Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

FIFA: " Ένα ακόμη "όργανο" του Σιωνισμού εαντίον της Χρυσής Αυγής... "Ρατσισμός" τα πανό στα γήπεδα εις μνήμη των νεκρών της Ιδέας μας Γιώργου και Μάνου..

Ένα ακόμη "όργανο" της Ε.Ε. απροκάλυπτα  και με τον πλέον γελοίο τρόπο επιτίθεται στο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Μέσα στην παραζάλη τους οι υπάνθρωποι της Ε.Ε. κατηγορούν για "ρατσισμό" τους οπαδούς της Λάτσιο γιατί όπως αναφέρουν:

"Σε παιχνίδι της 3ης Νοεμβρίου στο ματς της Λάτσιο με την Τζένοα για το Καμπιονάτο, οι οπαδοί της Λάτσιο εμφάνισαν πανό που υποστηρίζει το ελληνικό νέο-ναζιστικό κόμμα «Χρυσή Αυγή»»".

Το πανό που βλέπετε στην πάνω εικόνα μεταφράζεται ως εξής:

«Η δύση είναι κόκκινη, η αυγή είναι Χρυσή. Ο Μανώλης και ο Γιώργος είναι παρόντες»

Τι το "μεμπτό" να βρήκαν άραγε οι καρικατούρες της Ε.Ε. στο παραπάνω..;!
 Θα σας εξηγήσουμε αμέσως...

Συνέβη εκείνη την περίοδο, εντελώς συμπτωματικά,
 
Την οργισμένη αντίδραση της Ενωσης Εβραϊκών Κοινοτήτων Ιταλίας, προκάλεσε η..... ανάρτηση πανό συμπαράστασης προς τη Χρυσή Αυγή, από μερίδα οπαδών της Λάτσιο, στον αγώνα με την Τζένοα, με αφορμή τη δολοφονία των δύο μελών της, την περασμένη Παρασκευή, στην Αθήνα. 
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ιταλική Ενωση Εβραϊκών Κοινοτήτων: «Κάθε συμβάν, ακόμη και η βάρβαρη δολοφονία δύο νέων, καθίσταται για ένα σημαντικό κομμάτι των Ιταλών φιλάθλων, μια αφορμή για την εξύμνηση κινημάτων που έχουν στο DNA τους τον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και την ξενοφοβία»
Κατάλαβες τώρα ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ ποιός κάνει κουμάντο στην Ε.Ε. και παντού...;!

Υ.Γ.
Από τη μήνη τους δεν γλύτωσαν ούτε οι Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος (κατ' εντολή των αριστεροκομμουνιστών βεβαιώς, βεβαίως που λύσσαξαν με "τα ακροδεξιά συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδα")

2 σχόλια:

  1. Εαν το πανο εις μνημην των δυο δολοφονηθεντων ειναι ρατσισμος, τότε οι ιδιες οι δολοφονιες τι ειναι ρε σιωνιστικά καθίκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι περιμένατε να κάνει ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Γιόζεφ Μπλάτερ (Εβραίος με ελβετικό διαβατήριο); Για να τα πάρει τα χρήματα όμως από τους άραβες του Κατάρ (τους μισητούς εχθρούς των ομοεθνών του) και τους Ρώσους (τους δηλωμένους κατά της παγκοσμιοποίησης και της ενωμένης σιωνιστικά ελεγχόμενης ευρώπης) και να δώσει τα επόμενα μουντιάλ, ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ,, Το αρχιλαμόγιο!! Και κάτι που πρέπει να μάθουν στη Χρυσή Αυγή για να τελειώνει το "παραμύθι" με τους "ναζιστικούς" χαιρετισμούς. ¨οταν πριν λίγα χρόνια ο Πάολο Ντι Κάνιο χαιρέτησε καθ' αυτό τον τρόπο τους οπαδούς της Λάτσιο κλήθηκε σε απολογία και είπε πως χαιρέτησε όπως χαιρετούσαν οι Αρχαίοι Ρωμαίοι!! Η εβραϊκή κοινότητα της Ρώμης και τα τσιράκια του μπλάτερ πήραν τα αρχίδια του κι αυτός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική όχι για τον χαιρετισμό αλλά γιατί αποτάνθηκε την ώρα του αγώνα στους οπαδούςβ της ομάδας του.. Η Ιταλική αθλητική δικαιοσύνη αυτό πλέον το έχει ως δεδικασμένο και στην Ιταλία ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!! άντε μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών