» η χώρα και αφετέρου έχει υποβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ούτε είναι δυνατόν να μη λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν τα στοιχεία που λένε ότι σε μεγάλο βαθμό το βίαιο έγκλημα προέρχεται από συμμορίες αλλοδαπών. Και επίσης, είναι πλέον αναμφισβήτητο ότι σε πολλούς καταυλισμούς Ρομά, ντόπιων και Βαλκανίων, η παραβίαση των νόμων αποτελεί τρόπο ζωής.
Βεβαίως, τα προβλήματα αυτά δεν είναι μικρά και επηρεάζουν τη στάση των πολιτών. Η πολιτεία, αλλά μόνον αυτή, έχει υποχρέωση να τα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του νόμου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πατώντας ένα… κουμπί, εκεί που είχαν φτάσει. Η μάχη θα είναι διαρκείας και ευτυχώς οι ενδείξεις είναι ότι έχει αρχίσει. Είναι γεγονός ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους ανταποκρίνονται τους τελευταίους αρκετούς μήνες, κρίνοντας από τη σχετική ειδησεογραφία. Από την άλλη πλευρά, όμως, πρέπει να στηρίζονται σε αντίστοιχη πολιτική βούληση, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και όλων των κομμάτων που πιστεύουν στο δημοκρατικό πολίτευμα.
Με αυτήν την έννοια, είναι καιρός να αντιληφθούν τα κόμματα της Αριστεράς και μαζί τους και τα μίντια, ότι δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι σεβαστά, αλλά και το κράτος έχει καθήκον να περιφρουρήσει τους πολίτες του, αντιμετωπίζοντας τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ξέφραγο αμπέλι. Για το καλό όλων μας, της Αριστεράς συμπεριλαμβανομένης»

17 σχόλια:

  1. Κατ'ουσιαν και διαβάζοντας μονον τις τελευταίες 2 γραμμές του καθεστωτικού αυτου εμετού, λιγο πολυ λεει ο εβραιομπολσεβικος αρθρογράφος στις παρακρατικές κατσαριδες "ΣΚΑΣΤΕ ολιγον για μερικούς μηνες μήπως και αναχαιτιστεί η Χρυση Αυγη διότι μετα θα λήξει το πάρτι μια και καλή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Τρεξε σπιτι ρε,τρεξε να προλαβεις,την αδελφη σου την γαμανε 6 αλβανοι την ιδια στιγμη,τον πισωγλεντη μπαμπα σου μαλλον αυτοι για πακιστανοι μου μοιαζουν αλλα μπορει να ειναι και αφγανοι11 ειναι ωρε πουστη και μολις τελειωνουν με την πουσταρα πανε στην μανα σου και τους παιρνει τσιμπουκι,τρεξε ρε ΜΑΛΑΚΑ....

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. καλα εισαι για το πεοντα μου φαινεται αντε κρυψου σε καμια καταληψη ορφανο του σταλιν!!!

      Διαγραφή
    5. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΡΑΒΙΝΟΥ ΓΑΜΨΟΜΥΤΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΓΛΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ! ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΟΠΤΩΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΕΤΥΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
    6. Αναρχοκατσαριδα βλεπω οτι οσο περνούν οι μηνες τοσο μεγαλώνει ο πανικός σου και αδημονεις να πείσεις τα 15χρονα μπαφοπρεζακια που τυχον βλέπουν το διαδικτυακό αυτο βημα οτι μετα την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του χολερόβλητου καθεστώτος σας, της μιντιακης και καθεστωτικής ποινικής διωκτικής και φυσικης ασυλίας που απολαμβάνετε, θα εχετε οποιαδήποτε ελπιδα εναντίον των εθνικιστών.

      Ο εβραιοδουλος υπάλληλος του εγχώριου καθεστώτος σας, εχει ηδη αρχίσει να καλει στρατιωτική βοήθεια απο την τροφό σας Αμερική διοτι το τελος του ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟΥ καθεστώτος σας πλησιάζει ραγδαία.

      Πανικοβλησου βρωμερό ερπετό διοτι δεν αργει η στιγμη, δεν θα υπάρξει κανένα ελεος εναντίον σας.

      Διαγραφή
    7. Γεια στο στόμα σου, Joachimpeiper. Η φυσική ασυλία που αναφέρεις περιλαμβάνει και τις ανώτατες σχολές που μετατρέπονται σε ορμητήριο των αναρχικών και των λαθρομεταναστών εναντίον της αστυνομίας.
      Με την ευκαιρία, ακόμη και αν σταματήσουν οι αναρχικοί να κάνουν φασαρίες "για το καλό όλων μας" όπως θέλει το άρθρο, η δυναμική που έχει αναπτυχθεί είναι τέτοια που δεν καταλαγιάζεται η οργή των Ελλήνων με τίποτα.

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. 6.47 φασίστες κουφάλες έρχονται οι ... π0υ$τάρες!!! Είσαι και 'συ στο βίντεο μωρή τρελή!
      http://www.youtube.com/watch?v=dGfaBXKc9p0

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμη 12:48 π.μ.

      Έχετε τελειώσει κακομοίρες...κάτι πορείες με κάτι ξεφωνημένες αδερφές κάνετε και αυτό είναι όλο...
      Το κακό για εσάς είναι ότι και εσείς το γνωρίζετε και προσπαθείτε να φτιάξετε φανταστικούς κόσμους όπου ελέγχετε και δέρνετε τους πάντες και τα πάντα...
      Εάν δεν το έχεις ήδη καταλάβει θα το γράψω και εγώ...εσείς ως παρακρατικά σκουπίδια έχετε τελειώσει και σας μαζεύουν πια για να σας πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων...τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και οι πανικόβλητοι καθεστωτικοί, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, φέρνουν τους Αμερικανούς στρατιώτες "για να επιβάλλουν την τάξη"...εσάς δεν σας χρειάζονται πια...
      Εάν θέλετε μπείτε και βρίστε όσο θέλετε...ο ρόλος σας έχει τελειώσει πλέον...είστε άχρηστοι πλέον για το σύστημα...όσο για τη Χρυσή Αυγή πάντα τιποτένιοι ήσασταν από την αρχή και ως τέτοιους σας αντιμετώπιζε...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Εκτος θεματος..Ειμαι βετερανος πολεμου ΕΛΔΥΚ 74.Το 2005 εκανα αιτηση για αδεια οπλοφοριας η οποια απεριφθη.Υπηρετησα στην Ελλαδα 12 μηνες και 17 στην Κυπρο(χωρις μια μερα αδεια)με φασαριες,πολεμο και μεταπολεμικες αψιμαχιες στην πρωτη γραμμη στην πρασινη, 40 μετρα απο τους τουρκους.Ενας αλλος κουμουνιστης,τροτσκιστης οπως μας εχει πει και ο ιδιος ο περιβοητος μακης τριανταφυλοπουλος δεν υπηρετησε καθολου.Πηρε ο ψυχοπαθης ενα τρελοχαρτο απο ενα γιατρο και τελειωσε εκει.Ο ιδιος ψυχοπαθης μακης εκανε και αυτος αιτηση για αδεια οπλοφοριας και η δικη του δεν απεριφθη.Τωρα αυτο το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα τους γαμεις το μουνι της μανουλας τους η οχι?Τα γαμεις.Ρε ξευτυλισμενοι εχω περιστροφο εδω και 35 χρονια παρτε την αδεια του συντγματικου τοξου και βαλτε την στον κωλο σας αλητες.Συντομα εγω θα παρω αδεια και ξερω γιατι μιλαω με ΧΑ στην εξουσια,εγω θα εχω λοιπον και πολλοι απο σας που εχετε σημερα δεν θα εχετε και αυτο ειναι και το δικαιο.Οι ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ που απεφυγαν το στρατευμα δεν δικαιουνται οπλο ,καταλαβατε ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ πολιτικοι και προνομιουχοι?Ψυχοπαθεια και οπλα δεν πανε μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κάποιο νόημα η λυπητερή σου ιστορία? Τί θες δηλαδή? Βραβείο και ελεημοσύνη? Δεν φτάνει που τα σκατώσατε στην Κύπρο, ΕΛΔΥΚάριοι της κακιάς ώρας.

      Διαγραφή
    2. Η λυπητερη μου ιστορια εχει το εξης νοημα,τα αναρχοκουμουνα σαν και σενα και σαν τον ψυχοπαθη αναρχομακη εχουν ολα τα προνομια τωρα σε λιγο θα τα εχουμε εμεις.Οσο για την Ελδυκ μην τους βαζεις στο πακιστανοψωλοχημενο στομα σου ανικανε φυγοστρατε.Το τελος της καλης σας ζωης αληταραδες φτανει!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 6:49 μ.μ.

      Αυτή που τα σκάτωσε ήταν η μάνα σου που γέννησε εσένα...την πήρε 9 μήνες να χέσει και πραγματικά τα έκανε σκατά...
      Όταν θα μιλάς για άτομα που πολέμησαν σε πόλεμο και θυσίασαν ο καθένας κάτι από τη προσωπική του ζωή για να υπάρχουν κάτι μαλάκες σαν και εσένα να μιλούν ελέυθερα, θα πλένεις πρώτα το βρωμόστομα σου με ροδόνερό και μετά θα μιλάς...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  3. Άπλυτοι αντιστέκονται!
    http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΛΒΑΝΑΚΙΑ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΠΑΝΤΟΥ.ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών