Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

Λίγες ημέρες πριν συμμετάσχει –ως εκπρόσωπος του SYRIZA- σε συνέδριο του διαβόητου αμερικανοσιωνιστικού Ινστιτούτου Levy, ο (προερχόμενος από το ΚΚΕ), πρώην υφυπουργός Οικονομικών στη συγκυβέρνηση ΝΔ-Συνασπισμού, και νυν βουλευτής του παρδαλού συνονθυλεύματος, υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών και αντιπρόεδρος της Βουλής (γνωστός για την αμίμητη φράση που ξεστόμισε – «φέρτε μας τον φρούραρχο»…), Γιάννης Δραγασάκης, έδωσε συνέντευξη στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», και δύο μόλις ημέρες μετά το μακελειό του Ν. Ηρακλείου (από ομοϊδεάτες του, με την ευρύτερη βεβαίως έννοια του όρου) δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι θύμα αλλά… πρωτεργάτης του κλίματος βίας! Ιδού η απίστευτη και προκλητική δήλωση: 
  
«Είναι ένα γεγονός το οποίο μας.....
υπενθυμίζει ότι έχουμε μπει σε έναν επικίνδυνο δρόμο. Σ’ έναν κύκλο βίας. Βεβαίως δεν γνωρίζουμε ακόμα την ταυτότητα των δραστών και αυτό περιπλέκει τα πράγματα… Δεν νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ευκαιρία να εμφανίζεται ως θύμα. Θύμα είναι η συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι πρωτεργάτης του κλίματος βίας… Επομένως, πρέπει να επιμείνουμε στην ανάγκη πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης. Οπωσδήποτε θα υπάρχουν παρενέργειες. Ό,τι και να είναι, είναι μια δολοφονία και ακριβώς γι’ αυτό θυμίζω ότι πρέπει να δούμε ψύχραιμα το πώς θα διασφαλίσουμε τη Δημοκρατία και πώς θα αντιμετωπίσουμε συνολικά όλο αυτό το φαινόμενο του εκφασισμού, το οποίο έχει προκύψει από πολλές αιτίες».
Ο καθένας μπορεί να συμπεράνει τι εννοεί ο «ποιητής»…


16 σχόλια:

  1. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δραγασάκης κατάγεται από το νομό Λασιθίου, από εύπορη οικογένεια, για αυτό είχε την δυνατότητα να φοιτήσει στο London School of Economics γνωστό μαρξιστικό και σιωνιστικό άντρο.
      Ο Φλωράκης τον πρόσεχε ιδιαίτερα. Τον είχε τοποθετήσει υποψήφιο βουλευτή Χανίων, για να έχει βεβαία εκλογή αφού σ΄αυτή την εκλογική περιφέρεια το ΚΚΕ καρπούται παραδοσιακά μια έδρα, ενω στο νομό Λασιθίου δεν είχε ελπίδα.

      Διαγραφή
  2. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΝΣΙΚΟΦ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΡΑΓΑΣΑΓΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τελειώνει το μάθημα απο το γυμνάσιο-λύκειο
      ο τσέλση και μην αντέχοντας την καζούρα στο σχολείο
      γιατί είναι αδερφή φανερή, μπαίνει στο παρόν blog να
      πεί καμιά μαλακία να του φύγει ο καημός.
      Κάθε μέρα, ίδια ώρα.
      Σου το έγραψα και εχθές, σημειώνω τα πάντα.
      Νάξερες πόσα αφήνεις να μαθευτούν για σένα.

      Διαγραφή
  4. Σιγουρα το Zastava με το οποιο εκτελεσαν τους 2 ηρωες, το πούλησε το κορίτσι του μπαμπά. Πόσο το πούλησε ρε Δραγασάκη η κορούλα σου το πιστόλι; Ή μήπως το εκανε δωρο για τον φόνο των "ναζί"; Αντε στο σπίτι σου ρε αλήτη. Τολμάς και προσβάλεις την μνήμη των παλικαριών. Αλλά τι να περιμένεις απο την αχριστερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δραγασάκη, Δραγασάκη, είσαι μεγάλο αρχιδάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι τα θες απο πειραγμένους αριστερούς, αν δεν τους σπρώχνανε όλη μέρα τα κανάλια με ένα 5% θα ήταν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γρηγορα το φρουραρχο.... αντε να χαθεις μαλακα αληταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δραγασακη της κορης σου το μουνακι,παλιοπουσταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια, το βιογραφικό του Δραγασάκη από το ΚΚΕ και όλα την παρακρατική δράση του, τις ανθελληνικές του τοποθετήσεις, τις αντι-αμερικανικές του τοποθετήσεις (ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ) δεν μπορούν να τα βρούνε και να τα προβάλλουν;; Και τώρα αυτός που προσκυνάει με τον εργολάβο πολιτικό του προϊστάμενο τους "Φονιάδες των Λαών", έχει μούτρα να μιλάει προσβάλλοντας τους ΝΕΚΡΟΥΣ;; Μόλις του έθιξαν συγγενικά του πρόσωπα για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ πήγε για παρηγοριά στην αγκαλιά του Μεϊμαράκη ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!! Έρχονται ξένες ομάδες (Λάτσιο, Βερόνα) να αποδώσουν φόρο τιμής στα ΝΕΚΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ και τα δικά μας ΜΜΕ κάνουν τα στραβά μάτια!! Μάλιστα 2-3 site, το contra.gr που παίρνει διαφημίσεις από το Ελληνικό Δημόσιο και ξεπλένει τιμολόγια εταιριών) μαζί με το Gazzetta.gr του αναρχο-κουλτουριάρη της Φιλοθέης Ντέμη Νικολαϊδη (παρολίγον στα ψηφοδέλτια του Γιωργάκη στο ΠΑΣΟΚ και προσεχώς υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ) που βρίζουν καθημερινά την Χρυσή Αυγή έβαλαν τη φωτογραφία με από την εξέδρα της Λάτσιο σχολιάζοντας πως παραπονέθηκε η Ιταλο-Ισραηλινή κοινότητα της Ρώμης!!! Τι λέτε ρε;;; Και τι είπε αυτό το πανό της Λάτσιο για τα δολοφονημένα παλληκάρια;; "Γιώργος και Μανώλης ΠΑΡΟΝΤΕΣ)..Θίχτηκε η Ιταλο-Ισραηλινή κοινότητα από αυτό;; Τι περίμεναν;; Να βγάλει πανό η Λιβόρνο που να λέει μπράβο στους φονιάδες;; ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, λιγδιάρικα λαμόγια της εξουσίας!! ΟΥΣΤ!! ΑΣΕΒΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλτο το καπελλάκι που βάζουν ο Δένδιας με τον Σαμαρά και τον Αβραμόπουλο και πάτε για κλάψα στο τοίχος των δακρύων, αριστερά ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  10. Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε κυριολεκτικά την αποδόμηση της "ηθικής" της αριστεράς...
    Σε ένα τόσο συγκλονιστικό γεγονός όπου σόκαρε την ελληνική κοινωνία βγήκαν για δηλώσεις σκατόψυχοι άνθρωποι(;) οι οποίοι μέσα στα πανηγύρια τους για τη δολοφονία αθώων ανθρώπων έβγαλαν ό,τι χειρότερο μπορεί να βγει από τα βάθη της ψυχής ενός ανθρώπου(;)...και υποτίθεται ότι πριν από ένα μήνα ήταν αυτοί στη θέση που είναι κάποιοι σήμερα και θα έπρεπε να γνωρίζουν πως είναι η ψυχολογία των καταστάσεων...
    Όποιος γνώριζε το "ήθος" της αριστεράς απλά επιβεβαιώθηκε...όποιος δεν γνώριζε έμαθε...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..... ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΩΣ ......ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ , ΚΑΙ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτοι θα σωσουν την ελλαδα ποιοι τους ψηφιζουν τοσα χρονια ποιοι γλυφτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών