Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολόκληρη η προκήρυξη των δολοφόνων - τρομοκρατών των Εθνικιστών...Μνημείο ανθελληνισμού και αριστεροκομμουνιστικής ρητορείας..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς και πρόκειται περί παρανοϊκών ανθελλήνων όταν ΜΑΣ αποκαλούν "απογόνους του...Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου"
Το Δελτίο Τύπου είναι επίσης φανερό ότι γράφεται από άτομα με χαμηλής ποιότητας ιδεολογικό υπόβαθρο - όργανα της παρακρατικής προπαγάνδας.

Δελτίο Τύπου για την προκήρυξη των δολοφόνων-τρομοκρατών
Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.
Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.
Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για......
έναν ολόκληρο μήνα από:
- τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών)
- όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου
- όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ολόκληρο τo κείμενο της άθλιας προκήρυξης
http://www.defencenet.gr/defence/images/docs/prokirixi_dolofonia_xa.pdf

12 σχόλια:

  1. Για να σοβαρευτούμε λίγο.. Διαβάστε 2-3 φορές αυτό το πράγμα που το βάφτισαν προκύρηξη.. ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΙΑ για λόγους ψηφοθηρικούς.. "ΝΔ η σοβαρή έκφραση της Χρυσής Αυγής" άρα για να μην σαν πρίζουν τα παπάρια τα ΜΜΕ και να μην απειλείται κανείς δικός σας ή εσεις ο ίδιος ξαναψηφίστε Νου-Δούλα.. Ξαναδιαβάστε την και θα καταλάβετε ΠΟΛΛΑ!! Για μια ακόμη φορά η έμισθη τρομοκρατία στην υπηρεσία του κατεστημένου όπως ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ!!!!! Παραλίγο θα έβαζαν και τις ρουφιανιές του Ψάρρα και τα ψεύτικα κατηγορητήρια των ξεπουλημένων εισαγγελέων!! Άντε να πάνε γαμηθούν τα αναρχομουνόσκυλα.. Οι πληρωμένοι φονιάδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό το κείμενο από το defencenet.. Ξαφνικά οι "αναρχοαριστεροί" θυμήθηκαν τον Πήλιο Γούση αλλά ΞΕΧΑΣΑΝ σε τόσες χιλιάδες λέξεις το μνημόνιο!!!! Καρφώθηκαν τόσο αποκάληπτα οι εμπνευστές της δολοφονίας και συγγραφείς της "προκήρυξης!! Υ.Γ. Και βέβαια αυτή την "οργάνωση" δεν πρόκειται να τη δείτε ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ εκτός άμα ξαναχτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Ο κατήφορος του Σαμαρά και των συνεταίρων του δεν έχει τελειωμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και θα πρεπει να απορω εγω τωρα, γιατι ενα τσουρμο απλυτοι, αμοιβομενοι ιδεολογοι, αφισοκολλητες επιδοξοι συνδικαλιστες, επιλεγουν να κρυβονται σαν κοινοι κλεφτοκοταδες, μα κρυβονται μονο αυτοι που λαμβανουν εντολες απο τα γνωστα κεντρα, κρυβονται οσοι δεν θελουν να αποκαλυψουν τα αφεντικα τους, αλλα............ θελει η κουμουνα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει.....
    γεννηθηκατε και ζειτε παρα φυση, συνεχιστε να κρυβεστε υπαλληλακοι, καποιοι ξερουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικά ούτε κουβέντα ούτε καν σχόλιο (!) δεν γίνεται στη ρητορεία των αναρχοαριστεριστών δολοφόνων-νοθογεννημάτων του Ιντιμέντια και του Σόρρος, ούτε για τα κατ' εξαίρεση αφορολόγητα στην Ελλάδα του ΚΙΣ και των αρχικαπιτάλων στελεχών του, ούτε για τους παγκόσμιους τυράννους-σιωνιστές από τις ΕΕ και ΗΠΑ, ούτε για την επίσκεψη Σαμαρά στα εβραϊκά λόμπις των "υπερορθοδόξων εβραίων" των ΗΠΑ, ούτε -πολύ περισσότερο- για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΥΡΑΝΝΟΥΣΤΩΝ ΛΑΩΝ ("ολιγάρχες του κεφαλαίου" μόνο τους αποκαλούν.... έτσι πάντα αόριστα!). Αλλά μήτε κάνουν καμμία αναφορά (τα πρακτοράκια της προκήρυξης) για τη σημερινή καθεστωτική ΑΝΩΤΑΤΗ δικαιοσύνη της πατρίδας μας, δηλαδή τους κολαούζους του "συστήματος" πασοκοβουρλιώτηδες, τις κοτζαμάνηδες, τις ανακρίτριες κλπ που δέχονται παρά το Σύνταγμα και εκτελούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ της κυβέρνησης των μεγαλομασσώνων λακέδων Σαμαρά-Δένδια, για να κατασκευάζουν με στημένες ψευδομαρτυρίες αριστεριστών-σταλινοτσολιάδων του συστήματος "ψευδουποθέσεις" (δήθεν φονικά κατά λαθρομεταναστών από σύμπασα την ηγεσία της ΧΑ!) προκειμένου να στέλνει άδικα (η "ανώτατη" αυτή ψευτοδικαιοσύνη και μακρύ χέρι των μασσώνων πολιτικών) στη φυλακή ανθρώπους της ΧΑ, να καταπατούν τα βουλευτικά και ανθρώπινά τους δικαιώματα και για να θέσει εκτός νόμου τη μόνη γνήσια φωνή που απέμεινε των πτωχών, των ανυπεράσπιστων, των αστών Ελλήνων που στενάζουν και πεθαίνουν μαζικά από την μονοκρατορία των σιωνοτυράννων. Τη μονοκρατορία, τύπου αεροψεκασμένου και πολυφυλετικού μπαγκλαβά, όπου ΦΥΣΙΚΑ κυριαρχούν οικονομικά ΜΟΝΟΝ αυτοί (σιωνοεβραίοι-νεοταξίτες τύραννοι με τους εβραιομασσώνους υπηρέτες τους πολιτικούς, απανταχού της Ευρώπης και του κόσμου).
    Μιλούν, μεν, για ηλεκτρονικό φακέλωμα οι νεοταξίτες αριστεροί δολοφόνοι του σιωνοεβραϊκού παρακράτους της Ελλάδας, "ξεχνούν" όμως αναίσχυντα να αναφέρουν στην προκήρυξή τους "ποιος λαός" το επιβάλλει αυτό στην Ελλάδα και ποιος ίδιος "λαός" πίεζε αφόρητα όλες τις κυβερνήσεις (από Μητσοτάκη έως Ανδρέα, βλ βιβλίο Δήμητρας Λιάνη, και από Αβουρί (Σημίτη) και Κωστάκη έως ΓΑΠ και Σαμαρά, σήμερα) να θεσπίσουν στην Ελλάδα τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, την ηλεκτρονική ασφάλιση (ΑΜΚΑ) , την ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, τις ηλεκτρονικές απογραφές των συνταξιούχων, ανέργων κλπ και την, εν γένει, ηλεκτρονική σκλαβιά των Ελλήνων όπου αν κανείς δεν είναι ηλεκτρονικά καταχωρημένος δεν δικαιούται όχι μόνο πληρώνεται τη σύνταξή του ή χάνει τη δουλειά του, αλλά δεν δικαιούται ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΖΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Μούγκα στη στρούγκα για όλα αυτά στην προκήρυξη των πουλημένων, η πλήρη απενοχοποίηση του "περιούσιου λαού" για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο αυτό.....!
    Και μόνον από αυτά που ανέφερα παραπάνω, φαίνεται καθαρά στον κάθε Ελληνα ποιοι είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ των -κρυπτομένων πίσω από την ανιστόρητη και ανθελληνική προκήρυξη για τη δολοφονική επίθεση κατά των ελληνόπουλων της ΧΑ και ποιοι ήταν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ σκοποί της δολοφονίας και των δολοφόνων: Δηλαδή, το να διχάσουν τον Ελληνικό λαό, όπως τότε παλαιότερα που επιβουλεύτηκαν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και προκάλεσαν τον κατσιαπλάδικο-ξενοκίνητο κομμουνιστοσυμμοριτοπόλεμο του Τίτο και του αρχιδωσίλογου σταλινοχαφιέ Ζαχαριάδη! Πόλεμο με απίστευτες καταστροφές, που αργότερα ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΝΌΜΑΣΑΝ ως δήθεν "εμφύλιο" (sic!) με συνενοχή όλων των συνοδοιπόρων τους από τη μεταπολιτευτική ψευδοκοινοβουλευτική, άκρως ανθελληνική και γιαλαντζί-"κεντροδεξιά παράταξη , δηλαδή όλους τους αρχικλεφταράδες του Γαλαξία του Τζαννημπεηφλωρακομητσοτακοκαραμανλισμού....
    Το κόμμα των πτωχών και των "λούμπεν" -όπως τους περιγράφετε- Ελλήνων (παρεμπιπτόντως, το γράφουν πάντοτε με μικρό αρκτικό "Ε", γιατί, οεο;;;; ) είναι, συντρόφια της πρέζας και της αναρχομαστούρας, μόνον η Χρυσή Αυγή. O λαϊκός εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική εναπομένουσα χρυσή ευκαιρία του Ελληνισμού -και σύντομα θα σας δώσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του να το καταλάβετε κι εσείς οι δολοφόνοι, γιατί....
    Ν.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μήπως τυχαίο πως η προκύρηξη δόθηκε στη δημοσιότητα τις μέρες του "πολυτεχνείου"; τις μέρες δημοσιοποίησης ψεύτικων δημοσκοπήσεων (ειδικά μ αυτή του ελ.τύπου, γελάει ο κόσμος) και μιας γενικής επίθεσης όπου μετέχει ακόμη και ο αρχιεπίσκοπος; είναι τυχαίες οι αναφορες στο σάπιο κατηγορητ'ηριο (στέκονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Σ' ΑΥΤΟ) σαν να θέλουν να το ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΔΕΣΟΥΝ".. Είναι τυχαία η αποφυγή του ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Είναι τυχαία και η επίθεση στο defencenet (100 μέτρα από τη βουλή) μια μέρα νωρίτερα;;ΔΕΝ είναι τυχαίο το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ του κειμένου που προφανώς γράφτηκε από τη συμμορία Σαμαρά - Βενιζέλου και των αφεντικών τους : "Τώρα όποιος τους προσεγγίζει (τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), είναι συνυπεύθυνος".. τονίζεται με τις κουτοπόνηρες εξομοιώσειες της ΝΔ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,, ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ (όπως εκανε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν) ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.. Αλήθεια, πότε για τελευταία φορά άποια από αυτές τις έμμισθες "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ" οργανώσεις χτύπησσν άνθρωπο του κατεστημένου;; Πότε μίλησσν για την πτώχευση της χώρας;; Κάπου αλλού αναφέρεται : "Ο ανταρτοπόλεμος (δηλαδή το να χτυπάμε τα γραφείς της Χρυσής Αυγής" είναι ο πόλεμος του λαού, είναι η πιο πολύτιμη παρακαταθήκη που μας έχει δωρίσει για να αξιοποιήσουμε η ιστορία (!!) Αλήθεια, πότε έχετε ακούσει ή δει σε κείμενό του, αριστερό να αναφέρεται στην ιστορία;;; Η "ιστορία" γι' αυτούς ξεκινά από τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Τρίτσκι κ.λ.π. Πότε είδατε σε κείμενο αριστερού να μιλάει για την επανάσταση του 1821 τονίζοντας τους αγώνες των Σουλιωτών - με αφορμή την αναφορά της "προκήρυξης" στον Πήλιο Γούση - ενώ οι ίδιοι οι ανθέλληνες αριστεροί αμφισβήτησαν πρόσφατα το χορό του Ζαλλόγου;;;; Μην γελιέστε!! Πίσω από όλα είναι οι αληταράδες μασόνοι της εξουσίας, τα πιόνια του διεθνούς κατεστημένου που πάει να σωθεί οικονομιά, διαλύοντας Έθνοι και Λαούς.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΑΣ!!!

    Δεν ειναι λιγο περιεργο οτι βγηκε μια νεα τρομοκρατικη οργανωση να αναλαβει την ευθυνη για τους φονους κ δεν ειναι καμια απο τις παλιες οργανωσεις π.χ. ΣΕΧΤΑ κ.τ.λ.; γιατι πολυ απλα ειναι δουλεια τις κυβερνησης ολο αυτο κ στην ουσια οι αριστεροι δεν εχουν σχεση απλα θελουν μονο να σκοτωνωμαστε μεταξυ μας..... Και θα ερθουν ενα ωραιο πρωινο κ θα μας πουν ειδατε τι γινεται στα ακρα δεξια-αριστερα σκοτωνονται για να μην παθεις τιποτα καλε μου ψηφοφορε ψηφησε εμας κ θα εισαι μια χαρα κ εσυ κ η οικογενεια σου....

    ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καρφωθηκαν, τοσο ηλιθια ενεργεια, σαν να αλλαζεις την αλυσσίδα του ποδηλάτου, εν κινήσει. η σαν να λες στον ντερμπεντέρη, οχι τουλάχιστον στην αρχή, που βγάζει το αυτονοητο συμπέρασμα, ότι μετά το εκανε το τηλεφωνηματάκι.
    Ειναι πανίβλακες, σε αυτη η προκήρυξη εγινε κάτι παρόμοιο με τους κρυφες μάρτυρες, που ξεχάσαν όμως γραμμένο το όνομα τους!!!!!!!

    Τα είπαν οι προηγούμενοι, κουβέντα για το μνημόνιο, καί την υποθήκευση της χωρας για 40 χρόνια στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Μέχρι τώρα ολοι υποψιαζόμαστε τον ύποπτο ρόλο των αναρχικών κουκουλοφόρων, με αυτή την γελοία προκύρηξη είναι φανερό, ότι είναι διαβρωμένοι απο τις μυστικές υπηρεσίες. Είναι το παρακράτος οι ίδιοι, γι αυτο και το κράτος δεν τους πολεμάει, αλλά πολεμάει την χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμιά "πρωτοεμφανιζόμενη" οργάνωση δεν υπάρχει.

    Οι ίδιοι αναρχοάπλυτοι ληστο - κατσαπλιάδες είναι, που τους ξέρει όλους η αστυνομία αλλά δεν τους αγγίζει για ευνόητους λόγους.

    Απλά βάζουν νέα ονόματα στις οργανώσεις τους, αφενός για να φαίνονται πολλοί, και αφ'ετέρου ώστε - αν κατά λάθος συλληφθούν - να αρνηθούν τη σχέση τους με άλλες τρομοκρατικές ενέργειες.

    Αυτό το κείμενο είναι τόσο ΕΜΕΤΙΚΟ και ΓΕΛΟΙΟ, ώστε πραγματικά κάνει καλό στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Και κάτι τελευταίο προς τους "επαναστάτες" κατσαπλιάδες και "αντιφασίστες" :

    ΑΛΗΤΕΣ, στο Νέο Ηράκλειο χτυπήσατε πισώπλατα και αιφνιδιάσατε δυο άοπλα παιδιά.

    ΑΛΗΤΕΣ, νομίζετε ότι είστε πολύ μάγκες και απειλείτε τους Εθνικιστές.

    ΑΛΗΤΕΣ, τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα είναι ανοιχτά και γεμάτα κάθε εβδομάδα.

    ΑΛΗΤΕΣ, ελάτε πάλι να δοκιμάσετε την τύχη σας....Ίσως δεν μας βρείτε απροετοίμαστους και χαλαρούς αυτή τη φορά !

    ΑΛΗΤΕΣ, τα ίδια κάνατε και στον συμμοριτοπόλεμο....σφάζατε αόπλους και γυναικόπαιδα....αλλά ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ, ΣΑΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ !!!

    Πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης, ΑΛΗΤΕΣ !!!

    Έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιολογημένη η οργή σου αλλά επιμμένω πως δεν είναι ιδεολόγοι αλλά έμμισθα καθάρματα και εντολοδόχοι της ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!! Πίσω από όλα είναι οι Σαμαράς, Δενδιας, Παπούλιας, Βενιζέλος και τα μεγάλα οικονομιά συμφέροντα!!

      Διαγραφή
  9. Ο επιλεγείς χρόνος για την προκήρυξη δεν είναι τυχαίος, αλλά η αντίδραση των ΜΜΕ που υποβάθμισαν ή έθαψαν το γεγονός ήταν αναμενόμενη.
    Τις τελευταίες δεκαετίες, όταν γίνεται μια ανάληψη ευθύνης, όπως πάντα από αριστερές οργανώσεις, τα ΜΜΕ απλώς την αναφέρουν ως κάτι φυσιολογικό και ήσσονος σημασίας.
    Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα άφηναν μια ανάληψη ευθύνης (ακόμη και δύο φόνων και ενός τραυματισμού) να τους χαλάσει το πανηγύρι για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών