Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

Καταιγιστικές εξελίξεις λόγω...ΠΑΣΟΚ.. Πάμε σε εκλογές! Το ευχόμαστε.... Είμαστε Έτοιμοι!

demolition
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή θα επανδρώσει ΟΛΑ τα τμήματα με στελέχη της ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ και με την πεποίθηση ότι η προάσπιση της βούλησης του ελληνικού λαού θα φέρει το ποθούμενο...
Την ανατολή της Χρυσής Αυγής της Φυλής μας και της Ελλάδας
Δραματικές πολιτικές εξελίξεις δρομολογούνται καθώς στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί το απόλυτο χάος και δεν αποκλείεται να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα με τον Ευ. Βενιζέλο. Η προ ολίγων εβδομάδων αναβολή της Κ.Ο. λόγω… ασθένειας έπρεπε να γίνει προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση στο κόμμα. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να κουνήσουν μαντίλι στον Βενιζέλο καθώς βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει έξω και από τη Βουλή σε ενδεχόμενες εκλογές.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης 11 μέλη της Kεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ζήτησαν από τον πρόεδρο τη σύγκλιση του οργάνου. Τα μέλη της ΚΠΕ εκτιμούν ότι η σύγκληση του οργάνου επιβάλλεται από το γεγονός ότι «οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με την....
πυκνότητα και τη σοβαρότητά τους, επιβάλλουν τη συζήτησή τους στο κορυφαίο, θεσμικό, συλλογικό, κομματικό όργανο», προκειμένου «να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά θέματα του Κινήματος και της Χώρας».
Το ενδεχόμενο να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ερχόμενο ΔΗΘΕΝ σε ρήξη με την Τρόϊκα, το έχουμε ξαναναφέρει στο παρελθόν! Η αλήθεια είναι όμως πως τους πανικοβάλλουν οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Εκείνες που δείχνουν ως δεν μπαίνουν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.
Ένα κατατρομαγμένο ΠΑΣΟΚ όπου αποποιείται τις ευθύνες του, ενώ το ενδεχόμενο να μην είναι στην επόμενη Βουλή το κάνει να παραλύει…
Και όμως είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ που μας έσυρε στο μνημόνιο και που συνεχίζει την καταστροφική του πορεία παρασέρνοντας όλους στον όλεθρο, στην φτώχεια, την ανεργία και την απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας!
Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκλείψει. Αλλά όχι έτσι απλά! Δεν πρέπει να πάνε απλά στο σπίτι τους, αλλά όπου τους αξίζει να βρίσκονται! Στην φυλακή!!!

1 σχόλιο:

  1. Μια μπαλάντα για τα παιδιά με τα μάυρα.

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/12/a-ballad-for-black-knights.html

    Φέρελπις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών