Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

Πραξικόπημα μέσω... Google! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Η νέα εκστρατεία λάσπης των «νταβατζήδων» κατά της Χρυσής Αυγής

Mετά από την δημοσίευση σειράς δημοσκοπήσεων, αλλά και δεκάδων άρθρων πολιτικών αναλυτών, δημοσκοπήσεων και άρθρων για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, ήλθε η αντεπίθεση του συστήματος με έναν νέο ποταμό λάσπης από τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής. Ποταμός θολός και βρώμικος γεμάτος ψέματα και μίσος. Ποιες είναι οι νέες «τρομερές αποκαλύψεις»; Μα τα περιεχόμενα των αρχείων των ηλεκτρονικών υπολογιστών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα οποία είχαν στην διάθεσή τους από την 28η Σεπτεμβρίου 2013!!! Πριν δηλαδή από 70 ολόκληρες ημέρες...

Πριν αναφερθώ το πόσο τρομερές και πόσο «αποκαλύψεις» ήταν όλα αυτά που παρουσίασαν οι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι των «νταβατζήδων» διατυπώνω την εύλογη απορία: Γιατί τώρα μετά από τόσο καιρό; Μα για τον απλούστατο λόγο ότι...
οι τερατολογίες περί «εγκληματικής οργανώσεως» δεν μπορούν να σταθούν και έτσι με τα περίφημα «ντοκουμέντα» των ηλεκτρονικών μας υπολογιστών προσπαθούν να δημιουργήσουν (ΠΑΛΙ!) ένα κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας των «ντοκουμέντων» είναι ότι τις περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες τις έχουμε δημοσιεύσει εμείς οι ίδιοι στο παρελθόν είτε στο διαδίκτυο, είτε στις εκδόσεις μας. Μία μάλιστα από τις φωτογραφίες (στοιχεία φωτιά που αποδεικνύουν την ενοχή μας τις χαρακτήρισαν οι δήμιοι στις τηλεδίκες των καναλιών), μία από αυτές, λοιπόν, ήταν εξώφυλλο του περιοδικού «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», το οποίο εκδίδαμε στο παρελθόν και κυκλοφορούσε μέσω του πρακτορείου τύπου στα περίπτερα όλης της χώρας...

Μία άλλη φωτογραφία δείχνει ρουκέτες και όλμους και γι’ αυτήν στα κανάλια είπαν ότι είναι... απόδειξη (!) για την ύπαρξη του περίφημου και ανύπαρκτου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής. Μόνο που η φωτογραφία αυτή είναι κατεβασμένη από το Google και είναι από τον εμφύλιο πόλεμο της Βοσνίας της δεκαετίας του '90.

Πολλές επίσης από τις φωτογραφίες - «ντοκουμέντα» είναι από τις θερινές κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής και δείχνουν... ασκήσεις γυμναστικήςΟι περισσότερες, όμως και οι πλέον «επιβαρυντικές» είναι κατεβασμένες από το Google. Με τέτοια αστεία στοιχεία πραγματοποιεί το σύστημα μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη. Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται ότι πρέπει να ασκηθεί εναντίον μας δίωξη για προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος.

Αυτό και μόνο δείχνει την απελπισία των Ιαβέρηδων της Ελλάδας του 2013, απελπισία να αποδείξουν την ενοχή μας. Όμως επιστρέφω στο αρχικό: Γιατί τώρα και γιατί πάλι; Γιατί ανεβαίνουμε, γιατί η αξιοπιστία τους έχει γίνει κουρέλι και δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας. Με φωτογραφίες κατεβασμένες από το Google προσπαθούν να μας καταστήσουν... ενόχους εσχάτης προδοσίας γιατί αυτό σημαίνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος. Είναι βέβαιο ότι ο υπερβάλλων ζήλος των κατηγόρων μας θα γίνει μπούμεραγκ. Ας γνωρίζουν ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Δεν μας φοβίζει η αδικία τους ούτε οι λασπολόγοι των τηλεδικείων των 8. Ο χρόνος θα μας δικαιώσει και αυτούς θα τους καταδικάσει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Υ.Γ. Τον πρωθυπουργό Σαμαρά βράβευσε η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Επιτροπή... Να δούμε τι βραβείο θα του δώσει ο λαός στις προσεχείς εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών