Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

Εμετικοί οι Συριζαίοι βουλευτές... Τσουκαλάς: Καλά έκαναν και σκότωσαν τους Χρυσαυγίτες... ενώ ο Στρατούλης αγωνιά μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σημασία για τους αριστερούς έχει μόνο η πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών... Παράλληλα δεν παραλείπουν να βγάλουν μίσος και ανοιχτά να μην καταδικάζουν τη μαφιόζικη δολοφονία.

"Φτύνει τους τάφους" των δύο παλικαριών που έπεσαν νεκρά από τις δολοφονικές σφαίρες των ψυχοπαθών "τρομοκρατών" το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό:...
  "Οι δύο δολοφονίες δίνουν τη δυνατότητα στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα".

Δηλαδή από αυτό το μακελειό με τα τρία θύματα το μόνο που έμεινε στον Δ.Στρατούλη ήταν η αγωνία του να μην "θυματοποιηθεί η Χρυσή Αυγή"...

Ο φανατισμός και η πολιτική βλακεία σε όλο της το μεγαλείο...

Mα, η ΧΑ δεν είχε ανάγκη τέτοιου είδους "θυματοποίηση". Ήδη στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται πολύ ψηλά (γι αυτό και σταμάτησαν να δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες, αν έχετε προσέξει).

Ούτε πρόκειται να διαπραγματευθεί τίποτα και στο ελάχιστο, όπως διαβεβαιώνει μέσα από την φυλακή ο Ν.Μιχαλολιάκους: "Αγώνας μέχρι τέλους" είναι το σύνθημά του. "Ή το σύστημα ή η Ελλάδα θα επιβιώσει" είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από το γκουλάγκ του Κορυδαλλού.


Από την αλλη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τσουκαλάς στο ΣΚΑΙ, σε ερώτηση της δημοσιογράφου στους βουλευτές  της αριστεράς αν καταδικάζουν τη βία , η απάντηση ήταν η εξής:

"Δημοσιογράφος" :  « Δηλαδή δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»

"Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ" :    «Δεν καταδικάζω όλες τις βίες»  «Υπάρχουν πολλών μορφών βίες » «Στη Βια κατα της εξουσίας είμαι υπέρ»

"Δημοσιογράφος" :  « Δηλαδή σας επαναλαμβάνω δεν καταδικάζετε τους φόνους που είχαμε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής»

"Βουλευτής Τσουκαλάς ΣΥΡΙΖΑ" :  «Σας απάντησα, δεν καταδικάζω όλες τις βίες, στη Βια κατα της εξουσίας είμαι υπέρ»

Άθλιοι...

πηγή

8 σχόλια:

  1. Φρενοβλαβείς,μισάνθρωποι και ανθέλληνες αμερικανοκομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιους ανθρώπους φέρνει στο προσκήνιο της εξουσίας ο Σαμαράς.. Με αυτούς θα τον βάλουν να συνεργαστεί!! Αλήθεια.. Ο Κολόγερος του προεδρικού μεγάρου είπε τίποτε για τα δύο παλληκάρια που δολοφονήθηκαν;; Όχι ακόμα;; Τι περίεργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά ας τα έχουν καταγεγραμμένα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ας τα καταθέσουν στη Βουλη των λαμόγιων με την πρώτη ευκαιρία.. Όταν κατατεθει ο αντιρατσιστικός νόμος (για να δούμε ποιοί μιλάνε ρατσιστικά σ αυτό τον τόπο) για να λέμε ποιοί θέλουν να καταδικάζονται τα "ολοκαυτώματα" και δεν καταδικάζουν δολοφονίες Ελλήνων!! Να τους θυμίζουν ποιοί είναι οι υπάνθρωποι και ποιοί μισούν τους ανθρώπους σε αυτόν τον τόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...4 Νοεμβρίου 2013 στις 9:55 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σαπιλα της Ελλαδος.....Η μουχλα της πατριδας...Οι αριστεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα, αυτόν (Τσουκαλάς) που είναι εξουσία (ως βουλευτής) αν τον βιάσουμε (ασκήσουμε βία), θα είναι υπέρ!!! Το κακό είναι ότι δεν γαμ@με βρωμόκ@λους ... όσο και να μας παρακαλάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αριστερή μαλακεία στον εγκέφαλο ανθρωπαρίων σαν τον Τσουκαλά και τον Στρατούλη και τους άλλους παρανοϊκούς του συρφετού του ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ψυχωτικές εκδηλώσεις σχιζοειδούς φερενοβλάβειας μαζί με συμπτώματα μανιακής καταδιώξεως και διαρκούς καχυποψίας προς τους έναντι. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σταλινικοί πρόγονοι των Τσουκαλορεπουσοτατσοπουλοστρατούληδων, στις χώρες που είχαν επικρατήσει τέτοιοι ανιάτως φρενοβλαβείς και εμμανείς, εξόντωναν με φρικτό θάνατο πρώτους απ' όλους τους πρώην συντρόφους τους, με τις ανυπόστατες συνήθως κατηγορίες του "ρεβιζιονιστή", του "διασπαστή", του "οπορτουνιστή", του "τυχοδιώκτη", του "ρέποντος προς τον φασισμό" κλπ, με αποτέλεσμα κατά περιόδους να ξεκληρίζεται με ομαδικά πογκρόμ μια ολόκληρη γενιά στελεχών μέσα στο "κόμμα του λαού" αλλά και αθώοι άνθρωποι, γυναίκες και παιδιά στην κοινωνία! Γνωστά αυτά τόσο από την ΕΣΣΔ και την Καμπότζη των Χμερ, όσο και από τις διαρκείς εκκαθαρίσεις και το αλληλοκυνήγι εξόντωσης "συντρόφων" μέσα στο εδώ ΚΚΕ . Οπότε, αν οι σταλινικοί τρελλοί δολοφονούνται και υπονομεύονται διαρκώς μεταξύ τους, ας μην περιμένει η ΧΑ ότι θα αντιμετώπιζαν τις απεχθείς δολοφονίες της Παρασκευής τα σταλινοειδή κατακάθια του κοινοβουλίου με άλλον τρόπο, απ' αυτόν που η ιστορία τόσες πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδείξει γι' αυτούς, πώς αντιμετωπίζουν τους εκάστοτε εφευρισκόμενους.... "εχθρούς" τους.
    Πραγματικά τα λενινοσταλινοειδή ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επρεπε να κατατεθει μήνυση για βεβήλωση νεκρού γιατί τους αφήνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών