Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ BIG BOSS ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΔΩΣΑΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τρόμο και ανησυχία έχουν προκαλέσει στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και στους υψηλούς προστάτες του οι τελευταίες εξελίξεις. Όχι βεβαίως για την επανεμφάνιση της τρομοκρατίας –αυτούς δεν τους αγγίζει- αλλά γιατί βλέπουν να ενισχύεται η Χρυσή Αυγή.

Έτσι, η ναυαρχίδα του Big Boss, σε μια πανάθλια επιχείρηση εξίσωσης θυτών και θυμάτων, τιτλοφορεί το κύριο άρθρο της ως εξής: «Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας δεν έχουν θέση ούτε νεοναζί ούτε τρομοκράτες». Κατηγορεί δε τους αριστερούς τρομοκράτες, με αυστηρό πατρικό ύφος προς το αγαπημένο του παιδί που κάπου το… παράκανε, όχι γι’ αυτό καθ’ αυτό το ειδεχθές έγκλημά τους, αλλά γιατί με το έγκλημα έδωσαν στην Χρυσή Αυγή μια «ανέλπιστη διέξοδο»! Ιδού το προκλητικό μήνυμα του «Μεγάλου Αφεντικού»: 

«Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά της.....
τρομοκρατίας να πλήξει τη Δημοκρατία. Και δεν εκπλήσσει, άλλωστε, αφού στις μεθόδους και στις επιδιώξεις δεν διαφέρει από τη νεοναζιστική συμμορία. Τη Δημοκρατία και τη νομιμότητα έχουν και οι δύο για στόχο και την ωμή βία και το έγκλημα επιστρατεύουν ως μέσο για την προώθηση των σχεδίων τους.
Το «Έθνος» αγωνίστηκε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται προκειμένου να απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από τη νεοναζιστική απειλή, συμβάλλοντας στην αποκάλυψη του πραγματικού της προσώπου και ξεσκεπάζοντας την εγκληματική της δράση. Αλλά ο αγώνας για την προστασία της Δημοκρατίας οφείλει να διεξάγεται σε μια ευνομούμενη κοινωνία αποκλειστικά και μόνο με τα όπλα που προσφέρει ο σεβασμός στη νομιμότητα και η απαρέγκλιτη τήρησή της. Μόνο τότε καταξιώνεται και μόνο τότε αποδίδει.
Πριν από έναν μήνα η ελληνική Πολιτεία αποφάσισε και αξιοποίησε αυτά ακριβώς τα όπλα. Και το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στις φυλακές η ηγεσία της νεοναζιστικής σπείρας και να ξεκινήσει η διαδικασία της ολοκληρωτικής εξάρθρωσής της. Προχθές οι δύο δολοφόνοι πρόσφεραν στους χρυσαυγίτες μιαν ανέλπιστη «διέξοδο». Γιατί μόνο ως «διέξοδος» μπορεί να χαρακτηριστεί η δυνατότητα που τους δόθηκε από τη δολοφονία των δύο νεαρών οπαδών τους να υποδύονται τα θύματα.
Μάταια, όμως, θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τη «διέξοδο» αυτή. Οι μάσκες έχουν πέσει και οι πρόσκαιρα παραπλανημένοι αντιλαμβάνονται ποιοι είναι οι Μιχαλολιάκοι, οι Παππάδες και οι Κασιδιάρηδες και τι πραγματικά επιδιώκουν…».
(ΥΓ): Τέλος πάντων, σύντροφοι είναι όλοι στην αριστερά, και οι λιγότερο  και οι περισσότερο αριστεροί, και οι άοπλοι και οι ένοπλοι, ας τα βρούνε μεταξύ τους, με… συντροφικό πνεύμα!πηγή

13 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπόμπολας υποστηρίζει ότι είναι η « δημοκρατία και η νομιμότητα». Το 1948 είχε συλληφθή να γράφη συνθήματα υπέρ του αιμοσταγούς ΚΚΕ στην Καστέλλα. Τον έσωσε τελικώς κάποιος γνωστός μέσα από την αστυνομία.
      Είναι 84, επείγει η εκτέλεση του, γιατί θα μας ψοφήσει χωρίς τιμωρία, όπως έφυγαν οι Τεγόπουλος και Λαμπράκης.

      Διαγραφή
  2. ο τσοπρας δεν ειναι κοροιδο να θελει να κυβερνησει τωρα , ολοι για εσας δουλευουνε ρε , εισαστε η επομενη κυβερνηση. διεξοδο σας δωσανε μετα τη μαλακια που κανατε , αντε και 40%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβελε, εισαι φοβερο μυαλο, εκτος απο "ατρομητος μπινες" !!

      Διαγραφή
    2. Την ώρα που τραβούσε (πάλι) μαλακεία ειδικά για το πρησμένο αριστερό τ' αρχίδι το σκέφτηκε ο τράβελος....

      Διαγραφή
  3. Αν ηθελαν να δωσουν διεξοδο θα παρετιοντουσαν εδω και τωρα ρε βλακα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα...θα επιδιώξουν ηρωική έξοδο όταν γίνουν οι δημοτικές-περιφερειακές και οι Ευρωεκλογές όταν δουν τα εκλογικά ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στα ύψη που ίσως να είναι και πρώτο κόμμα.Τότε ίσως έχουμε και βουλευτικές εκλογές

      Διαγραφή
  4. αν διαβασετε καλα 1ον της δηλωσης βουλευτων της αριστερας 2ον της δηλωσης και της ενεργειες του κυριου δενδια 3ον την δηλωση του κυριου ξηρου απο τις φυλακες για τους χρυσαυγιτες4ον της ενοχλησης που ειχαν η δημοτρομοκρατες τροικανοι για την χρυση αυγη 5ον της απιστευτες ενεργειες του υπουργειοθ να τους αφαιρεση οπλα αλλα ακομα και αλεξισφαιρα !!!!!!!!!!>???????????????????? τοτε ισως να καταλαβετε οτι εκτος απο τους αυτουργους υπαρχουν ΗΘΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΗΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ [ ΚΥΡΙΟΣ ΞΗΡΟΣ ΤΑ ΛΕΗ ΟΛΑ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΥΡΔΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΨΥΧΡΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΥΠΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ [ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ]ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ;

    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ "ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣΑΙ .
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑ Ή ΚΑΘΛΟΥ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το περιβόητο "ήθος" της αριστεράς...

    Η αριστερά δεν καταδικάζει την δολοφονία ως έγκλημα αυτό καθ'εαυτό.

    Καταδικάζει το έγκλημα επειδή είναι ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ και μπορεί να "βοηθήσει" την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Αυτό "καίει" τους αριστερούς.

    Αυτός είναι ο απάνθρωπος και κυνικός τρόπος σκέψης τους.

    Μέσα τους χάρηκαν για τον θάνατο των δύο Παλληκαριών.

    Αυτό φαίνεται και από τα σχόλια 1-2 σακτόψυχων και αρρώστων "αντιφασιστών" εδώ μέσα.

    Εξωτερικώς όμως "καταδικάζουν" - ξαναλέμε, ΟΧΙ τον φόνο ως πράξη - αλλά την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της πράξης.

    Έτσι πωρώνει και διαστρέφει τους ανθρώπους το εβρα'ι'κό μαρξιστικό δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση ¨: ...ΣΚΑΤΌΨΥΧΩΝ και ΑΡΡΩΣΤΩΝ "αντιφασιστών" εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  7. "Βobolas-Gate": το έγκλημα ενός αμετανόητου σοβιετικού αρχινονού και πράκτορα, που θάφτηκε επίσημα με τις ευλογίες της Πολιτείας της Μπανανίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών