Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

Δεν θα το πιστέψετε.... ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

11291518_GRE11267517.limghandler
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αντίπαλος του συστήματος είναι μόνο ο Εθνικισμός και η ιδεολογία που πρεσβεύει. 
Όποιος θεωρεί τον εαυτό του "επαναστάτη" και επιθυμεί την "αλλαγή" μόνο μια επιλογή μπορεί να έχει... Τη Χρυσή Αυγή

Βεβαίως, πρωτεργάτης της ξενοκίνητης επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής –με όλα τα μέσα- είναι ο φον Αντωνάκης και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι η όλη επιχείρηση δεν υποστηρίζεται με φανατισμό κι από τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. Όπως π.χ. τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφού ξεπέρασε –με συμφωνία με τη συγκυβέρνηση, υπό την υψηλή εποπτεία των ξένων δυναστών της πατρίδας και του λαού μας- τον σκόπελο των εντόνως φημολογούμενων διώξεων βουλευτών και στελεχών του για τον εμπρησμό της Μαρφίν, την επιδρομή στις Σκουριές Χαλκιδικής και την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του αδερφού του......
κυβερνητικού εκπροσώπου, ξεσαλώνει ελεύθερα κατά της Χρυσής Αυγής. Κι όχι μόνο στον πρώτο γύρο της επιχείρησης καταστολής, αλλά και στον δεύτερο (και πιο καταγέλαστο…), που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ιδού ένα σχετικό άρθρο, υπό τον τίτλο «Οργάνωση ανατροπής της δημοκρατίας», που δημοσιεύθηκε στην (σταλινική) «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εκθειάζει τα «νέα στοιχεία» και τις νέες διώξεις (πριν ακόμα ασκηθούν από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…):
«Ξαναβγήκαν στην επιφάνεια εκείνοι που δεν θέλουν να ακούν πολλά-πολλά για τη δράση και τα πιστεύω της Χρυσής Αυγής. Ναι, δημοκρατία έχουμε και πάντα πρέπει να ακούγεται ο αντίλογος. Αλλά δικαιούμαστε και να τον ελέγχουμε.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι αντιρρήσεις και δυσπιστίες του τύπου “αν δεν είναι καλά δεμένη η υπόθεση (από πλευράς δικαστικών αρχών), θα γίνει μπούμεραγκ” διατυπώνονται την επαύριο των σημαντικών αποκαλύψεων για την παραστρατιωτική εκπαίδευση και για τα ναζιστικά και ρατσιστικά υλικά που βρέθηκαν στα γραφεία βουλευτών της Χ.Α. και ειδικά του Ν. Μιχαλολιάκου.
Αντί οι δύσπιστοι να προσέξουν και να αξιολογήσουν το υλικό, επιχειρούν έμμεση υποβάθμισή του. Τα στοιχεία είναι καθαρή επιβεβαίωση του πρώτου εισαγγελικού πορίσματος για τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης και γενικότερα της κινητοποίησης των δικαστικών και αστυνομικών αρχών.
Τι άλλο περιμένουν οι δύσπιστοι ή εκείνοι που δεν θέλουν να δουν με ανοιχτά μάτια; Να είχε γίνει και απόπειρα πραξικοπήματος; Εμφανέστατα πρόκειται για οργάνωση που στρέφεται κατά θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος και για πολίτες που έχουν συνωμοτήσει για την ανατροπή του πολιτεύματος.
Βεβαίως, ο πολιτικός χώρος ο συμπαθών την Ακροδεξιά και τις ρατσιστικές ιδέες υπάρχει. Δεν θα εξαφανιστεί επειδή θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει -ελπίζουμε- οι πρωτεργάτες, οι καθοδηγητές και οι δράστες των εγκλημάτων και της προσπάθειας ανατροπής της δημοκρατίας. Η εγκληματική οργάνωση πρέπει να ξεδοντιαστεί αποφασιστικά.
Ο πολιτικός αγώνας για την απομόνωση των ιδεών και των πολιτικών των εχθρών της δημοκρατίας θα κρατήσει, θα είναι καθημερινός και σχετίζεται με το σύνολο των πολιτικών εξελίξεων. Ο αγώνας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας δεν τελειώνει ποτέ, είναι διαρκής».
(ΥΓ): Άμα δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε κιόλας, τα… πουλάκια μας. Ταιριάζουνε, λοιπόν, στη λύσσα που έχουν αμφότεροι –μνημονιακοί της ΝΔ και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και δήθεν αντιμνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ, κατά της Χρυσής Αυγής, γι’ αυτό πολύ σύντομα –την επαύριο των εκλογών- θα… παντρευτούνε κιόλας (όχι με παπά αλλά με… Παπούλια) και θα συγκυβερνήσουν για «να μην κάνουν παιχνίδι τα βλαμμένα της Χρυσής Αυγής», που λέει κι ο Τσατσόπουλος… 

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών