Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ στις 22:00 την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά τη στυγερή δολοφονία αναλύει τις εξελίξεις

Απόψε οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Χριστόφορος Τσάγκας αναλύουν:
  • Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας των δύο νεαρών Εθνικιστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο
  • Δένδιας και Σαμαράς, οι... ηθικοί αυτουργοί του διπλού φονικού
  • Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Πανευρωπαϊκό κύμα αλληλεγγύης
  • Η δικαστική εξέλιξη της άθλιας σκευωρίας
  • Ερώτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς τον Σαμαρά για τις παράνομες παρακολουθήσεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου
 ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

2 σχόλια:

  1. Ηλία Κασιδιάρη, είδα την παρουσία σου στον Τριανταφυλόπουλο, όση ώρα ήσουν εκεί τους πήγες καλά και στάθηκες.
    Σου την είχαν στημένη αν πρόσεξες με το βίντεο και επειδή είναι πολύ πονηρός ο Τριανταφυλό, να το προσέχεις αυτό, προσπαθεί να σε αποδομήσει.
    Στο στήσιμο του βίντεο προσπαθήσανε να σε αναγκάσουν να αρνηθείς κάποια πράγματα για να τα παρουσιάσουν μετά με το βίντεο με σκοπό να διαλύσουν την σοβαρότητα του λόγου σου.
    Έχε στο νού σου οτι ο Τριανταφυλό στήνει παγάνα, εγώ αυτό βλέπω. Και κάτι άλλο, όταν έφυγες και δεν υπήρχε αντίλογος, ξέβρασαν (και ο παρουσιαστής μαζί) οτιδήποτε μαλακία μπορούσε να θυμηθεί.
    Μόνο για την πανούκλα τον μεσαίωνα δεν κατηγορήσανε την ΧΑ και επιμένανε οτι έπρεπε λέει να την απαγορεύσουνε πιο πρίν, τι μας λέει δηλαδή; Οτί αυτοί θα ήταν χειρότεροι φασίστες απο την πασοκονουδού που κυβερνούσαν στην μεταπολίτευση.
    Η όλη φυσικά πρεμούρα τους στο τέλος ήταν να κλαφτούν έμμεσα γιατί πάει δά ο κόσμος στην ΧΑ αφού υπάρχει αντιμνημονιακή αριστερά, αυτός είναι ο πόνος τους.
    Ο Ζούγκλας προσπαθεί να κάνει δύο πράγματα, να γεμίσει την τσέπη του μέσω τις σίγουρης τηλεθέαση που τους παρέχει η παρουσία σου και απο την άλλη να καταφέρει (έτσι το έχει προγραμματίσει) να διαλύσει την αυθεντικότητα των λόγων σου ώστε να δημιουργήσει στο θυμικό του Έλληνα την εξίσωση : "και αυτός λέει ψέματα (να! δείτε το βίντεο που τα λέει αλλιώς) ΑΡΑ είναι ΙΔΙΟΣ με τους μνημονιακούς που επιτίθεται."
    ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν.
    Έχουμε ανάγκη προβολής των θέσεων μας, αλλά δεν γίνεται να στήνονται τέτοιες καταστάσεις.
    Ο σκοπός είναι ιερός.

    Να είσαι πάντα καλά.
    Να έχεις δύναμη και υπομονή πάντα.
    Ζήτω Η Ελλάς, Ζήτω ο Αρχηγός και οι φυλακισμένοι μας.
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΦΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ!
    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    Έσσεται Ήμαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβετε πόσο τους έχει σιχαθεί ο κόσμος, δείτε απλά τις (υπό χρόνια αμφισβήτηση, έστω) μετρήσεις της AGB στα δελτία ειδήσεων.. Η Ναυαρχίδα του ΠΟΛΕΜΟΥ κατά της Χρυσής Αυγής, το Mega (του Μπόμπολα και των ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) που αφιέρωνε τουλάχιστον τη μισή θεματογραφία του καθημερινά σε αυτό τον ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ έπαθε στην κυριολεξία ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ χάνοντας περίπου τους μισούς τηλεθεατές του και πέφτοντας πολλές μονάδες της σχετικής μέτρησης κάτω από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια.. ΟΙ τηλεοπτικές "'ήττες" του διαπλεκόμενου καναλιού είναι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ με την πτώση να συνεχίζεται σε πολύ ανησυχητικά επίπεδα.. Γι' αυτό εδώ και 2-3 βδομάδες έκοψε λίγο.. Για κανέναν άλλο λόγο, αφού εάν συνέχιζε έτσι θα το έβλεπαν πλέον κάποιοι αναρχο-αριστεριστές και πασοκο-συριζαίοι!! Το ίδιο περίπου είδαν και στους υπόλοιπους ΥΠΗΡΕΤΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των καθεστωτικών κομμάτων (ΑΝΤ1, ALPHA, ΣΚΑΪ) που με βάση τις ίδιες μετρήσεις ανακάλυψαν πως ο κόσμος κάνει ζάπιγκ όποτε αναλώνονται στην συκοφαντία και τη λάσπη.. ΤΩΡΑ, όπως λένε από "μέσα" υπάρχει ένα σχετικό ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ αφού έχουν στα χέρια τους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ σχεδόν ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ μυστικών και μη δημοσκοπήσεων.. Γι' αυτό και έχουν σταματήσει να τις παρουσιάζουν (Η Πρετεντέρω και ο ALPHA τις έβγαζαν 2-3 κάθε βδομάδα όταν εμφανίζονταν αρεστά πράγματα),, Τώρα όμως τι να πουν;; Για το 15-18% με συνεχείς αυξητικές τάσεις, του ποσοστού της Χρυσής Αυγής ή για να ποσοστά του Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων;;; Στο συγκεριμένο θέμα ο Σαμαράς έχει πάθει νταράκουλο και γι' αυτό ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιόν θα βάλει απέναντί του!! Μέχρι και το Λαζόπουλο επιστράτευσαν κάποια στιγμή, μαζί με το Σύριζα αλλά ο ίδιος (γριά πουστάρα στο κουρμπέτι) "κλώτσισε" φοβούμενος την απομυθοποίησή του μέσω της διαδικασίας!! Αναφορικά με την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ παρέμβαση στο EXTRA (είδατε τι έγινε με τον Πανά που τον κόβουν σταδιακά) αναγκάστικαν να δώσουν δουλειά στο REAL και στο αμαρτωλό νεο-σύστατο κανάλι "Ε" στον Παυλόπουλο αναγκάζοντάς τον να κάνει τον ΔΙΚΗΓΟΡΟ του διαβόλου (της Νου-Δούλας) στο κράξιμο που πέφτει από τον κόσμο τον οποίο βέβαια και ΚΟΒΟΥΝ από τις "ζωντανές" τηλεφωνικές παρεμβάσεις αφού ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ αρκετά οι καθεστωτικοί!! Η βρωμιά της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ δεν σταματάει και συνεχίζεται μεθοδικά.. Απλά τώρα ΔΕΝ ΤΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ και γι' αυτό βλέπετε την παρούσα διαμόρφωση του τοπίου όπου βέβαια (ΑΠΟΝΤΟΣ ΤΟΥ "ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ" ΕΣΡ) δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η φωνή της Χρυσής Αυγής δίχως να ντρέπεται ΚΑΝΕΙΣ που γίνεται αυτό, ούτε καν η Δημόσια τηλεόραση που φορολογεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τους 500 χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή όπως και τους υπόλοιπους 500-700 χιλιάδες που ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών